homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in dreptul inimii-3

#39 2011-04-18 08:27:56

Eunice
Membru
Inregistrat: 2011-04-18

Re: durere in dreptul inimii

Bun gasit tuturor smile
Durerile in partea stanga a pieptului, de fapt cred ca in dreptul inimii, agravate la expir, care se muta in mana stanga,  pot mima o afectiune cardiaca? In momentul in care se muta in mana nu ma mai doare inima si invers. De exemplu ieri m-a durut maxilarul toata ziua. Am facut vreo 5 EKG si 2 ecocardiograme care au iesit normale. Starea asta o am de aproximativ 6 luni de zile.
A mai fost cineva in situatia mea?
Astept orice sfat, parere si va multumesc.

#40 2011-04-19 10:04:36

Eunice
Membru
Inregistrat: 2011-04-18

grater Nu are nimeni nici cea mai vaga idee? Ca imi fac tot felul de scenarii groaznice wow

Ultima oara a fost editat de Eunice (2011-04-19 10:05:07)

#41 2011-04-19 11:11:12

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Eunice a scris:

grater Nu are nimeni nici cea mai vaga idee? Ca imi fac tot felul de scenarii groaznice wow

ce scenarii groaznice sa iti faci si ce idee sa avem in fata a 5 ekguri normale? si 2 ecocardiograme normale?

crezi ca e in dreptul inimii, de fapt nu stii exact unde e inima, si eu o caut un pic pana o gasesc si am terminat facultatea smile

eu cred ca e ceva ce tine de peretele toracic, mai ales ca te doare la expir. nu cred ca te doare inima.

evident, nu pot sa stiu sigur, dar avand in vedere ca ai tot arsenalul de analize normale..intr'adevar, zici corect, chestia asta poate mima o afectiune cardiaca. dar tind sa cred ca nu. un cardiolog te'a vazut?

#42 2011-04-19 11:14:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eunice, cel mai probabil e un atac de panica...avind in vedere faptul ca zici ca te-ai investigat si nu a iesit nimic la analize
hestia...cit si leo...dragii mei, diagnosticul de pneumonie se poate pune si clinic foarte bine, rx e pentru confirmare....in pneumonia interstitiala nu poti sa cauti semnele din cea franca lobara, altfel gresesti rau...iar pe rx, in pneumonia interstitiala vezi un plamin incarcat difuz....stiu ca e mult in urma postul insa simt nevoia sa atrag atentia ca in tara asta mai sunt inca foarte buni clinicieni(ei vad de regula multi pacienti si au experienta clinica bogata)...ar fi de dorit sa nu ne grabim sa contrazicem un diagnostic daca nu avem toate informatiile pe care le avea MEDICUL care a pus diagnosticul in cauza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.