|
Nu esti logat.
Reincarnare...-3#39 2008-04-06 20:41:03
Re: Reincarnare...asta cu oglinzile nu stiu ce e , dar cealalta stiam ca se numeste deja-vu si ca aproape toate persoanele au asa ceva. se petrec chestii ciudate la nivelul creierului si...mai incolo nu mai stiu Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #41 2008-04-06 21:00:25
Re: Reincarnare...am visat si ca am intrat in biserica si au disparut icoanele si au aparut oglinzi..si ca o femeie m-a pus sa imi pun o dorinta..apoi m-a impins si am intrat cu varful nasului intr-una din oglinzi..dar m-am speriat si m-am retras..apoi respectiva mi-a zis " dorinta ti se va implini, acum pleaca"..knd am plecat totul a revenit la normal si au aparut icoanele.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #42 2008-04-06 21:01:25
Re: Reincarnare...deja-vu ma duce cu gandul la Matrix...cand se petrece deja-vu inseamna ca au schimbat ceva in matrix...eu ma gandesc mult ca MAtrixul e ceva real...ca noi suntem in el...nu stiu sa explic de ce dar asa parca ma simt ca ne cultiva cineva pt a ne folosi energia pt scopurile lor...asa mai gandesc atunci cand sunt foarte obosita... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #43 2008-04-06 21:06:03
Re: Reincarnare...ati citit cartea "7 ani apocaliptici" de Ion Tugui? e o carte foarte interesanta..scrisa dupa un caz real..o intalnire a autorului cu un domn numit Incampuciato.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-06 21:33:13
Re: Reincarnare...cred si sunt de acord cu ce a zis lelaina...doar asa se poate asigura evolutia ca specie atat fizica cat si mentala.... Ultima oara a fost editat de bela (2008-04-06 21:33:53) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #45 2008-04-06 21:33:59
Re: Reincarnare...eu nu cred in reincarnare... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #46 2008-04-06 21:34:16
Re: Reincarnare...si eu tind sa cred,nu 100%...dar destul de mult Offline #47 2008-04-06 21:37:45
Re: Reincarnare...
asta cu universurile paralele e o teoie acceptata dar nedemonstrata...bine ca nici nu vad momentan cum ar putea demonstra...si ce spui tu cu deja-vu urile nu cred ca neaparat sunt schimbari in matrice...acum sa nu o luamc hiar ca in film...eu cred ca mai degraba e vorba de posibilitatea noastra intelectuala de a prevedea viitorul ca sa ma exprim plastic...sa nu uitam ca la urma urmei ne folosim doar 34% din capacitatea creierului...cred ca tocmai datorita evolutiei ca specie vom ajunge pe viitor sa putem comunica telepatic si sa prevedem sau sa anticipam cu precizie anumite lucruri din viitor.. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #48 2008-04-06 21:43:50
Re: Reincarnare...nu nu spuneam ca e ca in film asta cu deja vu ci doar ca la matrix ma duce gandul...insa asa ma gandesc eu uneori cand sunt stoarsa de puteri...ca cineva ne foloseste energiile ca in film...evident ca nu e o teorie demonstrata si la fel cred ca nu se poate demonstra...insa asa simt si cred eu uneori...recunosc ca vad filmul adica trilogia o data la 2-3 saptamani si nu ma plictisesc...si uneori zic mai dar daca este adevarat .. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #49 2008-04-06 23:57:08
Re: Reincarnare...maybe i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #50 2008-04-06 23:57:53
Re: Reincarnare...cum va explicati senzatiile de deja vu?mie imi plac teribil,dar ma si sperie putin...nu mi le explic i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #51 2008-04-07 00:44:15Re: Reincarnare...
asa ma gandeam si eu Offline #52 2008-04-07 16:38:53
Re: Reincarnare...eu cred convins. cam asa cum a zis lelaina. si cum zic multi bioenergeticieni. sunt oameni care si-au vazut vietile anterioare (eu stiu o tipa). si-s foarte multe lucruri care se leaga... doar ca mi-e lene sa scriu acum Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #53 2008-04-07 18:21:59
Re: Reincarnare...cu vampirii astia energetici sunt de acord katami...dar cu aia cu vizitatorii nu pot fi de acord...ideea Matrixului nu e ca vin vizitatori din universuri paralele ci facptul ca omenirea e cultivata pt energie si cei care beneficiaza de aceasta energie ne creeaza un vis o iluzie...in film viata este o iluzie...Matrix este programul prin care ne este indusa aceasta iluzie...si eu chiar asta gandesc...daca eu de fapt zac undeva intr-un recipient producand energie si chestia asta zilnica este doar un vis ce mi-a fost impus?...stiu ca poate fi o tampenie sau poate fi adevarat dar cum teoria nu este demonstrata raman doar cu gandul...si-l astept pe Neo N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #54 2008-04-07 18:26:45
Re: Reincarnare...ideea era... CINE ne induce ilizia... cine creeaza programul? (nici eu nu cred 100% treaba aia... e una din variantele POSIBILE, deci nu militez pt ea) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #55 2008-04-07 18:42:36
Re: Reincarnare...poooi Agentul Smith si cei din gasca lui... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #56 2008-04-07 19:03:10
Re: Reincarnare...pooi da si aia nu erau in matrix, nu? cand am zis "univers paralel" nu ma gandeam la alta planeta... ci, doar, la alta forma de vibratie care coexista cu noi, dar pe care noi nu o putem detecta. "agentul smith" aaa... si suntem offtopic nitel Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #57 2008-04-07 19:24:11
Re: Reincarnare...pai din vieti anterioare asa cum ai zis, adica. asa am patit eu cu iubi... prima oara cand ne-am vazut... dar atunci nu ne-am dat seama, mult mai tarziu am "rumegat" chestiunea Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|