homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Romanii au talent-12

#210 2011-04-27 20:21:28

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Romanii au talent

Almi Ingerash a scris:

hello! puss

de la bun ?nceput am avut 2 preferați: Valentin Dinu și Adrian Țuțu
și nu, nu i-am preferat pentru că sunt cazuri sociale aparte, ci pur și simplu mi-au plăcut pentru că:
- Valentin Dinu chiar are o voce superbă
- Adrian Țuțu are un talent pe care puțini de aici (poate) l-au ?văzut?: compune.. și-o face chiar foarte bine
pe l?ngă asta i-am admirat pentru curaj și pentru modestie..
?mi pare rău că citesc fraze ?răutăcioase? la adresa lui Adrian.. ?șmecheraș?... de ce este șmecheraș? pentru că are piercinguri? pentru că se ?mbracă nu știu cum? pentru că-și face freza mai aprte sau poartă nu știu ce șepci? ?mi pare rău că ?ncă mai există persoane care judecă oamenii după aparențe și exterior.. păcat..
c?t despre ?armele? cu care a luptat să c?știge (și anume să accentueze situația socială ?n versuri, patriotismul and so on) să fim serioși.. TOȚI au luptat pentru premiu așa cum au putut mai bine.. bravo lor, bravo lui Adrian că a știut unde să bată smile

dar fiecare e liber la propria opinie.. pe care și eu am ?ndrăznit să mi-o exprim..
abia aștept următoarea ediție big_smile

tummenupp
eu am tinut cu valentin dinu de la inceput ... mi-a placut si adrian tutu , poate mai putin dar ma bucur ca a castigat ... .. fiecare cu norcul lui ...
dupa mine atatea discutii nu-si au rostul ...

hello  wave

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-04-27 20:26:59)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#211 2011-04-27 20:33:32

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

si eu ma bucur ca a castigat adrian tutu,cu toate ca mi-ar fi placut mai tare sa castige valentin dinu,insa nu inteleg de ce au luat nastere discutiile astea absurde pt ca el la fel ca si ceilalti concurenti nu a facut altceva decat sa participe la concurs,sa arate lumii ce poate,pana la urma nu a dat in cap la nimeni a fost meritul si norocul lui!

#212 2011-04-27 23:06:15

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

banana nu a zis nimeni să-ți spui părerea.. cum tu ți-ai spus-o pe a ta, am spus-o și eu pe a mea smile și c?nd am tastat cuv?ntul ?răutăcios? nu m-am referit doar la ce s-a postat aici wink

acum hai să fim serioși... Narcis va fi promovat pentru că, așa cum ai zis și tu, sunt puțini contratenori ?n lume, și cu siguranță nu-l vor lăsa de izbeliște.. iar Valentin Dinu av?nd o voce super i s-a promis din start că va fi promovat (Andra se va ocupa de el, sunt sigură).. și Adrian dacă nu ar fi c?știgat tot s-ar fi lansat.. emisiunea a fost doar o rampă de lansare pentru fiecare finalist.. la voturi s-a ținut cont pe l?ngă talent și de cazul fiecăruia, și dintre toți ăsta era cel mai nașpa (părerea mea).. eu nu am votat.. am votat la semifinală pe Valentin... dar mă bucur pentru puștiul care a c?știgat pentru că el chiar avea nevoie.. iar niște simple păreri smile

LE: cunoștințele tale au mers la preselecții? au ?ncercat să se lanseze? au făcut tot ce le stă ?n putință să se afirme?

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-04-27 23:07:46)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#213 2011-04-28 00:09:27

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

banana si tot Traistariu a declarat ca se stia cu cel putin o luna  in urma ca Adrian va fi castigator lol ...  applause

#214 2011-04-28 10:34:13

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Banana Split a scris:

ma uitam intamplator la happy hour azi si a intrat in direct mihai traistariu care a spus ca stie de la unii concurenti, dinainte de finala, ca tutu a fost avantajat din mai multe puncte de vedere, erau descurajati vazand ca el era favoritul media pro [...] iar muzica gen tutu ar umple niste sali media pro... totul e publicitate wink si ca ar exista o metoda de a schimba voturile neutral eu nu vreau sa cred asta pt ca.. chiar e groaznic numai gandul ca am vizionat o emisiune "regizata"

supa trist... daca e adevarat, inseamna ca chiar suntem luati de fraieri. au lasat lumea sa voteze si sa dea bani pe apeluri si sms-uri, cand nici macar nu aveau sa considere acele voturi...

