homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reincarnare...-3

#39 2008-04-06 20:41:03

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Re: Reincarnare...

asta cu oglinzile nu stiu ce e , dar cealalta stiam ca se numeste deja-vu si ca aproape toate persoanele au asa ceva. se petrec chestii ciudate la nivelul creierului si...mai incolo nu mai stiu tongue

Bună ! Arăți ca o curvă !

#40 2008-04-06 20:53:34

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu cred hjarta

#41 2008-04-06 21:00:25

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

am visat si ca am intrat in biserica si au disparut icoanele si au aparut oglinzi..si ca o femeie m-a pus sa imi pun o dorinta..apoi m-a impins si am intrat cu varful nasului intr-una din oglinzi..dar m-am speriat si m-am retras..apoi respectiva mi-a zis " dorinta ti se va implini, acum pleaca"..knd am plecat totul a revenit la normal si au aparut icoanele..smile..

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

#42 2008-04-06 21:01:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

deja-vu ma duce cu gandul la Matrix...cand se petrece deja-vu inseamna ca au schimbat ceva in matrix...eu ma gandesc mult ca MAtrixul e ceva real...ca noi suntem in el...nu stiu sa explic de ce dar asa parca ma simt ca ne cultiva cineva pt a ne folosi energia pt scopurile lor...asa mai gandesc atunci cand sunt foarte obosita...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#43 2008-04-06 21:06:03

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

ati citit cartea "7 ani apocaliptici" de Ion Tugui? e o carte foarte interesanta..scrisa dupa un caz real..o intalnire a autorului cu un domn numit Incampuciato..

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-04-06 21:33:13

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

cred si sunt de acord cu ce a zis lelaina...doar asa se poate asigura evolutia ca specie atat fizica cat si mentala....
a fost demonstrat ca prin hiptoza se pot obtine de la o persoana anumite informatii si lucruri despre care el nu a re habar....nu stim ca sntem reincarnarea altcuiva pt ca nu avem capacitatea d a ne aminti...de ex va mami amintiti ce faceati la 3 ani? daramite de acum "3 vieti" ca sa zic asa

evolutia si in general viata nu se bazeaza pe simplu nascut-murit..

Ultima oara a fost editat de bela (2008-04-06 21:33:53)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#45 2008-04-06 21:33:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu nu cred in reincarnare...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#46 2008-04-06 21:34:16

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si eu tind sa cred,nu 100%...dar destul de mult

#47 2008-04-06 21:37:45

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

micanarcisa a scris:

deja-vu ma duce cu gandul la Matrix...cand se petrece deja-vu inseamna ca au schimbat ceva in matrix...eu ma gandesc mult ca MAtrixul e ceva real...ca noi suntem in el...nu stiu sa explic de ce dar asa parca ma simt ca ne cultiva cineva pt a ne folosi energia pt scopurile lor...asa mai gandesc atunci cand sunt foarte obosita...

asta cu universurile paralele e o teoie acceptata dar nedemonstrata...bine ca nici nu vad momentan cum ar putea demonstra...si ce spui tu cu deja-vu urile nu cred ca neaparat sunt schimbari in matrice...acum sa nu o luamc hiar ca in film...eu cred ca mai degraba e vorba de posibilitatea noastra intelectuala de a prevedea viitorul ca sa ma exprim plastic...sa nu uitam ca la urma urmei ne folosim doar 34% din capacitatea creierului...cred ca tocmai datorita evolutiei ca specie vom ajunge pe viitor sa putem comunica telepatic si sa prevedem sau sa anticipam cu precizie anumite lucruri din viitor..

uite un exemplu nu neaparat legat de sb asta pe ildico...tipa care se transpune si poate sa "vada" prin 1000 de prosoape si pe care au "folosit-o" si cei de la militie inainte de 89 etc

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#48 2008-04-06 21:43:50

micicutza
Banat

nu nu spuneam ca e ca in film asta cu deja vu ci doar ca la matrix ma duce gandul...insa asa ma gandesc eu uneori cand sunt stoarsa de puteri...ca cineva ne foloseste energiile ca in film...evident ca nu e o teorie demonstrata si la fel cred ca nu se poate demonstra...insa asa simt si cred eu uneori...recunosc ca vad filmul adica trilogia o data la 2-3 saptamani si nu ma plictisesc...si uneori zic mai dar daca este adevarat lol ..
34% ?..eu stiam ca mai putin dar e posibil sa ma insel...e mai plauzibila explicatia cu telepatia si capacitatea de a prevedea ceva evenimente decat Matrixul dar asa imi place mie sa ma gandesc smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#49 2008-04-06 23:57:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

maybe
desi cred k nu e nimic dupa moarte...esti liber
dak exista reincarnare sper sa ma reincarnez in cva animalutz
sau in baiat lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#50 2008-04-06 23:57:53

