homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masturbarea la birou-3

#39 2011-02-21 18:01:20

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: Masturbarea la birou

Mda..urat asa...inca nu am ajuns in "stadiul" tau dar sper din suflet sa fiu exceptata de chestii de genul acesta.Pai fetita presupn ca are camera ei,nu?Stati singuri?Dc nu incercati sa retraiti clipele din "tinerete"de cate ori aveti ocazia de ex in wknduri puteti lasa fetia la bunici,sau in cazul in care va permiteti acum cred ca v-ar prinde bine 2 zile la munte singuri:DE adevarat ca nu face rau masturbarea insa mie mi-ar parea extrem de rau ca lucrurile sa se schimbe atat de mult...insa tot sper sa nu fie nevoie si in cazul meu:DIncearca sa ii faci mici atentii sotiei sau  tot felul de suprize care sa-i trezeasca pofta:PMult succes:D

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#40 2011-02-21 18:24:33

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

@ Asd,
Cred ca nu m-am facut prea bine inteles...
Viata noastra sexuala, in pofida faptului ca are o frecventa redusa, este foarte buna, excelenta chiar.
Cine stabileste normele? cat de des este bine sa faci dragoste?
Noi spunem ca este normal asa cum facem noi...
Sunt nopti in care ne mangaiem, ne alintam si apoi gata. Fara niciun orgasm. De ce ar trebui sa se numeasca asta alftel, si nu tot a face dragoste?!
Programatul (dusul copilului la bunici, ptr. ca sa ramanem singuri)  nu functioneaza deloc.
Ne-am trezit singuri, in weekend, uitandu-ne unul la celalat si intrebandu-ne:
Acum TREBUIE sa facem dragoste?!
Am ras si ne-am apucat de treburile gospodaresti: curatenie, ordine, facut mancare, putin la TV, asculat muzica...

Cred ca viata (noastra) sezuala e mai complexa decat: preludiu, penetrare, orgasm, postludiu.
Si aici se cuprinde si mastrurbarea, atat a mea, cat si a sotiei mele.
Sper ca n-am uitat sa mentionez ca uneori, seara, cand vin acasa, imi martusireste ca s-a manigaiat in timpul zilei...

In concluzie, Asd, nu e nimic "urat asa". Din contra.
Cu toate astea iti multumesc pentru sfaturi si incurajari! :-)
Insa trebuie sa privim dincolo de ceea ce ni s-a innoculat ca fiind "normal".

Chiar si homosexualitatea cred ca trebuie privita cu toleranta.
Nu spun ca sunt adeptul ei, sau ca sunt adeptul masturbarii (sexului) in public. Dar exprimarea sexualitatii poate lua diferite forme si, atat timp cat partenerii se simt impliniti, cat timp nu facem nimic rau celor din jur (inclusiv sa-i oripilam prin comportamentul nostru), nu vad de ce sa nu ne exprimam liber in dormitor...

Un nou venit pe acest forum arde de curiozitate s-o mai faca si cu alte femei.
I-ar placea in trei, cu sotia lui + o alta femeie.
Sotia lui a avut o experienta lesbi... si l-a incurajat in acest sens (sexul in trei).
Eu ma masturbez la birou si ma simt foarte bine (ma spal bine pe maini dupa aceea, chiar daca nu "termin" si sunt un tip curat  tummenupp
Multi practica sexul oral, spre stupoarea (scarba) altora.
Si tot asa...
Eu cred ca asa-zisele reguli ale comportamentului sexual normal, sunt de fapt niste conventii.
Ma rog, cred ca am deviat si am inceput sa emit teorii... fara sa fiu adeptul acestora.

Succes tuturor, si dati-va frau liber imaginatiei in viata sexuala!

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-02-21 18:37:46)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#41 2011-02-23 12:04:13

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Jeniffer a scris:

naiba mai da mana cu vreunu la munca maine dupa ce am citit aici  acklad

rotfl2 cea mai tare replica din subiect. am ras sa mor.

in rest, interesante puncte de vedere.
mature_man, eu nu cred ca esti ciudat, desi nu sunt de acord cu anumite lucruri, dar per ansamblu, imi place cum gandesti  tummenupp

lasa un mail, vreau sa te rog ceva..

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-23 12:04:54)

#42 2011-02-23 12:48:54

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

adina84 a scris:

mature_man, eu nu cred ca esti ciudat, desi nu sunt de acord cu anumite lucruri, dar per ansamblu, imi place cum gandesti  tummenupp

lasa un mail, vreau sa te rog ceva..

Multumesc ptr. aprecieri, Adina  smile
Ai si un mail de la mine.

Va doresc o zi placuta tuturor.
Si o noapte si mai si.... 18

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#43 2011-02-23 13:08:00

albinuta_vesela
Insomniac member

trimis mail smile

cred ca nu ne-am sincronizat nici a doua oara. eu am trimis mail, dar cred ca tot prea tarziu. am fost plecata vreo 3 ore.
vreau sa iti cer parerea in legatura cu ceva... poti sa imi dai un mail "normal". daca nu te intereseaza subiectul, promit ca nu te stresez aiurea, nu mai auzi de mine smile

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-23 16:19:53)

Publicitate

loading...

#44 2011-02-23 16:34:41

albinuta_vesela
Insomniac member

mersi mult. am trimis mail acum

#45 2011-03-11 09:01:34

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

tot_el23 a scris:

de-ar sti sefu tau ce faci tu la birou pe banii lui...

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.