homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt nebuna?-2

#20 2010-12-31 01:00:50

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Sunt nebuna?

Si eu as fi facut la fel... Adevarul este ca eu sunt mai exagerata in toate big_smile

Strong reasons make strong actions!

#21 2010-12-31 12:12:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

My_aa, cred ca raspunsul il stii si singura din ce ai enumerat mai sus. Parerea mea e ca tu pui mai mult suflet decat el in relatia asta, el o trateaza ca pe ceva foarte light, ca pe ceva unde nu trebuie sa se justifice si sa dea explicatii. Si, daca merge, de ce sa nu continue asa?

#22 2010-12-31 13:56:51

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Tocmai de asta imi era frica big_smile
Sa nu ajung sa tin prea mult la el si sa nu merite. Din cauza asta am incercat sa tin o oarecare distanta intre noi.
Si cred ca o sa incerc sa fiu mai detasata.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2011-02-02 00:58:09

my_aa
Insomniac member

Feteleeee m-am intors la voi. Am continuat relatia cu el. Dar sunt hotarata sa pun punct. Nu pentru ca vreau, ci pentru ca nu cred ca exista alta solutie. A ajuns sa ma termine psihic lol
E un tip foarte ciudat, dar si mai ciudate sunt reactiile mele in ceea ce-l priveste... Astazi eram hotarata sa pun punct, cand m-a sunat nu am fost in stare sa ii spun. Am incercat sa am o discutie cu el, dar nu am reusit lol
Mi-a spus ca are impresia ca sunt suparata pe el pentru ca nu ne-am vazut in ultimul timp. Eu i-am spus ca nu pot sa ma supar pentru ca nu a avut timp de mine si ca il inteleg, si ca singura problema e ca mi se pare ca e dezinteresat, iar el mi-a spus ca nu e asa ca daca era dezinteresat imi spunea, ca noi avem o problema de cominicare, si ca nu stie ce se intampla, ca nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva, iar eu i-am spus ca e o coincidenta asta, nici mie nu mi s-a mai intamplat.
Nu stiu cum sa fac, nu inteleg de ce nu pot sa pun punct sau poate ma mint, si de fapt nu vreau sa pun punct.
E foarte indiferent fata de cum era la inceput si daca o relatie incepe asa.... Nu sunt sanse sa se schimbe pe viitor....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#24 2011-02-02 09:28:40

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Oricat de mult ar incerca un om sa se schimbe in bine, nu va reusi din cauza caracterului care iese din cand in cand la iveala. Am senzatia ca ii este foarte confortabil sa stie ca exista cineva in viata lui care nu ii face reprosuri, care il protejeaza, s.a.m.d.
     Pe de alta parte, tu nu vrei sa pui punct pentru ca ai investit oarece sentimente in relatia asta si sperai sa fie bine.
     Incearca sa te porti si tu ca el si vezi daca ii convine....

Publicitate

loading...

#25 2011-02-02 09:48:31

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

liana976 a scris:

Incearca sa te porti si tu ca el si vezi daca ii convine....

merita sa incerci goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#26 2011-02-02 20:28:11

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

de multe ori e greu sa spui ce-ti trece prin cap,in special cand subconstient vrei persoana respectiva sa mai stea langa tine.
intre a te purta la fel cu el si probabil a risca sa se destrame tot,ai putea sa-i da-i un ultimatum"ori la bal ori la spital" smile daca nu e interesat probabil te va ignora si se va purta la fel,insa daca chiar vrea ceva insa nu stie exact ce si cum sa faca o sa incerce sa-si revina.si oamenii nu se schimba,ce ai la inceput fie ca vezi sau nu ca e rau tot aia vei avea si peste ani,doar ca vei realiza cat de rau e.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#27 2011-03-16 00:20:43

my_aa
Insomniac member

Fetelor, ce parere aveti despre urmatoarea situatie:

Sunteti cu prietenu in oras, il suna o tipa, el se apuca sa va povesteasca cum i-a tras-o si ca au ramas amici? lol

Va multumesc. Si iarasi pun intrebarea din topic: "Sunt nebuna daca m-a deranjat?"

#28 2011-03-16 00:23:43

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

rotfl am patit si eu asta..sincer, am trecut peste detalii lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#29 2011-03-16 00:27:14

my_aa
Insomniac member

Nu e vorba de detalii sau ca as fi geloasa... Pur si simplu mi s-a parut lipsa de respect... M-am pus in locul lui si m-am gandit cum ar fi fost sa ma sune si pe mine unu si sa-i povestesc cum mi-am pus-o cu el, dupa care sa ii spun ca acum suntem doar amici lol si mi-am dat seama ca nu as fi putut din respect pentru el si pentru ca m-as fi pus in locul lui si m-as fi gandit cum s-ar fi simtit big_smile

#30 2011-03-16 00:43:00

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

depinde de cat timp sunteti impreuna si daca e prima data cand te pune in asa situatii aiurea

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#31 2011-03-16 01:19:05

my_aa
Insomniac member

Nu am adus vorba de asa ceva. Niciodata nu am comentat cand a iesit cu prietenii, ba chiar eu l-am trimis de multe ori sa se vada cu ei pentru ca el e o fire mai comoda si nu ii place foarte mult sa iasa.

Problema e ca nu mi se pare normal sa imi povesteasca mie cum si-a pus-o cu alta atunci cand suntem in oras doar noi 2, si am iesit ca sa ne simtim bine, nu ca sa ne stricam cheful unul altuia....

#32 2011-03-16 01:21:03

my_aa
Insomniac member

Suntem de 4 luni impreuna, si mi-a mai povestit odata o faza cu o fata, tot asa si i-am zis ca nu ma intereseaza ce a fost in trecut. Si de asta nici eu nu i-am povestit decat in mare despre relatiile mele importante, fara sa dau detalii de genul asta...

#33 2011-03-16 02:45:57

my_aa
Insomniac member

Iti multumesc mult pentru raspuns. Chiar mi-a prins bine ceea ce mi-ai scris. M-ai facut sa nu mai iau lucrurile chiar atat de serios big_smile
Eu nu am aratat ca ma deranjaza, ba chiar am incercat sa ii sugerez intr-un fel ironic dar fin ca se putea descurca si mai bine cu tipa.... lol
Nu stiu daca s-o fi vazut pe fata mea nemultumirea sau nu.... Oricum in timp ce-mi povestea mi-am terminat sucul si i-am zis sa mergem, asta am facut-o inconstient probabil, dar abia dupa ce am iesit din bar mi-am dat seama....
Mi s-a parut un gest foarte urat, si pe viitor nu o sa mai aduc nici eu vorba de trecut deloc si daca imi va mai povestii el ceva ii voi spune ca nu ma intereseaza....
Multumesc inca o data si noapte buna si tie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.