Publicitate

loading...

#215 2011-04-28 11:28:55

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

din punctul meu de vedere: dezamagire totala. Oricum stiam de la bun inceput ca Tutu are sa castige deoarece toata lumea era innebunita dupa el. Tot din pct. meu de vedere personal asta nu e talent. Oricine poate recita. Oricine poate compune. Narcis CLAR ar fi trebuit sa castige, sau chiar Valentin Dinu. Sper doar ca se va ocupa cineva de ei sa ii promoveze deoarece ei chiar merita! Tutu are doar noroc ca asta se cauta in Romania si de aici intelege fiecare ce vrea. Pacat! Oricum, bravo lui ca s-a descurcat si s-a facut cu "niste" bani chicot

#216 2011-04-28 11:33:34

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

april sunset a scris:

[ adrian asta a prins foarte bine la romanii plecati in strainatate. ca lor le e dor de tara (unora) si da patriotismul p-afara cand aud de romania.

mare patriotism pe romanii din strainatate... creca de-aia au si plecat, nu mai incapeau in case de atata patriotism  spranceana

Nu mai deschid discutii cu cine ar fi meritat premiul, dar ma maninca sa scriu vis-a-sis de patriotismul asta invocat : sa zicem merci ca deocamdata in Romania nu-i razboi, ca nu stiu cine ar lupta in el... forgetit . Altfel, in cantece, toti ne iubim tara !

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#217 2011-04-28 11:48:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

puffball a scris:

Oricine poate compune.

ei, nici chiar...

oricum, daca a fost regie de la bun inceput, ma gandesc ca e posibil sa-i fi compus altii melodiile lui tutu, sau macar ideile sa fie impuse de organizatori. adica el sa fie doar de marioneta (actor) acolo. mie mi s-a parut suspect de la prima participare, cand a venit cu acel "imn" al emisiunii spranceana. oricum ar fi, nu cred ca mai conteaza acum smile.

#218 2011-04-28 11:49:24

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

smart lady a scris:

april sunset a scris:

[ adrian asta a prins foarte bine la romanii plecati in strainatate. ca lor le e dor de tara (unora) si da patriotismul p-afara cand aud de romania.

mare patriotism pe romanii din strainatate... creca de-aia au si plecat, nu mai incapeau in case de atata patriotism spranceana

Nu mai deschid discutii cu cine ar fi meritat premiul, dar ma maninca sa scriu vis-a-sis de patriotismul asta invocat : sa zicem merci ca deocamdata in Romania nu-i razboi, ca nu stiu cine ar lupta in el... forgetit . Altfel, in cantece, toti ne iubim tara !

tummenupp

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#219 2011-04-28 16:15:01

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

pe mine nu ma intereseaza cine a castigat sau cum ...ma rog forgetit

dar auzisem de la cineva care se invarte in lumea asta "buna" ca cel ce a castigat ar fi fost ales de cosmote...ca era sponsorul principal hmm ... si ca votarea a fost pt show nustiu ma rog neutral acuma nustiu

#220 2011-04-28 16:27:01

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Mie mi-e greu sa cred ca o emisiune cu asemenea anvergura a fost aranjata hmm Chiar daca ne vine greu sa credem astia sunt romanasii nostrii, nu pot sa fie obiectivi in asemenea cazuri si judeca cu sufletul. Stiu ca si matusa-mea a votat (era mare fan) si mi-a zis ca inca nush cate vecine l-au votat pe tutu ca doar e copil amarat si restul oricum o sa fie luati de catre cineva smile Bine, nu pot generaliza dar majoritatea probabil asa s-au gandit. Pana la urma cei care au ajuns in finala erau cei mai buni cu diferente minime intre ei. Din moment ce si juriul i-a ales pe ei 3 ca sa mearga in finala era clar ca oricare putea sa fie castigatorul...chestia era relativa. Problema mea a fost de ce s-a lasat libertate totala publicului de a desemna castigatorul insa avand in vedere ca emisiunea asta ca si altele sunt cumparate de dincolo vin la pachet cu un format si un set de reguli, printre care si asta.

