homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?-3

#39 2011-04-11 05:19:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?

cata.cata a scris:

Nu ca mi-e greu, ci efectiv nu stiu cum sa fac , pt ca nu exista o potiune magina pe care sa o beau seara si dimineata sa ma trezesc si sa nu=l mai iubesc , si sa nu-mi mai pese si sa nu ma mai intereseze. Nu stiu cum sa reusesc sa fac sa ma gandesc la viitroul meu cu altcineva decat cu el. Nu stiu cum sa explic legatura pe care am avut-o cu el, ca sa pot explica neputinta mea in ceea ce priveste plecarea lui.

Primul pas ca sa poti merge mai departe, in orice ruptura sau despartire, e sa VREI sa mergi mai departe, ori mie mi se pare ca n-ai ajuns insa in punctul asta. Asa cum spune si Jen, ce ai facut pe forum este sa explici si sa dai toate motivele pentru care nu vrei sa mergi mai departe, ci ca sa il recastigi. E ingrozitor de greu sa te trezesti intr-o dimineata si sa-ti dai seama ca omul alaturi de care voiai o familie nu mai vrea acelasi lucru si ca nu mai sunteti si nu mai puteti fi impreuna!

Cred ca iti trebuie o perioada in care sa fii tu cu tine si in care el sa nu mai aiba acces. Cu cat el apare mai mult in viata ta, cu atat n-o sa poti sa te rupi... el se pare ca poate fi doar prieten cu tine (si asta ar trebui sa-ti dea de gandit, un om care-ti spune ca te va iubi toata viata dar care totusi nu vrea o impacare inseamna ca chiar nu mai vrea acest gen de relatie cu tine), insa tu nu poti fi doar prietena lui. In consecinta, momentan, prietenia cu el iti face mai mult rau decat bine pentru ca ceea ce el face amiceste tie iti da sperante de reimpacare.

Si cat poti sta si astepta sa se hotarasca un om care s-a rupt de tine pe motiv ca poate peste ani n-o sa mai fiti compatibili? Atata timp cat tu inca il vrei, iar el vrea altceva...

#40 2011-04-11 13:37:19

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?

in orice cuplu e absolut obligatoriu sa existe si asemenari si deosebiri. asemanarile sunt necesare ca sa poata avea activitati comune, deosebirile ca sa se stimuleze (daca unul e prea visator de ex., are nevoie de cineva alaturi care sa-l mai aduca, cu picioarele pe pamant etc.)
Da astea sunt doar asa, ca sa vorbim discutii. cand iubesti un om, nu-l iubesti pentru ca nu are defecte, ci il iubesti in ciuda defectelor si a diferentelor. Din tot ce am citit aici - imi pare rau sa spun, dar tot ce ti-a zis el imi suna a pretexte trase de par. Nu vreau sa sune dur, dar ma indoiesc sincer ca te (mai) iubeste. O "specie" de sentimente cu siguranta are pt tine, dar nu iubire. Probabil ca tinand la tine evita sa-ti spuna direct lucrul asta - mai ales ca esti cu licenta pe cap si nu vrea sa te afecteze si mai mult acum.
Oricum voi sunteti amandoi foarte tineri, perspectiva casatoriei sperie pe oricine, gandul ca nu "ti-ai trait viata", ca mai sunt si alte "lucruri" de incercat pe lumea asta pana sa te arunci sa-ti pui pirostriile... sunt chestii care ar fi putut sa-l puna pe ganduri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.