homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reincarnare...

#1 2007-12-03 21:52:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Reincarnare...

credeti in reincarnare?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2007-12-03 21:53:31

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: Reincarnare...

nuuuu...doamne fereste, nici nu vreau sa aud..si-asa mie mi-e frica si de umbla mea si nu stau niciodata sg acasa cand e intuneric
de fapt mi-e urat si ziua big_smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#3 2007-12-03 21:55:06

skumpi
Vizitator

eu cred big_smile

#4 2007-12-03 22:01:17

micicutza
Banat

eu as vrea sa cred ca intr-o viata anterioara nu ma durea capul asa tare in prima zi de menstra... big_smile  ...si vreau viata aia inapoi http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#5 2007-12-03 22:03:21

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

eu cred desi inka nu e nk dovedit(sau cel putin nu am auzit eu;)

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#6 2007-12-03 22:03:42

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

sa n-ai surprize..poate in viata aia te trezeai dimineata cu ceva tare in boxeri rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2007-12-03 22:06:23

micicutza
Banat

hehehehe...ce tare...macar nu ma durea tartacutza...si-mi placea fotbalul http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

#8 2007-12-03 22:07:08

Lelaina
Hero member

neah....si mai incolo iti crestea burta de la bere... yo tot femeie as ramane dak as avea drept de vot lol

#9 2007-12-03 22:12:52

micicutza
Banat

poi eu daca as avea drept de vot cum zici tu as cere sa se scoata durerile astea din meniu big_smile si alea de cap si alea de burta si de sani si de toate simptomele aste pre si post si orice-menstruale

#10 2007-12-03 22:13:35

Lelaina
Hero member

micanarcisa a scris:

poi eu daca as avea drept de vot cum zici tu as cere sa se scoata durerile astea din meniu big_smile si alea de cap si alea de burta si de sani si de toate simptomele aste pre si post si orice-menstruale

Nu nu..doar drept de vot la sex..fara schimbari ale metabolismului...
k dak ar fi si astea permise...kte nu as schimba si yo smile

#11 2007-12-03 22:17:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cred ca este posibil,dar mi-e teama de asa ceva.prefer sa nu vb.ar fi kiar ciudat sa sti k cineva s-a reincarnat in cine stie ce.......................mai bine lasa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#12 2007-12-03 23:21:24

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

daca sufletul tau s-ar reincarna in altcineva, atunci cum de functioneaza spiritismul?
... atunci cand faci spiritism, invoci sufletul celui decedat ,iar el vine de undeva... nu stiu,  parerea mea e ca reincarnarea nu exista

#13 2007-12-04 00:19:05

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

sincer nu cred k exista. Desi ar fi frumos... Sa stii k cineva foarte drag tie nu a murit, ci a luat-o de la capat undeva, intr-un coltzishor din lumea asta, k e din nou mic si cineva are grija de el, etc.. Daca ar fii asa ganditi-va cat de usor ne-ar fi sa trecem peste moartea cuiva, sa fie un nou inceput, ci nu un sfarsit. D-aia ii admir eu pe budisti tongue doar k nu ash accepta sa cred k bunica a devenit un gandac de bucatarie lol un alt om e ok.. tongue

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#14 2007-12-04 10:52:29

Lelaina
Hero member

Nu vad reincarnarea ca pe o pastrare intacta a sufletului dintr-o anumita viata si transferul sau intrun alt corp... Reincarnarea in care eu cred este vazuta ca o evolutie normala... Mi-e imposibil sa cred k tot ceea ce acumulezi din pct de vdr spiritual intr-o viata de om se pierde cu totul odata cu iminentul moment al mortii... Cva tre sa ramana si sa evolueze,sa aiba continuitate...
   Eu una asa vad lucrurile

#15 2007-12-04 12:10:20

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Lelaina a scris:

sa n-ai surprize..poate in viata aia te trezeai dimineata cu ceva tare in boxeri rotfl

rotfl2))) super tare

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#16 2007-12-04 17:48:21

Lelaina
Hero member

free a scris:

Esti sigura ca asa vezi lucrurile sau asa ai fost invatata sa vezi lucrurile ? Eu am impresia ca oamenii incearca , defapt sunt invatati sa fie optimisti pentru evitarea potentialului haos la perceperea crudei realitati .
Nu am asa mare experienta ori prea multe cunostinte de biologie , fizica , genetica , etc , dar mi-e de ajuns sa-mi dau seama ca suntem doar un mecanism biologic complex , care cat am crede noi , odata cu moartea se descompune si se imprastie in natura sub alta forma . Asta e evolutia si trebuie sa fim fericiti ca in momentul de fata macar avem impresia ca suntem constienti si traim undeva unde probabil nu vom mai trai niciodata .
Stiu ca pare crud , ciudat ca odata ce mori tot ce ai acumulat sa dispara dar asta e lumea in care traim . Toate cunostintele , modul in care facem rationamente , modul in care concepem lucrurile , chestiile emotionale , spirituale si asa mai departe sunt stocate si realizate prin reactii de diverse tipuri in creierul nostru scump si drag si nu numai . De aceea odata cu neoxigenarea acestuia si incetarea reactiilor chimice totul inceteaza si datele se pierd pentru totdeauna . Defapt sunt dezagregate de evolutia insasi , in natura si sunt imposibil de decodificat dupa . Doar daca , probabil se ascund si alte variabile pe care noi nu le cunoastem , dar miram-as .

OMG..tre sa-ti fac cunostiintza cu prietenul meu free... park l-am auzit pe el vorbind acu... Nu de mult aproape ne-am certat pe tema asta si el mi-a zis exaaact aceeasi kestie pe kre tocmai ai scris-o si u...
   Si da...m-am gandit k poate asa am fost crescuta sa cred...sunt contienta k e o probabilitate mare sa fie asa cum ziki tu..dar cu toate acestea,cotinui sa cred ce am enuntzat mai sus... Cu cea mai mare tarie... cred de 100 de ori mai mult in faptul k in urma mea va ramane cva dekt cred in Dzeu... E pur si simplu cva in mine,in constiintza mea,kre ma bate si ma face sa cred asta... Si sincer sper sa am dreptate free... sper ca in multimea de lucruri pe kre nu le stim ink pe lumea asta (si kte lucruri se inscriu la capitolul creierul uman).sper ca in multimea asta sa fie si ceea ce simt eu

#17 2007-12-05 01:22:02

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

adik TU, cea de acum, esti intr-o stare avansata fata de ceea ce ai fost in "celelalte vieti"....?

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#18 2007-12-05 21:39:29

Lelaina
Hero member

da,ma rog,nu vreau neaparat sa ma bazez pe termenul avansata,kt diferita..trasnformata smile

#19 2007-12-05 21:41:26

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

nu.

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.