homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa de calciu???-4

#58 2008-07-03 13:12:34

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: Lipsa de calciu???

Hai sa va povestesc de o cunostinta care are atacuri de panica si care e dispusa sa incerce orice in afara psihoterapiei pentru ca i se pare "ca nu are nimic la cap".
A incercat de la Xanax la remediile astea homeopate mai mult decat dubioase. Anyway, daca aveti bani de aruncat mergeti la homeopat.

Inutil sa va spun ca de vreo 2 ani se chinuie, isi tot face analize (care sunt bune in general...cu exceptia calciului lol ). Acum a trecut la un calmant mai slab.

Ideea e ca oamenii incearca din rasputeri sa-si ascunda problemele interioare, fiind oricand dispusi sa inghita pastile.

Ultima oara a fost editat de ET (2008-07-03 13:19:15)

#59 2008-07-03 13:14:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cu remediile astea dubioase si dubios de ieftine de altfel reusesc sa ma mentin la suprafata... depinde de fiecare
si sunt de acord cu tine in privinta problemelor interioare, pe care eu mi le stiu si mi le asum, dar am ajuns in stadiul in care nu mai pot controla daunele...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-07-03 13:15:15)

#60 2008-07-03 13:15:32

ET
Addicted member

A te mentine la suprafata=rezolvarea definitiva a problemei prin aflarea cauzelor?

#61 2008-07-03 13:18:42

heimdall
Diamond member

A ma mentine la suprafata pentru mine inseamna sa admit ca am o problema si sa pot trai cu ea o viata normala, constienta fiind ca depinde de mine sa fie si mai bine, fireste smile pentru ca atacurile astea de panica iti pot afecta foarte serios viata.
Am un remediu pe care-l iau in caz de urgenta, treptat am ajuns sa-l iau din ce in ce mai rar. E important sa stii ca ai ceva pe care te poti baza. Am perioade mai bune si mai proaste, la mine stresul si schimbarile de orice fel imi afecteaza foarte puternic starea.

#62 2008-07-03 13:24:00

ET
Addicted member

A-ti admite problema nu inseamna a o depasi. E doar un mic prim pas.

Eu as zice ca nu remediul ala iti face bine, ci ideea ca "ai pe ce te baza". Esti ok si traiesti cu problemele pe care le ai atat timp cat exista un "baston"( tu ii zici remediu) cu care poti continua drumul.

Publicitate

loading...

#63 2008-07-03 13:28:03

heimdall
Diamond member

eu sunt de acord, dar pentru mine nu conteaza daca efectul e placebo sau nu, conteaza ca pentru mine functioneaza. by the way, am mai incercat si alte remedii homeopate, dar n-au functionat, de ce autosugestia mea s-a oprit la asta, nu stiu smile

a functionat si tratamentul clasic, cu bezodiazepine, dar nu mi se pare ok sa la iau, mai ales ca dau dependenta si au efecte secundare serioase

#64 2008-07-03 13:32:58

ET
Addicted member

Pai asa Heimdall ne invartim in jurul cozii. smile

Eu sper totusi sa faci un pas inainte si-nca unul...si-nca unul. smile

#65 2010-03-01 20:25:06

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

buna seara.va rog un sfat la problema mea.acum cam 3 luni au inceput problemele cu vederea.o pata in coltul ochiului dupa care dupa cateva sec zigzaguri luminoase.chestia asta tine cam 15 min.de atunci am avut aceste probleme cam de vreo 6 ori, numai ca in ultimul timp observ si alte simptome ca amar in gura dupa cateva ore, sau greata, oboseala.sau inainte de acele zigzaguri cateva zile senzatie de ameteala de parca m-as duce intr-o parte deodata...am fost bineinteles acum 2 luni la oftalmolog.mi-a luat tensiunea intraoculara,examen fund ochi...mi-a zis ca ochii sunt bine.nu sunt semne de glaucom sau altceva.mi-a dat vitamine pt ochi si picaturi de oboseala a ochilor,plus dioptrii mai mari.inainte cu cateva luni m.facusem un control la alt oftalmolog pt ochelari de soare,si imi spusese sa-mi schimb si ochelarii de vedere dar am amanat.acum i-am schimbat,insa problemele cu zigzagurile au ramas.mentionez ca lucrez ff mult pe calculator,sunt f.stresata(facultate,servici..).ce  m.spun mai simt si uneori tiuituri in urechi,iar in partea de cap corespondenta ochiului cu care vad acele zigzaguri simt uneori ca se zbate ceva...ca atunci cand se zbate ochiul.problema in care va rog sa ma ajutati e sa ma indrumati cui sa ma adresez?sa caut alt oftalmolog,sau sa merg la un neurolog,sau sa fac analize la calciu??am mastoza fibrochistica merg la 3 luni la endocrinolog,am avut de curand o infectie ginecologica-nu grav-am tratat...pur si simplu simt ca nu m.pot parca nu se m.termina cu pastilele,analizele...de aceea as vrea sa nu m.trec pe la n medici-nu ma m.tin puterile nici banii nici timpul nici stresul inainte de rezultat al analizelor- sa stiu incotro sa o iau.va rog pareri...multumesc.

#66 2011-01-04 12:11:05

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Pe mine m-a luat din senin un carcel la bratul drept. Mi-a trecut in cateva secunde, dar acum mi-a ramas un mic disconfort cand incerc sa il incordez/intind. Oare sa fie de la faptu' ca a pierdut organismu' magneziu sau calciu in perioada menstrei? Nici cu mancarea nu m-am omorat...

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#67 2011-01-04 13:28:58

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

carceii reprezinta lipsa de magneziu. insa se poate sa fie ceva pasager.. oricui i se mai pune un carcel din cand in cand. poate ai stat intr-o pozitie proasta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.