|
Nu esti logat.
Sexul si Saptamana Mare-4#58 2011-04-18 22:31:08
Re: Sexul si Saptamana Mare
Eu cred ca tu ai nevoie de unele indecente Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #59 2011-04-18 22:46:15
Cred ca e deajuns sa ma combin cu un popa la o exorcizare... Maicuta legata de masa, un calus sa nu tipe de placere si uite asa se face o masa de paste What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #60 2011-04-18 22:50:56
Re: Sexul si Saptamana MareIoii Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #61 2011-04-18 23:17:42
Ce minte bolnava ai Sper sa o iei ca pe o gluma, nu o zic cu rautate ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #62 2011-04-19 10:36:58
Gluma? Nici vobra... O iau ca pe un compliment I'm a very twisted individual, alunga plictiseala din pat (si jumate din femei ) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline Publicitateloading...
#63 2011-04-19 15:57:32
Re: Sexul si Saptamana MareJust a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #64 2011-04-19 16:34:19
Re: Sexul si Saptamana MareCu tot respectul, poate ar trebui sa va deschideti un topic separat pentru fanteziile si dorintele voastre sexuale. Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-19 16:36:53) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #65 2011-04-19 21:03:55
Nu tin neaprat sa F** o maicuta. Nu o sa ma vezi pe la manastiri sau stiu eu ce incercand sa seduc pe vreuna. Am zis-o mai mult in gluma. Da, daca se arunca o maicuta in calea mea si spune ca vrea si mai stiu eu ce pb ca as spune da. Cat despre ce am zis... pp ca fac parte din extrema cealalta care cand aude de forme de organizare religioasa nu poate sa se abtina sa nu faca misto. Daca ai nevoie de un preot sau stiu eu ce dracu ca sa comunici cu dzeu esti o oaie intr-o turma de cretini. Credinta e ceva INDIVIDUAL, nu iti trebuie nici carti religioase si nici biserici etc. Daca exista vreun zeu iti vb tie personal ca te iubeste si te intelege. Nu prin popa penisului care iti violeaza fiica/fiul si apoi il face biserica scapat. Deci poti sa fii sigur ca o sa am obrazul mai gros decat pielea de elefant cand vine vorba de biserica si sentimentele (oamenilor de pe forum) la adresa post-urilor mele. Sunt destui asa zisi crestini care sunt javre, eu macar sunt ce sunt pt ca asa cred eu, nu pentru ca imi spune vreo carte. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|