homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Farmece...-2

#20 2011-01-30 13:57:59

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Re: farmece...

Ce se intampla daca un preot te citeste la morti?
Mama a platit odata 2 acatiste, unul pentru morti si unul pentru vii. Si preotul, fiindca avea ciuda pe tata, ne-a citit pe toti la morti. De atunci, a mers extrem de rau, necazurile s-au tinut lant. cesafac

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#21 2011-01-30 14:13:27

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Eu nu vreau sa cred in asa ceva, la o adica preotul este tot om, nu vrun miraculos.. daca ar fi asa toti cei care i-ar citi el pt sanatate s-ar face bine, nu? Linisteste-te, e doar cursul vietii, lucruri mai bune, lucruri mai rele..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#22 2011-01-30 14:22:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nici eu nu cred si nu am crezut niciodata in farmece neutral o prostie!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#23 2011-01-30 14:40:09

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Asa cum sunt oameni care cred cu tarie in Dumnezeu ca sa-i ajute sa treaca peste problemele vietii, tot asa sunt si oameni care cred cu tarie in diavol ca sa faca rau.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#24 2011-01-30 18:22:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Halal preot lol
Diana, daca voi chiar credeti in chestii de genul, mergeti si cereti sfatul unui alt preot, la alta biserica poate chiar manastire.
Sigur trebuie sa existe un sir luuuung de rugaciuni si matanii care sa "undo" ce a facut primul popa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#25 2011-01-30 18:53:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

preotul avea ciuda....? asta da preot lol si un om capabil de ciuda, pacat capital, poate avea puteri divine astfel incat sa aduca nenorociti sau fericiri altor oameni, adica mai pe scurt sa influenteze vietile oamenilor? hai sa fim putin seriosi... preotul este un om ca oricare altul, nu trebuie sa faca nimic special ca sa devina preot, unii se fac avocati, altii preoti.

eu zic sa nu mai credeti in asa ceva, pana la urma singuri ne influentam destinul, nu o carte si un preot, adica un om in carne si oase fara nici o putere speciala

si daca tot ne bazam pe ideea credintei si crestinismului, D-zeu nu ne-a creat cu liber arbitru? sa ne facem singuri viata fara sa ne influenteze El cu nimic? si acum isi pune preotii sa influenteze vietile oamenilor?

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-30 18:55:10)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.