homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CE VA DORITI DE VALENTINE'S DAY ?

#1 2011-02-01 13:17:48

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

CE VA DORITI DE VALENTINE'S DAY ?

patfierbinte hjarta RECUNOSC CA NU M AM UITAT PE SITE SA VAD DACA MAI SUNT DESCHISE TOPICURI DESPRE ACEST SUBIECT, DAR CERANDU-MI SCUZE PENTRU ORICE EVENTUALITATE, INDRAZNESC SA VA PROVOC SA VA PUN IMAGINATIA LA INCERCARE SI, INTR-UN MOD ATAT SERIOS CAT SI DESTINS SA MI RASPUNDE-TI LA INTREBAREA : CE VA DORITI DE VALENTINE'S DAY ? hjarta  patfierbinte

Am sa incep eu...eu mi as dori o prietena asa cum era EA acum ceva timp (nu intentionez s o schimb), o vila cu piscina (de preferat Predeal sau Mamaia), masina (de preferat Opel Insigna), si o cina romantica...apoi, bineinteles o noapte romantica de neuitat... Voi ?!?!?!?!?!

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2011-02-01 13:27:38

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Re: CE VA DORITI DE VALENTINE'S DAY ?

world peace

Do the world a favor, stay like this forever.

#3 2011-02-01 13:33:07

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

spranceana e valentine`s day.. nu Craciunu, sa cereti minuni lol

hjarta

#4 2011-02-01 13:34:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.