|
Nu esti logat.
Farmece...-2#20 2011-01-30 13:57:59
Re: farmece...Ce se intampla daca un preot te citeste la morti? Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #21 2011-01-30 14:13:27
Re: farmece...Eu nu vreau sa cred in asa ceva, la o adica preotul este tot om, nu vrun miraculos.. daca ar fi asa toti cei care i-ar citi el pt sanatate s-ar face bine, nu? Linisteste-te, e doar cursul vietii, lucruri mai bune, lucruri mai rele.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #22 2011-01-30 14:22:23
Re: farmece...nici eu nu cred si nu am crezut niciodata in farmece o prostie! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #23 2011-01-30 14:40:09
Re: farmece...Asa cum sunt oameni care cred cu tarie in Dumnezeu ca sa-i ajute sa treaca peste problemele vietii, tot asa sunt si oameni care cred cu tarie in diavol ca sa faca rau. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #24 2011-01-30 18:22:49
Re: farmece...Halal preot daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2011-01-30 18:53:25
Re: farmece...preotul avea ciuda....? asta da preot si un om capabil de ciuda, pacat capital, poate avea puteri divine astfel incat sa aduca nenorociti sau fericiri altor oameni, adica mai pe scurt sa influenteze vietile oamenilor? hai sa fim putin seriosi... preotul este un om ca oricare altul, nu trebuie sa faca nimic special ca sa devina preot, unii se fac avocati, altii preoti. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-30 18:55:10) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|