|
Nu esti logat.
ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICE-2#20 2007-07-30 20:26:21
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEralucaelena da-mi voie sa-ti spun ca si noi..cei care suferim de epilepsie suntem pers. cat se poate de normale...avem prieteni, un job..studii( eu am facut 2 facultati si 2 nastere..toate absolvite cu 9 si 10).nu ne scrie in frunte ca suntem bolnavi..trebuie doar sa avem un stil de viata fara execese..de aceea sunt curioasa sa stiu ce antibaby e potrivit pt noi..as dori raspuns de la doctoressa...sunt convinsa ca mai sunt si alte fete in situatia mea..nu oi fi eu singura din Romania ... Offline #21 2007-07-30 22:16:30
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICELYANA stai linistita!nu baga tu intrebarile aste in seama nu trebuie sa dai explicatii nimanui.credema sunt oameni care te inteleg si incearca sa fie alturi de tine.iar pe restu ....... Offline #22 2007-07-30 22:18:32
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEmultumesc pentru sustinere.... Offline #23 2007-07-30 22:32:23
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEnush eu am vazut ca apostat pe cateva forumuri ar trebui sa o cauti maine pe net si daca ii online intra in discutie cu ea si spunei sa te ajute si pe tine.sar putea ca nu a observat.nu cred eu ca a fost intentionat Offline #24 2007-07-30 22:44:44
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICE
bee, cred ca putinul tau timp petrecut pe forum nu te-a facut inca sa intelegi ca aici ne ajutam inainte de toate. Ralucaelena a intrebat pur si simplu, nu a sugerat cum ca cele care sufera de epilepsie nu sunt oameni normali. Sincera sa fiu si eu m-am intrebat, crezand ca sunt contraindicate. Publicitateloading...
#25 2007-07-30 23:37:51
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEsorry Offline #26 2007-07-30 23:55:43
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEimi cer scuze!am confundat datele in alta data am vazut ca a scris docroressa.ma scuzati!!!nu vreu sa jignesc pe nimeni!imi cer scuze si de la doctoressa! am gresit si eu doara sunt om si din pacate oamenii mai gresec Offline #27 2007-07-31 00:14:44
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEStai linistita, nu e nevoie de atatea scuze. Vroiam doar sa rectific ce ai zis tu #28 2007-07-31 09:58:09
LYANA daca te-am jignit cu ceva imi cer scuze,dar nu vad unde reiese din mesajul meu :ca sustin ca personele cu epilepsie nu sunt niste oameni cu o viata normala.am vrut doar sa stiu daca nu cumva sunt contraindicate persoanelor cu aceasta afectiune.nu sunt picata in cap stiu si eu ce inseamna epilepsie ca am fost si eu pe la scoala. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-07-31 13:35:47
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEsper ca nu va degenera in cearta. Nobody home Offline #30 2007-07-31 14:25:26
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEaaaa...nuuuu...in nici nu caz nu va degenera in cearta ...dar recunosc ca m-am simtit putin jignita...in fine...asta este ....nu am intrat pe acest forum ca sa ma cert cu cineva ci doar sa aflu raspunsuri la intrebarile care ma framanta.poate o fi adevarat ca nu pot fi utilizate antibaby in cazul nostru..dar atunci ar trebui sa existe o alta metoda de protectie...un antibaby mai slab sau ..eu stiu..nu stiu... Offline #31 2007-07-31 14:28:27
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICElyana, intaresc si eu ce au spus fetele: ralucaelena doar incerca sa afle daca te-ai interesat si stii sigur ca ai voie sa iei ac. sunt boli care nu prmit utilizarea pastilutelor. Nobody home Offline #32 2007-07-31 15:08:54
nu o sa degenereze in cearta Nashira promit. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-07-31 15:38:28
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEok...ok..ralucaelena..asa sunt eu..putin mai sensibila cand vine vb de boala asta care-mi limiteaza putin viata...ca sa va lamuresc...doctorului nu i-am zis de ce sufar..nu zic intotdeauna ...nu am considerat ca are asa mare importanta..dar apoi, dupa crize, am recitit prospectul medicamentelor si am tras singura concluzia ca de acolo s- au declansat crizele... Offline #34 2007-10-30 00:06:25
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEAceeasi problema o am si eu..am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca nu poate sa-mi prescrie AC...eu e pot sa fac?vrea sa fiu sigura si nu sa astept mereu..sa nu ma gandesc mereu ca poate...Ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns? Offline #35 2007-10-30 15:13:43
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEmedicamentele antiepileptice scad efectul contraceptivelor...asta inseamna, practic, ca iei degeaba contraceptivele, avind in vedere ca tratamentul pentru epilepsie e unul cronic(se ia zilnic)...imi pare tare rau insa prezervativul ramine solutia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|