|
Nu esti logat.
Sexul si Saptamana Mare-3#39 2011-04-18 21:38:14
Re: Sexul si Saptamana MareMa rog, sper sa nu supar pe cei credinciosi de pe forum cu comentariile/avatarul meu. Dar nu pot sa nu ma amuz cand citesc biblia si vad cum altii citesc si trag alte invataturi decat cele trase de mine Blasphemy is only high quality humor What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #40 2011-04-18 21:47:48
Re: Sexul si Saptamana MareEu moooor de-a dreptul la gandiri de genul "am pacatuit cu cutare pacat dar ma duc sa ma spovedesc ca sa mi se ierte". 99,9% omul o sa mai faca odata acelasi pacat. Si iar o sa meagra la spovedit. da ma intreb- popa ala care vede ca aceeasi credinciosi vin mereu cu acelasi pacate .. oare ce-o fi zicand? Nu le zice "bine, bine, cu asta ai fost la mine data trecuta si data trecuta ... da pana cand, evlaviosule?" Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-18 21:48:08) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #41 2011-04-18 21:50:20
Re: Sexul si Saptamana Mare
kath,dar in zilele de luni,marti,joi,sambata si duminica se comporta ca un om normal,right? Om normal-adica are si el nervisori,mai tipa din cand in cand Offline #42 2011-04-18 21:53:46
doamne adevarat graisi! Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-18 21:54:38) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #43 2011-04-18 21:57:16
Re: Sexul si Saptamana MareIn orasul in care am stat pana acum 3ani,era o vorba interesanta "Betivi ca la teologie..."(ma rog,mai e continuare,da nu vreau sa jignesc pe cineva) . Si cunosc cativa baieti care is la teologie,unul chiar o sa profeseze in locul lu taica`so in scurt timp...Nu vreti sa stiti ce inseamna distractie la ei Offline Publicitateloading...
#44 2011-04-18 21:58:39
Re: Sexul si Saptamana MareDa, Bianca, e om normal dar si in rest e bun la suflet, e de treaba, nu prea injura, nu poti barfi cu el nici sa-l obligi , nu ca face un efort in zilele alea sa se abtina. Si, da se enerveaza la fel indiferent de ziua din saptamana. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-18 22:00:08) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #45 2011-04-18 21:58:47
Re: Sexul si Saptamana Marebianca, te cred exact la fel si cu astia care ii stiu eu. sa fiu a naibii, ca am auzit destule la viata mea, dar ca la astia, la nimeni si cand aud pe unii ca "vai sa ma duc la preot, vai a zis preotul" imi vine sa le dau 2 palme sa isi revina Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #46 2011-04-18 21:59:32
Re: Sexul si Saptamana MareLiceul meu e in curte cu cel al teologilor Am invatat si eu cuvinte noi in 4 ani... si nu din alea sfinte daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #47 2011-04-18 22:00:40
Re: Sexul si Saptamana MareShorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #48 2011-04-18 22:02:30
Re: Sexul si Saptamana Marekath,nu barfeste nici macar unpic? Offline #49 2011-04-18 22:03:19
Re: Sexul si Saptamana Mare) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #50 2011-04-18 22:03:40
Re: Sexul si Saptamana MareBaia Mare, bia daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #51 2011-04-18 22:04:12
vai, nuu, doar imi spune informatia dar cand sa se transforme in barfa, tre' sa scot cu clestele de la el Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #52 2011-04-18 22:05:08
Re: Sexul si Saptamana Maredeparte... Offline #53 2011-04-18 22:05:32
Re: Sexul si Saptamana Marebia nici nu vreau sa stiu perversi pana in panzele albe si ne spun noua sa nu facem sex? de ce, ca sa faca ei si sa nu fie nevoiti sa ia asupra lor si pacatele noastre, sa le tina doar pe ale lor? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2011-04-18 22:06:43
Re: Sexul si Saptamana MareCa sa ierte mai multe "pacate" la spovedanie,ca nah...iarta pacatul omului,apoi omul vine si lasa mai multi banuti la "cutia milei" Offline #55 2011-04-18 22:18:26
Re: Sexul si Saptamana Marepreoti procedeaza altfel in post , se suna unul pe altul si isi cer dezlegare de la post ca ... le cere trupul , iar despre nuntile sau orice altfel de petrecere intre preoti nici nu vreti sa stiti cum danseaza ei pe mese ..... Offline #56 2011-04-18 22:23:50
Eu am o vroba pe tema asta. Cand ii spun ceva cuiva sa nu mai faca un lucru dar tot il face si isi cere mereu scuze ii dau replica: nu-ti mai cere scuze ca la popa Numai acolo iti ceri iertare de mii de ori pt aceleasi lucruri ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #57 2011-04-18 22:25:22
Re: Sexul si Saptamana MareImi spusese un prieten ca nu stiu ce-i ala !! pana nu ! o maicuta M-a facut curios ce-i drept (macar de-ar fii unele mai decente prin bucuresti ) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|