Ideea e ca degeaba ne batem noi capu si mi se pare sincer o prostie sa il tot denigreze pe baiatu asta la televizor ca nu a iesit altcineva. Ganditi-va cum se simte el cand toata presa vorbeste despre asta. Okey, probabil talentul adevarat era Narcis dar si el a ajuns in finala pentru ca a fost bun. Nu i se pot anula acuma toate calitatile doar pentru ca in opinia noastra nu a fost cel mai bun dintre cei 3. Pana la urma doar timpul o sa decida care dintre cei 3 era marele talent smile

#221 2011-04-28 20:19:28

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

_Summer_ a scris:

Mie mi-e greu sa cred ca o emisiune cu asemenea anvergura a fost aranjata hmm Chiar daca ne vine greu sa credem astia sunt romanasii nostrii, nu pot sa fie obiectivi in asemenea cazuri si judeca cu sufletul. Stiu ca si matusa-mea a votat (era mare fan) si mi-a zis ca inca nush cate vecine l-au votat pe tutu ca doar e copil amarat si restul oricum o sa fie luati de catre cineva smile Bine, nu pot generaliza dar majoritatea probabil asa s-au gandit. Pana la urma cei care au ajuns in finala erau cei mai buni cu diferente minime intre ei. Din moment ce si juriul i-a ales pe ei 3 ca sa mearga in finala era clar ca oricare putea sa fie castigatorul...chestia era relativa. Problema mea a fost de ce s-a lasat libertate totala publicului de a desemna castigatorul insa avand in vedere ca emisiunea asta ca si altele sunt cumparate de dincolo vin la pachet cu un format si un set de reguli, printre care si asta.

Ideea e ca degeaba ne batem noi capu si mi se pare sincer o prostie sa il tot denigreze pe baiatu asta la televizor ca nu a iesit altcineva. Ganditi-va cum se simte el cand toata presa vorbeste despre asta. Okey, probabil talentul adevarat era Narcis dar si el a ajuns in finala pentru ca a fost bun. Nu i se pot anula acuma toate calitatile doar pentru ca in opinia noastra nu a fost cel mai bun dintre cei 3. Pana la urma doar timpul o sa decida care dintre cei 3 era marele talent smile

tummenupp Subscriu fecare cuvintel  applause

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#222 2011-04-28 21:01:28

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Violete.Purpurii a scris:

pe mine nu ma intereseaza cine a castigat sau cum ...ma rog forgetit

dar auzisem de la cineva care se invarte in lumea asta "buna" ca cel ce a castigat ar fi fost ales de cosmote...ca era sponsorul principal hmm ... si ca votarea a fost pt show nustiu ma rog neutral acuma nustiu

votarea nu a fost pt show, ci pt bani lol ca ei scot bani frumosi din sms-urile alea

#223 2011-04-28 21:18:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu nu m-am prea uitat la emisiune. insa azi am auzit la radio melodia maretului castigator. am recunoscut-o imediat numai din cate povesti s-au facut pe baza ei si a autorului/creatorului.
concluzia: dezamagire totala, completa. o poezie lacrimogena, imbibata in sirop de o dadeai in diabet, proasta, recitata. aia nu e melodie, e poezie spusa pe inganari de hip hop. daca asta este talentul romaniei, ma plec in fata lui, suntem un neam de lingai care stim cum sa ne facem auziti: fiind pupincuristi.
bravo romania, ai avut talent si de data asta.

cum se simte el? putin imi pasa. a castigat doar. melodia e urata, n-as asculta-o  din placere. doar bagata pe gat de radiouri sau televiziuni. dar si atunci as schimba postul

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#224 2011-04-29 00:36:55

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

eu nu stiu ce a cantat tutu asta ..doar cand am vazut ca incepe cu hip hop am schimbat canalul, n-am avut rabdare sa ascult versurile lui.

#225 2011-04-29 03:14:11

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

lalky a scris:

eu nu stiu ce a cantat tutu asta ..doar cand am vazut ca incepe cu hip hop am schimbat canalul, n-am avut rabdare sa ascult versurile lui.

rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.