homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Romanii au talent-10

#172 2011-04-26 17:03:27

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: Romanii au talent

Eu am ramas uimita cand am vazut cine a castigat si nu uimita in sens pozitiv. Voce nu prea are, iar versificatie din aia poate face oricine. Nu e cine stie ce, tinand cont ca ba nu-i ieseau masura si ritmul la versuri, ba facea dezacorduri de mi-era mie rusine. As fi vrut sa castieg fie Narcis, fie Valentin, amandoi au voci extraordinare. Dar la Adrian sa zicem ca...a stiut unde sa bata. Ba ca romanii au talent, ba cu parintii. Plus ca voturile, in mare parte, au fost subiective. Nu s-a gandit lumea asa mult la mesaj, cat la conditia lui. Oricum, nu stiu daca a meritat...are asa o fatza de smecheras, iar atitudinea aia cu vai, ce greu mi-e fara parinti, vai, eu vreau sa traiesc in Romania mi s-au parut usor ipocrite.

#173 2011-04-26 17:06:05

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

sincer ma bucuram mai mult daca ar fi castigat valentin sau trupa ballance

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#174 2011-04-26 17:06:12

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

heart_breaker a scris:

Eu am ramas uimita cand am vazut cine a castigat si nu uimita in sens pozitiv. Voce nu prea are, iar versificatie din aia poate face oricine. Nu e cine stie ce, tinand cont ca ba nu-i ieseau masura si ritmul la versuri, ba facea dezacorduri de mi-era mie rusine. As fi vrut sa castieg fie Narcis, fie Valentin, amandoi au voci extraordinare. Dar la Adrian sa zicem ca...a stiut unde sa bata. Ba ca romanii au talent, ba cu parintii. Plus ca voturile, in mare parte, au fost subiective. Nu s-a gandit lumea asa mult la mesaj, cat la conditia lui. Oricum, nu stiu daca a meritat...are asa o fatza de smecheras, iar atitudinea aia cu vai, ce greu mi-e fara parinti, vai, eu vreau sa traiesc in Romania mi s-au parut usor ipocrite.

de acord, ce mult mai iubeste el romanica noastra. scarbos  acklad

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#175 2011-04-26 17:12:44

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

rosebunny a scris:

heart_breaker a scris:

de acord, ce mult mai iubeste el romanica noastra. scarbos  acklad

Fata aia de smecheras o are ca a ramas de la varsta frageda fara parinti si a trebuit sa se descurce. Nu stiu de ce judecati atat, nu inteleg. A stiut ce sa faca sa castige, ca a cantat sau n-a cantat bine, ca a sensibilizat sau nu publicul, a stiut ce sa faca si a castigat, bravo lui.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#176 2011-04-26 17:19:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

kereste tummenupp asta zisei si eu mai sus!bravo lui ca stiut ce sa faca sa castige!si,da,sa cresti fara parinti presupun ca nu e usor.usor e sa judeci...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#177 2011-04-26 17:55:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ar fi trebuit sa fie concurs de talente, nu de descurcareti...

#178 2011-04-26 18:08:25

sonia30
Moderator

anca,asa se intampla cand voteaza poporu....

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#179 2011-04-26 18:19:29

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

mie nu mi-a placut de cel ce a castigat pentru ca sincer, mi s-a parut ca cerseste mila prin versuri si atitudine. nu am fost de acord inca de cand a trecut in finala. mi-au placut enorm cei de la ballance si valentin dinu. narcis are voce foarte buna dar este si foarte ciudat pustiul. pacat... si eu am schimbat canalul cand am vazut cine a castigat...

#180 2011-04-26 19:41:34

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

Si eu sunt cam dezamagita de alegerea castigatorului. N-am nimic cu Adrian, dar se cautau talente, adica persoane care stiu sa faca ceva deosebit, senzational. