|
Nu esti logat.
Am luat prea mult in greutate-2#20 2011-02-16 22:58:48
Re: am luat prea mult in greutateintr-adevar, pofta de mincare exagerata e la debutul terapiei...te abtii de la mincare si ea scade la loc, nu ramine constant crescuta sa te chinuie pe tine... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2011-02-17 10:22:26
Re: am luat prea mult in greutatee drept ca nu-mi amintesc daca am avut sau nu o pofta mai mare de mancare pe durata celor 2 ani in care am luat AC; tot ce imi amintesc e ca abia dupa un an am sesizat ca ma ingrasasem vreo 5 kg si alte 5 la sfarsitul celui de-al doilea an. dupa ce le-am intrerupt, in urmatorul an am dat jos cele 10 kg si de atunci (de 3 ani) ma pastrez la aceeasi greutate pe care o aveam si in liceu, deci nu cred ca varsta a fost cea care mi-a adus 10 kg in 2 ani. totusi, cred ca profesorul respectiv are mare dreptate: odata cu inaintarea in varsta metabolismul se incetineste iar noi nu realizam ca trebuie sa mancam mai putin si sa nu renuntam la activitatea fizica. drept urmare, majoritatea femeilor trecute de 50 ani sunt cel putin "plinute" . Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-17 10:24:15) Offline #22 2011-02-18 17:36:35
Re: am luat prea mult in greutate
Complet de acord! Dismenoreea este o problema serioasa, iar faptul ca iau un contraceptiv hormonal pentru a-mi rezolva problema nu este nimic anormal. Ultima oara a fost editat de Amdra (2011-02-18 17:37:57) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|