homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si Saptamana Mare-3

#39 2011-04-18 21:38:14

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: Sexul si Saptamana Mare

Ma rog, sper sa nu supar pe cei credinciosi de pe forum cu comentariile/avatarul meu. Dar nu pot sa nu ma amuz cand citesc biblia si vad cum altii citesc si trag alte invataturi decat cele trase de mine tongue Blasphemy is only high quality humor big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#40 2011-04-18 21:47:48

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu moooor de-a dreptul la gandiri de genul "am pacatuit cu cutare pacat dar ma duc sa ma spovedesc ca sa mi se ierte". 99,9% omul o sa mai faca odata acelasi pacat. Si iar o sa meagra la spovedit. da ma intreb- popa ala care vede ca aceeasi credinciosi vin mereu cu acelasi pacate .. oare ce-o fi zicand? Nu le zice "bine, bine, cu asta ai fost la mine data trecuta si data trecuta ... da pana cand, evlaviosule?"
Nu de alta, doar oamenii chiar au impresia ca daca se spovedesc, se sterge cu buretele ce-au facut.

Intr-o zi m-am luat de prietenul meu (care, apropo tine post acuma miercurea si vinerea - si de mancare si de mine) si incepe sa se ratoiasca la mine (el!) sa nu-l mai enervez ca acuma e post si el nu vrea sa se enerveze, ca el vrea sa tina post si moral, si cum ar veni, nu poote din cauza ca ma iau eu de el. Pe cuvant ca daca-mi zicea ca-i tafnos din cauza ca a pierdut nu stiu ce echipa de fotbal, nu ma enervam asa rau ca la replica asta.

Da macar el in rest e baiat bun si nu face chestii urate, si nu ma pune si pe mine sa postesc.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-18 21:48:08)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#41 2011-04-18 21:50:20

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kathrynn a scris:

Eu moooor de-a dreptul la gandiri de genul "am pacatuit cu cutare pacat dar ma duc sa ma spovedesc ca sa mi se ierte". 99,9% omul o sa mai faca odata acelasi pacat. Si iar o sa meagra la spovedit. da ma intreb- popa ala care vede ca aceeasi credinciosi vin mereu cu acelasi pacate .. oare ce-o fi zicand? Nu le zice "bine, bine, cu asta ai fost la mine data trecuta si data trecuta ... da pana cand, evlaviosule?"
Nu de alta, doar oamenii chiar au impresia ca daca se spovedesc, se sterge cu buretele ce-au facut.

Intr-o zi m-am luat de prietenul meu (care, apropo tine post acuma miercurea si vinerea - si de mancare si de mine) si incepe sa se ratoiasca la mine (el!) sa nu-l mai enervez ca acuma e post si el nu vrea sa se enerveze, ca el vrea sa tina post si moral, si cum ar veni, nu poote din cauza ca ma iau eu de el. Pe cuvant ca daca-mi zicea ca-i tafnos din cauza ca a pierdut nu stiu ce echipa de fotbal, nu ma enervam asa rau ca la replica asta.

Da macar el in rest e baiat bun si nu face chestii urate, si nu ma pune si pe mine sa postesc.

kath,dar in zilele de luni,marti,joi,sambata si duminica se comporta ca un om normal,right?  lol  Om normal-adica are si el nervisori,mai tipa din cand in cand  lol

#42 2011-04-18 21:53:46

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nimenialtu a scris:

Ma rog, sper sa nu supar pe cei credinciosi de pe forum cu comentariile/avatarul meu. Dar nu pot sa nu ma amuz cand citesc biblia si vad cum altii citesc si trag alte invataturi decat cele trase de mine tongue Blasphemy is only high quality humor big_smile

buga  buga  buga doamne adevarat graisi!

kath, eu in primul rand as lichita toti preotii rotfl ii vad inutili, pacatoli, perversi si fara nici un rost pe lumea asta. anunt de pe acum lumea sa nu ma ia cu tampenii de genul "exista si cu vocatie" sau dracu mai stie ce, ca ma doare undeva. preotul e un om ca toti oamenii ( stiu personal 2 studenti la teologie mai curvari ca alti oameni "normali" fara vocatie), poate chiar mai rai decat oamenii de rand

nu degeaba s-a scos zicala "fa ce zice preotul, nu ce face". preotii probabil stau si balesc cand le povestesti ca ti-ai tras-o cu cineva, abia asteapta sa ajunga in chilie sa il cheme pe baiatul de altar in "vizita". mi-e sila...  acklad

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-18 21:54:38)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#43 2011-04-18 21:57:16

*joy*
Insomniac member

In orasul in care am stat pana acum 3ani,era o vorba interesanta "Betivi ca la teologie..."(ma rog,mai e continuare,da nu vreau sa jignesc pe cineva) . Si cunosc cativa baieti care is la teologie,unul chiar o sa profeseze in locul lu taica`so in scurt timp...Nu vreti sa stiti ce inseamna distractie la ei  va

Publicitate

loading...

