homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICE-2

#20 2007-07-30 20:26:21

LYANA
New member
Inregistrat: 2007-07-28

Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICE

ralucaelena da-mi voie sa-ti spun ca si noi..cei care suferim de epilepsie suntem pers. cat se poate de normale...avem prieteni, un job..studii( eu am facut 2 facultati si 2 nastere..toate absolvite cu 9 si 10).nu ne scrie in frunte ca suntem bolnavi..trebuie doar sa avem un stil de viata fara execese..de aceea sunt curioasa sa stiu ce antibaby e potrivit pt noi..as dori raspuns de la doctoressa...sunt convinsa ca mai sunt si alte fete in situatia mea..nu oi fi eu singura din Romania ...

#21 2007-07-30 22:16:30

bee
New member
De la: oradea
Inregistrat: 2007-07-29

LYANA stai linistita!nu baga tu intrebarile aste in seama nu trebuie sa dai explicatii nimanui.credema sunt oameni care te inteleg  si incearca sa fie alturi de tine.iar pe restu .......wink

#22 2007-07-30 22:18:32

LYANA
New member

multumesc pentru sustinere....

totusi as vrea sa stiu ce se intampla cu doctoressa de nu raspunde..o fi plecata in vacanta ?????????

#23 2007-07-30 22:32:23

bee
New member

nush eu am vazut ca apostat pe cateva forumuri ar trebui sa o cauti maine pe net si daca ii online intra in discutie cu ea si spunei sa te ajute si pe tine.sar putea ca nu a observat.nu cred eu ca a fost intentionat wink

#24 2007-07-30 22:44:44

persifona
Vizitator

bee a scris:

LYANA stai linistita!nu baga tu intrebarile aste in seama nu trebuie sa dai explicatii nimanui.credema sunt oameni care te inteleg  si incearca sa fie alturi de tine.iar pe restu .......wink

bee, cred ca putinul tau timp petrecut pe forum nu te-a facut inca sa intelegi ca aici ne ajutam inainte de toate. Ralucaelena a intrebat pur si simplu, nu a sugerat cum ca cele care sufera de epilepsie nu sunt oameni normali. Sincera sa fiu si eu m-am intrebat, crezand ca sunt contraindicate.
De altfel, doctoressa a intrat astazi si a spus ca din cauza unor probleme familiale nu poate sta astazi sa raspunda la intrebarile de pe forum. Daca ai fi citit forumul cu un pic mai multa atentie sunt sigura ca ai fi vazut smile

Publicitate

loading...

#25 2007-07-30 23:37:51

bee
New member

sorry

#26 2007-07-30 23:55:43

bee
New member

imi cer scuze!am confundat datele in alta data am vazut ca a scris docroressa.ma scuzati!!!nu vreu sa jignesc pe nimeni!imi cer scuze si de la doctoressa! sad am gresit si eu doara sunt om si din pacate oamenii mai gresec

#27 2007-07-31 00:14:44

persifona
Vizitator

Stai linistita, nu e nevoie de atatea scuze. Vroiam doar sa rectific ce ai zis tu smile

#28 2007-07-31 09:58:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

LYANA a scris:

ralucaelena da-mi voie sa-ti spun ca si noi..cei care suferim de epilepsie suntem pers. cat se poate de normale...avem prieteni, un job..studii( eu am facut 2 facultati si 2 nastere..toate absolvite cu 9 si 10).nu ne scrie in frunte ca suntem bolnavi..trebuie doar sa avem un stil de viata fara execese..de aceea sunt curioasa sa stiu ce antibaby e potrivit pt noi..as dori raspuns de la doctoressa...sunt convinsa ca mai sunt si alte fete in situatia mea..nu oi fi eu singura din Romania ...

LYANA daca te-am jignit cu ceva imi cer scuze,dar nu vad unde reiese din mesajul meu :ca sustin ca personele cu epilepsie nu sunt niste oameni cu o viata normala.am vrut doar sa stiu daca nu cumva sunt contraindicate persoanelor cu aceasta afectiune.nu sunt picata in cap stiu si eu ce inseamna epilepsie ca am fost si eu pe la scoala.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#29 2007-07-31 13:35:47

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

sper ca nu va degenera in cearta. sad

Nobody home

#30 2007-07-31 14:25:26

LYANA
New member

aaaa...nuuuu...in nici nu caz nu va degenera in cearta ...dar recunosc ca m-am simtit putin jignita...in fine...asta este ....nu am intrat pe acest forum ca sa ma cert cu cineva ci doar sa aflu raspunsuri la intrebarile care ma framanta.poate o fi adevarat ca nu pot  fi utilizate antibaby in cazul nostru..dar atunci ar trebui sa existe o alta metoda de protectie...un antibaby mai slab sau ..eu stiu..nu stiu...

#31 2007-07-31 14:28:27

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

lyana, intaresc si eu ce au spus fetele: ralucaelena doar incerca sa afle daca te-ai interesat si stii sigur ca ai voie sa iei ac. sunt boli care nu prmit utilizarea pastilutelor.
mergi si discuta cu un medic de planning. daca nu poti lua ac, macar veti discuta o metoda contraceptiva care sa se potriveasca relatiei tale.
sper insa sa poti lua.
sa ne tii la curent.

Nobody home

#32 2007-07-31 15:08:54

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Nashira a scris:

sper ca nu va degenera in cearta. sad

nu o sa degenereze in cearta Nashira smile promit.

LYANA:sincer nu inteleg cu ce te-am jignit,dar imi cer scuze.asa cum a zis Nashira am pus acea intrebare pt. a afla daca doctorul ti-a zis ca ai voie sa iei ac.toate cele bune iti doresc smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#33 2007-07-31 15:38:28

LYANA
New member

ok...ok..ralucaelena..asa sunt eu..putin mai sensibila cand vine vb de boala asta care-mi limiteaza putin viata...ca sa va lamuresc...doctorului nu i-am zis de ce sufar..nu zic intotdeauna ...nu am considerat ca are asa mare importanta..dar apoi, dupa crize, am recitit prospectul medicamentelor si am tras singura concluzia ca de acolo  s- au declansat crizele...

p.s. este pentru prima data cand am fost la ginecolog si cand am vb despre probl de genul asta si am luat antibaby...de aceea am preferat ca doctorul sa fie o femeie

#34 2007-10-30 00:06:25

lolyitaa
Membru
Inregistrat: 2007-10-29

Aceeasi problema o am si eu..am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca nu poate sa-mi prescrie AC...eu e pot sa fac?vrea sa fiu sigura si nu sa astept mereu..sa nu ma gandesc mereu ca poate...Ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns?

#35 2007-10-30 15:13:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

medicamentele antiepileptice scad efectul contraceptivelor...asta inseamna, practic, ca iei degeaba contraceptivele, avind in vedere ca tratamentul pentru epilepsie e unul cronic(se ia zilnic)...imi pare tare rau insa prezervativul ramine solutia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.