homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu-5

#77 2011-01-25 10:22:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu

kathrynn a scris:

Revin cu noutati cu privire la situatia expusa mai sus. Intre timp mi s-a confirmat ca o sa ajung in zona cu pricina si l-am intrebat pe pr. meu daca l-ar deranja sa ma intalnesc cu ex-ul la un suc inocent a zis un DA clar si raspicat (o sa ziceti ca-s nebuna, dar am apreciat reactia asta  big_smile .) M-a mai intrebat el ce mi-a venit, ce m-a apucat etc, l-am lamurit ca a fost doar o idee, ca nu tineam mortis si ca am vrut sa-l intreb pe el inainte de a vorbi cu fostul.

O sa va intrebati dupa ce l-am mai intrebat, nu era clar ca nu ar fi de acord? Pentru mine nu era neaparat clar pentru ca el nu e deloc genul gelos, asa ca intr-un fel pot sa zic ca m-a surprins putin reactia lui dar pe de alta parte e normala.

iti inteleg perfect surprindere si mirarea  tummenupp si inteleg si de ce ai apreciat
interesant tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#78 2011-01-25 10:50:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu

Jacqui, la ce "nu"?  smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.