homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima oara...-2

#20 2006-09-24 14:26:32

OanaA
New member
Inregistrat: 2006-09-17

Re: prima oara...

dar nu inteleg un  lucru! daca aceea atza nu insemna ca mai e virgin, atunci ce este acel cva prin care sa imi dau  seama daca mai e sau nu?vreau sa aflu asta neaparat!

#21 2007-08-31 23:03:29

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

am si eu o nelamurire legata de asa zisa "atza" la baieti...stie cineva,in momentul in care se rupe, elibereaza spermatozoizi??

#22 2007-08-31 23:16:02

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu... spermatozoizii ies pe canalul lor, ata aia e exterioara. n-are legatura. plus ca il doare destul de rau, deci mai greu s-ar excita si sa si ejaculeze chiar atunci big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#23 2007-08-31 23:16:58

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

ok,multumesc de raspuns ivy

#24 2007-09-01 01:31:42

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

fetelor eu cred ca iti dai seama dc e incepator sau nu ,nu neaparat dupa "ata" aceea, ci dupa felul in care se comporta in timpul actului sexual,unii nici nu ajung din prima sau uneori le trebuie cateva luni bune,eu zic ca cel mai bine se vede daca unul dintre parteneri este virgin.
vroiam sa va zic ca prima data la mine a fost minunat big_smile va dati seama ca n-am avut orgasm ,dar mi-a plaut la nebunie:D(a fost una dintre cele mai frumoase dati),bine eu sunt printre acele fete norocoase ,care n-au simtit nimic aproape,ca in gluma prietenul m-a intrebat daca sunt sigura ca sunt virgina:)))

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Publicitate

loading...

#25 2007-09-01 09:07:19

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

imi povesteste si mie cineva care-i faza cu "ata"?.. details, please.
ms frumos.

#26 2007-10-28 01:58:46

croco
New member
Inregistrat: 2007-09-19

Fetelor luminati-ma, sunt mai prostrutza si putin mai mult frustrata...vreau sa stiu daca inca sunt virgina (ma simt super nashpa sa vb despre asta ...dar, hai sa va povestesc, pana acum cateva luni am avut partenara...de 5 luni am cunoscut un tip foarte dragut si atent care m-a "dat peste cap "-eram ferm convinsa ca sunt lesbi-am incercat sa facem dragoste ...ceea ce am si reusit , m-am/ne-am  simtit foarte bine , desi initial am fost foarte confuza si el nu prea intelegea ...m-a penetrat si nu a simtit chestiile clasice pe care le citisem despre dizvirginare , iar el nici macar atat ...adik nu a existat nici o mik bariera , doar cand penetrarea e mai adanca ...dar din cate am citit poate fi colul uterin .Cu partenera ne jucam dar fara penetrare. )Vreau sa imi fac o programare la medicul ginecolog si la planificarea familiara ...la gineco vreau sa merg pt ca la ultimul contatc , am folosit prezervativ si am simtit o oarecare jena ...si am inca impresia ca ma deranjeaza ...dar e posibil si de la candioza ...imi apare cand nu te astepti ...dar si pentru ca am citit foarte multe chesti despre cancerul de col uterin , care sincer m-au cam speriat ...mi se poate face testul papnicolau ?Ce alte teste as putea sa fac?(am 25 de ani )...Sunt analize pe care le face medicul ginecolog din propia initiativa in funtie de pacient sau trebuie sa ii cer express un anumit lucru?...spuneti-mi va rog , e prima data cand merg la gineco si sincer ideea nu prea ma incanta (asa o fost si cu baietzii ...dar iata ca lucrurile se schimba ..sper sa fie la fel si cu medicii)...Daca aveti informatii care imi pot fi de folos , va rog nu ezitati.Imi cer scuze anticipat daca intrebarile mele va sacaie sau daca au fost postate prin alte locuri .

#27 2007-10-28 02:15:26

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

croco, daca la tine virginitatea inseamna doar prezenta himenului ... inseamna ca s-ar putea sa mai fii ... Himenul poate fi elastic, poate avea un orificiu mare sau mai multe(mai mici), poate avea diverse forme si marimi sau poate lipsi. De ce vrei sa te mai consideri inca virgina?

De ce sa nu poti face test Papanicolau?

Discuta cu un medic si el iti va spune exact ce analize ar trebui sa faci.

Prima data e mai greu, dar trebuie sa-ti faci curaj pana la urma.Succes!

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#28 2007-10-28 09:14:44

zambet
New member
Inregistrat: 2007-01-26

eu asa stiu pt k mi-a spus prietenul meu si mi-a aratat-o ...."ata" aceea nu e chiar ca o ata ..e o piele care leaga varful penisului dedesubt de pielea care se misca pe acesta si in cazul in care e excitat tare ii trage penisul putin in jos de arata ca o banana-nu sta perfect dreapta. in cazul in care se rupe stiu k il doare tare. In ceea ce priveste eliminarea spermei problema e in felul urmator...acea ata dak se rupe natural e in mom knd e extrem de excitat iar ata se intinde foarte mult. de aceea dak elimina sperma e din cauza k poate avea erectie dar nu pt k se rupe ata.

#29 2007-10-28 09:55:07

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

ata aia se poate rupe daca o faci fara prez nu?... si asta nu in toate cazurile... sunt unii care au "ata" ani de zile

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#30 2007-10-29 22:10:57

croco
New member

andrada79, nu tin mortish sa fiu virgina, sincer , la un moment dat era chiar frustrant , probabil o sa radetzi ...in fine .Ideea era ca ma duc la tanti doctor si nu prea are ce sa imi faca ...cel putin asa gandesc eu , posibil sa ma insel amarnik , de asta pun intrebari stupidutze

#31 2007-10-29 22:16:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ori himenul iti e f elastic...ori era f subtire...si de aceea nu ai simtit nici o durere...eu inclin spre a 2 varianta...caci una dintre cele mai bune prietenea mea a fost in acea situatie...nu a durut o deloc...asa ca mergi linistita la medic...o sa ti zica el daca cumva nu ti s a rupt himenul...

umpic offtopic: f interensat...cum ai crezut ca erai lesbiana si cand colo...te ai gandit vreodata ca de fapt esti bi?

happy with him...inlove with him...puss

#32 2007-10-29 22:22:00

croco
New member

cristina, nu m-am gandit nici o secunda , am luat totul asa cum a venit ...inca nu iti pot raspunde la intrebare...Sunt inca confuza.

#33 2007-10-29 22:44:48

crys_ty_na
Platinum member

smile o sa ti dai tu seama...f bine ai facut...te superi daca te intreb cati ani ai?

#34 2007-10-29 22:49:02

croco
New member

25 de ani

#35 2007-10-29 22:54:15

crys_ty_na
Platinum member

ms croco...scuze ca sunt asa curioasa tongue

#36 2007-10-30 09:28:35

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

croco si la mine a fost la fel sa stii..nu am simtit nici durere nici vreo bariera..eu chiar nici nu am avut sangerare..nu am avut nici o penetrare inainte, nici din curiozitate si nici in joaca..eram destul de "batranica", am facut-o prima oara la 21 de ani..nici nu pot sa zic ca mi-a placut la nebunie dar nici nu m-a durut...si ca naiba tin minte ca s-a rupt si prezervativul atunci si am avut ceva emotii pana mi-a venit (asta un pic offtopic)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.