|
Nu esti logat.
Oare invidie?!-2#20 2011-02-10 22:30:40
Re: Oare invidie?!nu cred ca e invidioasa, adica nu vad asa ceva. e mama ta totusi... oricat de rece ar fi de tine tot ii pasa, altfel nu te-ar fi facut si stai linistita ca nu esti singura cu probleme. eu de la 14 ani imi cresc fratele, eu il spal ,eu il culc, eu ii dau sa manance, eu i le fac pe toate + ca eu am grija de casa ai mei aduc bani doar, in rest... nu fac nimic, pt ca le fac eu pe toate: spal, calc, gatesc si am grija de copilul lor, ca sa nu mai spun ca in vara am bacu' si am un iubit (de care mi-e un dor de mor) si sunt fericita,cu toate ca am momente de-mi vine sa-mi iau campii si ce? crezi ca mama e invidioasa? nu... din contra... considera ca i-am luat o greutate de pe umeri si mi-am pus-o mie nu mi-e deloc usor si nu ma consider norocoasa. stii cum e sa te confunde parintii colegilor fratelui tau mai mic cu mama lui, in loc de sora lui? asta mi se intampla mie. parintii aia nu i-au vazut decat de cateva ori p ai mei... si au considerat ca sunt bunicii fratiorului meu... sweet ha?.. deci... concluzie: nu cred ca mama ta e invidioasa, nu cred ca la varsta ta te-ar mai vrea acasa sa stai pe capu' si banii ei. felicitari ca esti in stare sa te descurci, dar ai grija cu judecata! asta e cea mai mare prostie pe care o faci: ii judeci pe altii prea mult. Ultima oara a fost editat de Emm (2011-02-10 22:30:52) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #21 2011-02-11 14:02:36
Re: Oare invidie?!
Subscriu They can because they think they can. Offline #22 2011-02-11 14:55:53
Re: Oare invidie?!poate ca mama ta isi doreste ca sa te apropii tu mai mult de ea. eu cred ca ea fiind mama asa tanara nu a stiut cum sa isi apropie copii si cum sa discute cu ei. poate ca si-ar fi dorit si ea sa " copilareasca" mai mult, dar la 17 ani a devenit un copil cu copil. este greu pt tine ca ti-ai pierdut tatal, dar si ei ii este greu ca a ramas fara sot la tinerete. parerea mea este sa te apropii tu mai mult de ea, chiar daca are comentarii rautacioase uneori, poate ca se simte abandonata si nu stie um sa arate asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|