|
Nu esti logat.
Stiu parintii vostrii?-4#58 2007-11-15 13:26:06
Re: stiu parintii vostrii?si ai mei stiu. si sunt de parere ca am facut cea mai mare greseala. tot timpul imi scot ochii ca nu mai sunt fata mare si ca nu ma mai marit virgina cum ar fi vrut ei. au niste conceptii foarte invechite... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #59 2007-11-15 13:26:09
Re: stiu parintii vostrii?eu nu i-am spus nimic mamei da cred ca si-a dat seama si fara sa-i spun Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #60 2007-11-15 13:27:58
Re: stiu parintii vostrii?La cei 24 de ani pe care ii am si avand in vedere ca de vreo juma de an dorm aproape in fiecare noapte cu iubi, eu cred ca stiu Dar nu am discutat cu niciunul niciodata despre aceasta tema. No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #61 2007-11-15 13:53:46
Re: stiu parintii vostrii?maica mea e super de treaba...stie tot cu ea am fost la ginecolog pt ca "vreu sa te vada un medic bun si nu sa iei pastilute de la planning". Ce mai, sunt o norocoasa sa am asa o mama! I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #62 2007-11-15 13:55:47
Re: stiu parintii vostrii?si la mine stie mama,pe tata nu`l intereseaza,iar fratemiu nu e asa de nebun incat sa creada ca mai sunt virgina dupa 2 ani cu el Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-15 14:35:34
Re: stiu parintii vostrii?eu iam spus mamei la 2 zile dupa ce am facut-o ptr ca intot am avut o rel super si ma simteam vinovata daca nu ii spuneam......cand iam spus a zis ''aveti grija mama ca amandoi sunteti maturi acum'' Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #64 2007-11-15 14:42:20
Re: stiu parintii vostrii?la mine amma si bunica ma tot "sfatuiesc" sa raman virgina pana ma amrit ca barabtiia sa sunt "isi bat joc" si apoi iti scoate barbatul ochii daca ai fost cu altul...eu am inceput sa rad si am zis ca in secolul asta nu se mai practica asa ceva. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #65 2007-11-15 14:55:44
Re: stiu parintii vostrii?
asta am auzit si eu cand am mers la mare cu fostu meu, a zis ca at cand ma intorc mergem la ginecolog(si nu mai eram virgina demult) si i'am zis : "bine tata, mergem!!!!!" Avem 18 ani , si stiu ca daca ii ziceam doctoritei sa nu spuna ca nu mai sunt, nu avea dreptu sa nu ma asculte Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #66 2007-11-15 14:57:41
Re: stiu parintii vostrii?ai mei si au dat seama din prima noapte din care am dormit impreuna dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #67 2007-11-15 15:57:13
))) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #68 2007-11-15 16:04:19Re: stiu parintii vostrii?la mine au aflat dupa vreo 3 luni...cand dupa un exces de postinor ma dereglasem rau si eram eu crizata....si am scapat o vorba la bunica careia atat i-a trebuit...de aici m-a tras mama de limba si i-am spus pana la urma....si mama gura sparta i-a spus lu tata care din mom ala l-a urat pe fostu...eh asta e , acum vrb cu mama cel putin despre orice...sunt curioasa cum or sa reactioneze la "urmatorul" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #69 2007-11-15 18:35:31
Re: stiu parintii vostrii?mda...si eu am curiozitatea asta http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #70 2007-11-15 19:39:21
ce naiva am fost pana acum... si mama stie ca eu folosesc irigatorul...si prin urmare cred ca si-a dat seama ca nu mai sunt virgina. am 21 de ani (mi-am inceput viata sexuala numai de 6 luni)... dar tot cred ca m-ar invinovati si si-ar face probleme si tot tacamul....tata cred ca ar fi foarte suparat desi imi tot spune de pe la 20 de ani ca, citez 'esti matura, faci ce vrei pe raspunderea ta, eu nu iti mai pot impune nimic bla bla bla"... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #71 2007-11-15 20:10:06
Re: stiu parintii vostrii?noi am fost doar noi doi 10 zile la mare knd s-a si intamplat marele moment) deci banuiesc k si-au dat seama.oricum a ramas cam subiect tabu..ei nu ma intreasba, eu nu le zic , insa stim tacit toti! oricum acum locuim impreuna asa ca.... "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #72 2007-11-15 20:16:07
Re: stiu parintii vostrii?lee cati ani ai u ? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #73 2007-11-15 22:47:48
Re: stiu parintii vostrii?si mami stie ..i`amz is dupa ce s`a intamplat dupa cateva saptamani...nu a strigat la mine sau de`alea ..mi`a dat`o exemplu pe sor`mea care isi incepuse viata sexuala la 20 d ani si eu aveam vreo 17 ani #74 2007-11-15 22:50:59
20 de ani "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|