|
Nu esti logat.
Pana unde sa mergi din dragoste?-3#39 2011-03-31 19:01:15
Re: pana unde sa mergi din dragoste?pai am plecat din bucuresti joi. el m-a asteptat acolo. am ajuns vineri dimineata pe la 6. am mers la el in camin. cred k vreo 2 ore nu mi-a dat drumul din brate. a zis k nu ii vine sa creada ca sunt acolo cu adevarat. a fost superb. am petrecut fiecare clipa impreuna, si nu m-am plictisit o secunda. nici nu am realizat cand a trecut timpul. 2 zile am stat in apartamentul unui prieten de al lui am vizitat si marea, intr-un oras alaturat. in seara plecarii era foarte suparat. desi de obicei nu spune ce simte, il vedeam... pentru prima oara l-am vazut nervos. nu pe mine...pe situatie. ii dadeau lacrimile. statea putin, fugea la baie sa se spele pe fata...cand asteptam autobuzul, am vrut sa renuntam si sa ne intoarcem...copii nebuni ce suntem, am ajuns mai devreme la locul de plecare, in fata unei biserici si vreo ora am dansat amandoi, ca sa nu ne ia frigul . i-am spus k in mai poate merg iar, a fost incantat si la sfarsitul lui iunie, cred ca vine el in romania... Offline #40 2011-04-02 13:01:58
Re: pana unde sa mergi din dragoste?
Offline #41 2011-04-02 21:08:19
Re: pana unde sa mergi din dragoste?Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|