homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou sexy-6

#96 2011-04-05 10:21:38

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: cadou sexy

Eu cred ca inteleg ce spui, atata timp cat nu se comporta ca un copil intr-o situatie serioasa/limita. Si iubitul meu e asa uneori cand ne mai rasfatam noi smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#97 2011-04-05 12:33:18

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Daca situatia nu o cere (sau daca nu e absolut critic sa fiu serios) atunci eu sunt copil 80% din timp tongue

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#98 2011-04-05 13:48:25

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

In tiparele societatii."Tiparele" mele s-au schimbat mult, foarte mult in ultimii ani.
Da' e bine sa poti fi copil, indiferent de ce-ti arata buletinul lol

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#99 2011-04-05 14:46:05

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

dragoste_cu_nabadai a scris:

asa e broken wings, eu am zis in general cum e privita situatia big_smile
nu te bagi aiurea, e o discutie deschisa oricui si chiar mi-ar placea sa mai dezbatem subiectul.
fiecare dintre noi avem anumite prejudecati si poate e un soc sa vezi ca un om nu e asa cum te asteptai tu sa fie, tinand cont de varsta, dar asta nu inseamna ca e de rau.

eu iubesc viata si imi doresc sa fiu inconjurata numai de persoane asemeni mie, care stiu sa se bucure de ea indifierent de varsta big_smile

happy

#100 2011-04-06 15:05:50

dragoste_cu_nabadai
Full member

Ideea e ca si eu am avut atatea idei preconcepute la care mi-a fost foarte greu sa renunt, dar apoi mi-am dat seama cat de multe poti rata daca vezi lumea numai in alb si negru.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

Publicitate

loading...

#101 2011-04-07 18:42:19

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

idei preconcepute de genu? Si ce ai fii ratat daca ramaneai cu ele?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#102 2011-04-11 13:38:49

dragoste_cu_nabadai
Full member

Pai de exemplu dupa ce m-am despartit de prietenul meu (care a fost primul) am zis ca nu o sa fac sex cu un tip fara sa fie iubitul meu, am zis ca nu o sa ma uit la barbati mai mari ca varsta  si multe altele...iti dai seama ca am ajuns sa le fac pe toate lol si imi dau seama ce multe as fi pierdut daca nu m-as fi decis sa risc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.