|
Nu esti logat.
Cadou sexy-6#96 2011-04-05 10:21:38
Re: cadou sexyEu cred ca inteleg ce spui, atata timp cat nu se comporta ca un copil intr-o situatie serioasa/limita. Si iubitul meu e asa uneori cand ne mai rasfatam noi ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #97 2011-04-05 12:33:18
Re: cadou sexyDaca situatia nu o cere (sau daca nu e absolut critic sa fiu serios) atunci eu sunt copil 80% din timp What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #98 2011-04-05 13:48:25
Re: cadou sexyIn tiparele societatii."Tiparele" mele s-au schimbat mult, foarte mult in ultimii ani. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #99 2011-04-05 14:46:05
Re: cadou sexy
Offline #100 2011-04-06 15:05:50
Re: cadou sexyIdeea e ca si eu am avut atatea idei preconcepute la care mi-a fost foarte greu sa renunt, dar apoi mi-am dat seama cat de multe poti rata daca vezi lumea numai in alb si negru. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#101 2011-04-07 18:42:19
Re: cadou sexyidei preconcepute de genu? Si ce ai fii ratat daca ramaneai cu ele? What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #102 2011-04-11 13:38:49
Re: cadou sexyPai de exemplu dupa ce m-am despartit de prietenul meu (care a fost primul) am zis ca nu o sa fac sex cu un tip fara sa fie iubitul meu, am zis ca nu o sa ma uit la barbati mai mari ca varsta si multe altele...iti dai seama ca am ajuns sa le fac pe toate si imi dau seama ce multe as fi pierdut daca nu m-as fi decis sa risc. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|