homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ideei de majorat-4

#58 2011-01-18 16:04:32

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

Re: Ideei de majorat

peste doua saptamani inseamna prin februarie .. nu o sa fie cam frig noaptea la piscina? cesafac sau e intr-un spatiu acoperit ? big_smile

#59 2011-01-18 20:48:28

DeboraTan
New member
Inregistrat: 2011-01-15

dada,piscina e acoperita,si va fi apa calduta:d
ma bucur ca ma sprijiniti moral:))si vad ca nu voi fi singura care da o petrecere fara bautura..tot am emotii..daca mai aveti idei le ascult cu bucurie>big_smile<

"Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...."

#60 2011-01-18 22:53:02

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

tocmai mi`a trecut prin fata ochilor imaginea unui turban din fructe lol

#61 2011-01-18 23:23:59

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

poate ii convingi sa fie si alcool intr-o cantitate acceptabila big_smile .

ente....

#62 2011-01-19 10:56:36

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Mai fetelor, dar gata, mai usor cu alcoolul. Eu o felicit din tot sufletul ca nu are prieteni betivi si care fara alcool nu se pot distra. Sunt sigura ca va iesi o petrecere foarte frumoasa si fara beri dosite prin colturi. parintii ei au decis foarte corect, daca eu as avea un copil si si-ar face majoratul si eu as interzice alcoolul.
Dupa aia cine stie care se imbata pe acolo si tot ea are probleme cu familie respectivului ca i-a "corupt" febletea.
La 18 ani nu ai nevoie de alcool, punct. Si nu, nu sunt o baba ramolita.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#63 2011-01-19 17:54:28

DeboraTan
New member

lol dar nici eu nu mai vreau sa fie alcool la majoratul meu..am sa fac sa fie totul frumos,sa ne distram si asa..si sunt convinsa ca am sa reusesc! decat cu o frica in mine,ca nu cumva cineva sa se imbete si sa imi vomite in piscina..Doamne fereste!,sau sa faca scandal pe acolo, sa ma mai trezesc si cu politie..sau care cum adormit pe acolo,fiindu-i rau..forgetit mai bine renunt...nu vreau sa imi strice cineva majoratul...toti prietenii mei care vin, toti stiu ca nu va fi alcool..in ciuda acestui fapt,au acceptat sa vina si asa..deci..sper ca va fi bine:)

"Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...."

#64 2011-01-21 20:08:12

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

va fi bine debora! petrecere frumoasa sa ai si spor la ultimele pregatiri(la majoratul fratelui a fost alcool-deh..mentalitate idioata..oricum au baut doar 2 colegi de ai lui, pe stomacul gol, asa ca in 2 ore deja erau imprastiati prin bai de mi-a fost frica a doua zi sa merg ca omul la baie)

oricum ai o idee de petrecere ff frumoasa.cu ce vei fi imbracata?

#65 2011-01-21 21:23:45

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

sa ne arati poze cu decorul si toate cele big_smile

#66 2011-01-21 21:27:42

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si mai ales ca e super periculos, cu piscina...va da-ti seama unu? de ala beat???

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-01-22 11:46:44)

#67 2011-01-22 11:36:30

DeboraTan
New member

Jacqui a scris:

si mai ales ca e super periculor, cu piscina...va da-ti seama unu? de ala bat???

exact asta am spus mai sus,Jacqui...sa am o supriza in apa..dupaia sigur nu mai intra nimeni..ma refer la o voma draguta:))si din momentul acela pot spuen la reverere la piscina:-j.. drink

#68 2011-01-22 11:42:09

DeboraTan
New member

annabel a scris:

va fi bine debora! petrecere frumoasa sa ai si spor la ultimele pregatiri(la majoratul fratelui a fost alcool-deh..mentalitate idioata..oricum au baut doar 2 colegi de ai lui, pe stomacul gol, asa ca in 2 ore deja erau imprastiati prin bai de mi-a fost frica a doua zi sa merg ca omul la baie)

oricum ai o idee de petrecere ff frumoasa.cu ce vei fi imbracata?

m'am gandit..prima tinuta sa fie hawaiana..o comand luni de pe siteu ala care mi la dat mai sus..am gasit ceva dragut...dar nu pot intra cu ea in apa si trebuie sa ma schimb..imi iau un costum de baie negru pentru apa..si dupa ce ies imi iau o fustita scurta colorata,se potriveste cu tema..iar m'am mai gandit..cand vine tortul sa fiu imbracata totusi umpic mai eleganta...nu exagerat..nustiu  o rochita nustiu hjarta

#69 2011-01-23 00:24:53

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

suna bina debora

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.