|
Nu esti logat.
Sunt nebuna?-2#20 2010-12-31 01:00:50
Re: Sunt nebuna?Si eu as fi facut la fel... Adevarul este ca eu sunt mai exagerata in toate Strong reasons make strong actions! Offline #21 2010-12-31 12:12:55Re: Sunt nebuna?My_aa, cred ca raspunsul il stii si singura din ce ai enumerat mai sus. Parerea mea e ca tu pui mai mult suflet decat el in relatia asta, el o trateaza ca pe ceva foarte light, ca pe ceva unde nu trebuie sa se justifice si sa dea explicatii. Si, daca merge, de ce sa nu continue asa? Offline #22 2010-12-31 13:56:51
Re: Sunt nebuna?Tocmai de asta imi era frica „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2011-02-02 00:58:09
Re: Sunt nebuna?Feteleeee m-am intors la voi. Am continuat relatia cu el. Dar sunt hotarata sa pun punct. Nu pentru ca vreau, ci pentru ca nu cred ca exista alta solutie. A ajuns sa ma termine psihic „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #24 2011-02-02 09:28:40
Re: Sunt nebuna?Oricat de mult ar incerca un om sa se schimbe in bine, nu va reusi din cauza caracterului care iese din cand in cand la iveala. Am senzatia ca ii este foarte confortabil sa stie ca exista cineva in viata lui care nu ii face reprosuri, care il protejeaza, s.a.m.d. Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-02 09:48:31
Re: Sunt nebuna?
merita sa incerci Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #26 2011-02-02 20:28:11
Re: Sunt nebuna?de multe ori e greu sa spui ce-ti trece prin cap,in special cand subconstient vrei persoana respectiva sa mai stea langa tine. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #27 2011-03-16 00:20:43
Re: Sunt nebuna?Fetelor, ce parere aveti despre urmatoarea situatie: „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #28 2011-03-16 00:23:43
Re: Sunt nebuna?am patit si eu asta..sincer, am trecut peste detalii În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #29 2011-03-16 00:27:14
Re: Sunt nebuna?Nu e vorba de detalii sau ca as fi geloasa... Pur si simplu mi s-a parut lipsa de respect... M-am pus in locul lui si m-am gandit cum ar fi fost sa ma sune si pe mine unu si sa-i povestesc cum mi-am pus-o cu el, dupa care sa ii spun ca acum suntem doar amici si mi-am dat seama ca nu as fi putut din respect pentru el si pentru ca m-as fi pus in locul lui si m-as fi gandit cum s-ar fi simtit „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #30 2011-03-16 00:43:00
Re: Sunt nebuna?depinde de cat timp sunteti impreuna si daca e prima data cand te pune in asa situatii aiurea Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #31 2011-03-16 01:19:05
Re: Sunt nebuna?Nu am adus vorba de asa ceva. Niciodata nu am comentat cand a iesit cu prietenii, ba chiar eu l-am trimis de multe ori sa se vada cu ei pentru ca el e o fire mai comoda si nu ii place foarte mult sa iasa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #32 2011-03-16 01:21:03
Re: Sunt nebuna?Suntem de 4 luni impreuna, si mi-a mai povestit odata o faza cu o fata, tot asa si i-am zis ca nu ma intereseaza ce a fost in trecut. Si de asta nici eu nu i-am povestit decat in mare despre relatiile mele importante, fara sa dau detalii de genul asta... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #33 2011-03-16 02:45:57
Re: Sunt nebuna?Iti multumesc mult pentru raspuns. Chiar mi-a prins bine ceea ce mi-ai scris. M-ai facut sa nu mai iau lucrurile chiar atat de serios „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|