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

offtopic cum va explicati senzatiile de deja vu?mie imi plac teribil,dar ma si sperie putin...nu mi le explic

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#51 2008-04-07 00:44:15

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

LoveChocolate a scris:

daca sufletul tau s-ar reincarna in altcineva, atunci cum de functioneaza spiritismul?
... atunci cand faci spiritism, invoci sufletul celui decedat ,iar el vine de undeva... nu stiu,  parerea mea e ca reincarnarea nu exista

asa ma gandeam si eu

#52 2008-04-07 16:38:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu cred convins. cam asa cum a zis lelaina. si cum zic multi bioenergeticieni. sunt oameni care si-au vazut vietile anterioare (eu stiu o tipa). si-s foarte multe lucruri care se leaga... doar ca mi-e lene sa scriu acum lol

mica, o teorie spune ca exista printre noi "vizitatori" din alte universuri, al caror scop este utilizarea energiei umane. problema e ca ei nu pot "digera" frecvanta pe care functionam no atunci cand suntem echilibrati... si, de aceea, vor sa induca in lume o stare cat mai proasta, ca oamenii sa se enerveze, sa urasca etc (adica sa-si coboare nivelul de vibratie la unul pe care pot ei sa-l "extraga"). de aia ne simtim rupti de oboseala dupa ce ne enervam sau ne suparam. acu nush... e o teorie printre altele, eu am altele "preferate", dar e si asta o varianta... pe acelasi principiu functioneaza si vampirismul energetic (in asta cred sigur, am "testat-o" pe mine): sunt oameni care nu au destula energie si care "trag" de la cei din jur, exact pe acelasi principiu: te provoaca la do discutie care tie nu-ti convine sau la o cearta, iar tu, tipand sau argumentand, "cedezi" energie. si te simti rupt.... iar el "victorios". mai subtil, aceeasi chestie o fac (evident, involuntar), parintii batrani care le zic copiilor: "ei, eu voi muri acus si voi treceti asa rar pe la mine" sau alte treburi dintr-astea... forteaza o deschidere afectiva, ca apoi sa se alimenteze. tot vampirism poate fi intalnit si in cuplu... si atunci e cel mai grav, pt ca oamenii se iubesc sincer, dar te miri de ce cand vine "iubitul" acasa simti ca te scurgi pe podea... si invers, el iti zice: "vaai, ce bine ma simt cu tine, ca un om nou!" (stiu asa un caz... o tipa bioenergetician a divortat de sotul ei dupa zeci de ani de casatorie in momentul in care el a plecat intr-o delegatie si ea si-a dat seaam ca parca a intinerit... iar el a venit obosit si uscat tot... culmea e ca i-a explicat individului si ala a inteles, si acum sunt prieteni....).

sunt multe explicatii dintr-astea paranormale... cat despre vieti anterioare... sunt convinsa ca anumite "afinitati" ne vin clar din vietile anterioar... inclusiv deja vu-ul, dar si recunoasterea unor lucruri/locuri pe care nu le-ai vazut niciodata... sau preferitntele pt un anumit tip de muzica/haine/mancare...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#53 2008-04-07 18:21:59

micicutza
Banat

cu vampirii astia energetici sunt de acord katami...dar cu aia cu vizitatorii nu pot fi de acord...ideea Matrixului nu e ca vin vizitatori din universuri paralele ci facptul ca omenirea e cultivata pt energie si cei care beneficiaza de aceasta energie ne creeaza un vis o iluzie...in film viata este o iluzie...Matrix este programul prin care ne este indusa aceasta iluzie...si eu chiar asta gandesc...daca eu de fapt zac undeva intr-un recipient producand energie si chestia asta zilnica este doar un vis ce mi-a fost impus?...stiu ca poate fi o tampenie sau poate fi adevarat dar cum teoria nu este demonstrata raman doar cu gandul...si-l astept pe Neo lol

#54 2008-04-07 18:26:45

katami
Platinum member

ideea era... CINE ne induce ilizia... cine creeaza programul? (nici eu nu cred 100% treaba aia... e una din variantele POSIBILE, deci nu militez pt ea)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#55 2008-04-07 18:42:36

micicutza
Banat

poooi Agentul Smith si cei din gasca lui... lol

#56 2008-04-07 19:03:10

katami
Platinum member

pooi da lol si aia nu erau in matrix, nu? cand am zis "univers paralel" nu ma gandeam la alta planeta... ci, doar, la alta forma de vibratie care coexista cu noi, dar pe care noi nu o putem detecta. "agentul smith" big_smile aaa... si suntem offtopic nitel

#57 2008-04-07 19:24:11

katami
Platinum member

pai din vieti anterioare big_smile asa cum ai zis, adica. asa am patit eu cu iubi... prima oara cand ne-am vazut... dar atunci nu ne-am dat seama, mult mai tarziu am "rumegat" chestiunea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.