|
Nu esti logat.
Reincarnare...#1 2007-12-03 21:52:40
Reincarnare...credeti in reincarnare? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2007-12-03 21:53:31
Re: Reincarnare...nuuuu...doamne fereste, nici nu vreau sa aud..si-asa mie mi-e frica si de umbla mea si nu stau niciodata sg acasa cand e intuneric "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-12-03 22:01:17
Re: Reincarnare...eu as vrea sa cred ca intr-o viata anterioara nu ma durea capul asa tare in prima zi de menstra... ...si vreau viata aia inapoi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-12-03 22:03:21
Re: Reincarnare...eu cred desi inka nu e nk dovedit(sau cel putin nu am auzit eu;) take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-03 22:03:42
Re: Reincarnare...sa n-ai surprize..poate in viata aia te trezeai dimineata cu ceva tare in boxeri Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2007-12-03 22:06:23
Re: Reincarnare...hehehehe...ce tare...macar nu ma durea tartacutza...si-mi placea fotbalul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2007-12-03 22:07:08
Re: Reincarnare...neah....si mai incolo iti crestea burta de la bere... yo tot femeie as ramane dak as avea drept de vot Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #9 2007-12-03 22:12:52
Re: Reincarnare...poi eu daca as avea drept de vot cum zici tu as cere sa se scoata durerile astea din meniu si alea de cap si alea de burta si de sani si de toate simptomele aste pre si post si orice-menstruale N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2007-12-03 22:13:35
Re: Reincarnare...
Nu nu..doar drept de vot la sex..fara schimbari ale metabolismului... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2007-12-03 22:17:20
Re: Reincarnare...cred ca este posibil,dar mi-e teama de asa ceva.prefer sa nu vb.ar fi kiar ciudat sa sti k cineva s-a reincarnat in cine stie ce.......................mai bine lasa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #12 2007-12-03 23:21:24
Re: Reincarnare...daca sufletul tau s-ar reincarna in altcineva, atunci cum de functioneaza spiritismul? Offline #13 2007-12-04 00:19:05
Re: Reincarnare...sincer nu cred k exista. Desi ar fi frumos... Sa stii k cineva foarte drag tie nu a murit, ci a luat-o de la capat undeva, intr-un coltzishor din lumea asta, k e din nou mic si cineva are grija de el, etc.. Daca ar fii asa ganditi-va cat de usor ne-ar fi sa trecem peste moartea cuiva, sa fie un nou inceput, ci nu un sfarsit. D-aia ii admir eu pe budisti doar k nu ash accepta sa cred k bunica a devenit un gandac de bucatarie un alt om e ok.. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #14 2007-12-04 10:52:29
Re: Reincarnare...Nu vad reincarnarea ca pe o pastrare intacta a sufletului dintr-o anumita viata si transferul sau intrun alt corp... Reincarnarea in care eu cred este vazuta ca o evolutie normala... Mi-e imposibil sa cred k tot ceea ce acumulezi din pct de vdr spiritual intr-o viata de om se pierde cu totul odata cu iminentul moment al mortii... Cva tre sa ramana si sa evolueze,sa aiba continuitate... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #15 2007-12-04 12:10:20
))) super tare Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #16 2007-12-04 17:48:21
OMG..tre sa-ti fac cunostiintza cu prietenul meu free... park l-am auzit pe el vorbind acu... Nu de mult aproape ne-am certat pe tema asta si el mi-a zis exaaact aceeasi kestie pe kre tocmai ai scris-o si u... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-12-05 01:22:02
Re: Reincarnare...adik TU, cea de acum, esti intr-o stare avansata fata de ceea ce ai fost in "celelalte vieti"....? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #18 2007-12-05 21:39:29
Re: Reincarnare...da,ma rog,nu vreau neaparat sa ma bazez pe termenul avansata,kt diferita..trasnformata Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-12-05 21:41:26
Re: Reincarnare...nu. "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|