#44 2011-04-18 21:58:39

kathrynn
Hero member

Da, Bianca, e om normal  lol  dar si in rest e bun la suflet, e de treaba, nu prea injura, nu poti barfi cu el nici sa-l obligi  rotfl2 , nu ca face un efort in zilele alea sa se abtina. Si, da se enerveaza la fel indiferent de ziua din saptamana.

Apropo de preoti, au fost ai mei la o nunta de preoti - au zis ca in viata lor nu au auzit atatea manele ca acolo. Mama a rezistat eroic pana la miezul noptii, cand a depus armele si au plecat. Au fost socati ca nu se asteptau de la preoti sa fie manelisti.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-18 22:00:08)

#45 2011-04-18 21:58:47

coraline
Addicted member

bianca, te cred lol exact la fel si cu astia care ii stiu eu. sa fiu a naibii, ca am auzit destule la viata mea, dar ca la astia, la nimeni lol si cand aud pe unii ca "vai sa ma duc la preot, vai a zis preotul" imi vine sa le dau 2 palme sa isi revina

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#46 2011-04-18 21:59:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Liceul meu e in curte cu cel al teologilor smile Am invatat si eu cuvinte noi in 4 ani... si nu din alea sfinte smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#47 2011-04-18 22:00:40

kathrynn
Hero member

rotfl

#48 2011-04-18 22:02:30

*joy*
Insomniac member

kath,nu barfeste nici macar unpic? lol
cora,n-am auzit in viata mea expresii ca ale lor,si nici n-am vazut alcool consumat in asemenea cantitati industriale ca ei  lol
yoyo,de pe unde esti? Si eu cunosc un asemenea liceu in curte cu teologii  chicot

#49 2011-04-18 22:03:19

coraline
Addicted member

rotfl2 rotfl2)

#50 2011-04-18 22:03:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Baia Mare, bia tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#51 2011-04-18 22:04:12

kathrynn
Hero member

BiancaElena a scris:

kath,nu barfeste nici macar unpic? lol

vai, nuu, doar imi spune informatia dar cand sa se transforme in barfa, tre' sa scot cu clestele de la el  rotfl

#52 2011-04-18 22:05:08

*joy*
Insomniac member

departe... neutral

In orice caz,referitor la topic...faceti sex daca aveti cu cine  lol

#53 2011-04-18 22:05:32

coraline
Addicted member

bia nici nu vreau sa stiu lol perversi pana in panzele albe si ne spun noua sa nu facem sex? rotfl2 rotfl2 de ce, ca sa faca ei si sa nu fie nevoiti sa ia asupra lor si pacatele noastre, sa le tina doar pe ale lor? rotfl

#54 2011-04-18 22:06:43

*joy*
Insomniac member

Ca sa ierte mai multe "pacate" la spovedanie,ca nah...iarta pacatul omului,apoi omul vine si lasa mai multi banuti la "cutia milei"  rotfl2

#55 2011-04-18 22:18:26

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

preoti procedeaza altfel in post , se suna unul pe altul si isi cer dezlegare de la post ca ... le cere trupul , iar despre nuntile sau orice altfel de petrecere intre preoti nici nu vreti sa stiti cum danseaza ei pe mese .....
Dar pana la urma credinta nu tine de mersul la biserica , tinutul postului (mancare, sex etc) ci tine de tine ca om si modul in care te comporti fata de ceilalti oameni si fata de ceea ce se spune in biblie ca a mai creeat D-zeu .

Si pana la urma daca entitatea numita dumnezeu ar fi reala de cate ori ar putea fi ierttat un pacat , chiar si unul minor ? Din moment ce te caiesti pentru o fapta rea in timpul spovedaniei se presupune ca nu ar mai trebui sa o repeti

#56 2011-04-18 22:23:50

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

kathrynn a scris:

Eu moooor de-a dreptul la gandiri de genul "am pacatuit cu cutare pacat dar ma duc sa ma spovedesc ca sa mi se ierte".

Eu am o vroba pe tema asta. Cand ii spun ceva cuiva sa nu mai faca un lucru dar tot il face si isi cere mereu scuze ii dau replica: nu-ti mai cere scuze ca la popa visslar  Numai acolo iti ceri iertare de mii de ori pt aceleasi lucruri

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#57 2011-04-18 22:25:22

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Imi spusese un prieten ca nu stiu ce-i ala !! pana nu ! o maicuta lol M-a facut curios ce-i drept (macar de-ar fii unele mai decente prin bucuresti tongue)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.