homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intuitia,al6lea simt,vise ..poate chiar si fantome..

#1 2010-12-28 22:35:32

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Intuitia,al6lea simt,vise ..poate chiar si fantome..

Doua prietene pe o banca :
-Fata,ala are p**a mare! yikes
-Nu ,fata..nu e asa..eo cred ca alalaltu e bun in pat  tummenupp .
-Auzi,da de celalalt ce zici? big_smile

Ok,asta ar  fi un exemplu de intiuitie,care banuiesc eo ca se intampla mai des s zic.De multe ori intuim cum v fi acea persoana sau c v face,c personalitate credem noi ca are si ce fapte ar putea urma s faca.

Acum,in 60% din cazuri am dreptate (baiatu de la magazin chiar si.a lua un pachet de tigari si o cafea la dozator),dar si 40% o dau in bara (fata aia nu e fitoasa si nici rasfatata).

Doua vecine la o cafea :
-Simt ca baiatul meu a patit ceva la scoala.
-Si eo ieri am crezut la fel de copilul meu si a venit acasa chiar suparat din cauza unei profesoare.

Al 6 lea simt s.ar numi aceste presupuneri ,frecvente intre mama si copil, gemeni.. Nu sunt mama si nici nu am o sora geamana,deci nu pot confirma  supa ,dar stiu ca exista persoane care in momentul in care simt ca ceva rau se v intampla.. se adevereste..chiar femei care isi simt barbatii ca le inseala,fara a avea "dovezi" :telefoane secrete,sta tarziu la servici ..s.a.m.d.

Bine,sunt chestii care se pot demonstra,altele nu.

Eu si mama :
-Am visat ca plangeam aseara..
-E de bine ..inseamna ca o s razi azi. lol

Avem : carti de interpretare a viselor,vrajitoare ("gipsy") care ne traduc visele,diverse semnificatii transmise din generatii in generatii,..dar si oameni de stiinta care spun ca sunt doar o activitate a subcontientului plus multe alte detalii "palpabile" lol .

Ultimu subiect pt care am inceput acest topic nici nu incep s il discut pentru ca e ft ft luung si se pot povesti multe : fantome,strigoi,dracii..si masonii.Un lucru ft interesant care totusi vreau s il arat v fi un video de pe youtube care pe mine m impresionat azi cu anumite faze,recunosc ca unele sunt cam trase de par..

Acum probabil ca o s primesc si pareri bune si rele rodnar .Astept si eo s imi impartasiti totusi orice parere,impresie ati avea atat de acel video cat si de intuitie,vise..
Sper s numai fie un topic de genul pe undeva. rodnar  tillfreds

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-28 22:41:14)

cold

#2 2010-12-28 22:48:20

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Intuitia,al6lea simt,vise ..poate chiar si fantome..

I am dumb... nu inteleg ce vrei sa spui cu topicul asta, sau ce ar trebui sa spunem noi. Exista un topic de paranormal.

Ontopic: mi-a placut filmuletul, este oarecum interesant. Multe lucruri m-au pus pe ganduri , insa continui sa raman cu credinta in Dumnezeu ( da, fac parte din acele persoane )
Si mai in gluma mai in serios, Antihristul mi se pare ca este Basescu la momentul actual  diablo cadeai-ar capul ...

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-12-28 22:49:04)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.