homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si Saptamana Mare-4

#58 2011-04-18 22:31:08

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Sexul si Saptamana Mare

nimenialtu a scris:

Imi spusese un prieten ca nu stiu ce-i ala !! pana nu ! o maicuta lol M-a facut curios ce-i drept (macar de-ar fii unele mai decente prin bucuresti tongue)

Eu cred ca tu ai nevoie de unele indecente    angel

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#59 2011-04-18 22:46:15

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

nimenialtu a scris:

Imi spusese un prieten ca nu stiu ce-i ala !! pana nu ! o maicuta lol M-a facut curios ce-i drept (macar de-ar fii unele mai decente prin bucuresti tongue)

Cred ca e deajuns sa ma combin cu un popa la o exorcizare... Maicuta legata de masa, un calus sa nu tipe de placere tongue si uite asa se face o masa de paste big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#60 2011-04-18 22:50:56

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ioii  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#61 2011-04-18 23:17:42

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

nimenialtu a scris:

Cred ca e deajuns sa ma combin cu un popa la o exorcizare... Maicuta legata de masa, un calus sa nu tipe de placere tongue si uite asa se face o masa de paste big_smile

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  Ce minte bolnava ai  rotfl2 Sper sa o iei ca pe o gluma, nu o zic cu rautate  tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#62 2011-04-19 10:36:58

nimenialtu
Full member

k?reste a scris:

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  Ce minte bolnava ai  rotfl2 Sper sa o iei ca pe o gluma, nu o zic cu rautate  tongue

Gluma? Nici vobra... O iau ca pe un compliment tongue I'm a very twisted individual, alunga plictiseala din pat (si jumate din femei lol )

Ten minutes of silence.

Publicitate

loading...

#63 2011-04-19 15:57:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

neutral

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#64 2011-04-19 16:34:19

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Cu tot respectul, poate ar trebui sa va deschideti un topic separat pentru fanteziile si dorintele voastre sexuale.

Sau nu conteaza la ce subiect scrieti, voi o tineti pe-a voastra: sex, sex, sex, cu maicute, cu preoti, cu oricine... numai sex sa fie.

Nu sunt un puritan, habotnic, prozelit, de multe ori am scris (si scriu cu placere smile )despre subiecte legate de sex, totusi nu putem da buzna cu bocancii in sufletele oamenilor, si sa strigam in gura mare:
Vreau sa F-T o maicuta, ca tot e Saptamana Mare!  yikes

MM

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-19 16:36:53)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#65 2011-04-19 21:03:55

nimenialtu
Full member

mature_man a scris:

Cu tot respectul, poate ar trebui sa va deschideti un topic separat pentru fanteziile si dorintele voastre sexuale.

Sau nu conteaza la ce subiect scrieti, voi o tineti pe-a voastra: sex, sex, sex, cu maicute, cu preoti, cu oricine... numai sex sa fie.

Nu sunt un puritan, habotnic, prozelit, de multe ori am scris (si scriu cu placere smile )despre subiecte legate de sex, totusi nu putem da buzna cu bocancii in sufletele oamenilor, si sa strigam in gura mare:
Vreau sa F-T o maicuta, ca tot e Saptamana Mare!  yikes

MM

Nu tin neaprat sa F** o maicuta. Nu o sa ma vezi pe la manastiri sau stiu eu ce incercand sa seduc pe vreuna. Am zis-o mai mult in gluma. Da, daca se arunca o maicuta in calea mea si spune ca vrea si mai stiu eu ce pb ca as spune da. Cat despre ce am zis... pp ca fac parte din extrema cealalta care cand aude de forme de organizare religioasa nu poate sa se abtina sa nu faca misto. Daca ai nevoie de un preot sau stiu eu ce dracu ca sa comunici cu dzeu esti o oaie intr-o turma de cretini. Credinta e ceva INDIVIDUAL, nu iti trebuie nici carti religioase si nici biserici etc. Daca exista vreun zeu iti vb tie personal ca te iubeste si te intelege. Nu prin popa penisului care iti violeaza fiica/fiul si apoi il face biserica scapat. Deci poti sa fii sigur ca o sa am obrazul mai gros decat pielea de elefant cand vine vorba de biserica si sentimentele (oamenilor de pe forum) la adresa post-urilor mele. Sunt destui asa zisi crestini care sunt javre, eu macar sunt ce sunt pt ca asa cred eu, nu pentru ca imi spune vreo carte.

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.