homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colesterol ridicat-3

#39 2010-11-18 14:57:44

Angie1001
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Re: colesterol ridicat

Buna ziua,

Revin cu o intrebare:

Am inceput sa iau Omega 3 si sunt foarte multumita, insa exista posibilitatea ca acest ulei de peste sa afecteze cumva tratamentul cu anticonceptionale? Adica sa scada efectul anticonceptionalelor?

Multumesc anticipat!

Afla cine esti si fa-o dinadins!

#40 2010-11-18 14:58:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

nu, poti sa le iei linistita

#41 2011-04-13 17:16:55

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

Buna ziua, redeschid acest topic, pentru o intrebare similara.

Am facut recent analize de sange de rutina si au iesit foarte ridicate cele de ficat, am facut apoi analize hepatita B si C la recomandarea medicului si am vizitat ginecoloaga la plannig, pentru ca eram in pauza de 7 zile si vroiam sa stiu daca mai incep folie noua sau astept. Ginecoloaga a spus sa le opresc o luna pana ma dumiresc cu analizele si daca se adevereste ca a fost o eroare de laborator, atunci sa  reincep pastilele antibebe luna viitoare. Analizele de hepatita au iesit negative, astfel ca am refacut toate analizele de sange, considerand ca sunt toate eronate. Acum analizele sunt toate bune, si ficat si timp quick si altele, inafara de Colesterol care ii crescut (maximul este 200 si eu am 226) Acum intrebarea mea este: Pastilele anticonceptionale au facut asta? Le iau de 7 ani, fara probleme, cu analize de sange odata pe an. In ultima vreme m-am cam ingrasat putin, de la 56 la 60 de kg, dar si regimul de viata m-a ajutat: stat pe scaun, mancat in graba, mancat seara la 8-9. As dori si sfatul vostru, sau a doctoressei, daca este. Pot sa  reincep anticonceptionalele peste 3 saptamani cand imi vine ciclu? Colesterolul crescut este legat de folosirea de 7 ani a pastilelor? Cu ginecoloaga am vorbit doar de ipoteza unei hepatite si unor rezultate negative sau pozitive la ficat... de ipoteca altor analize gresite nu am discutat.
Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.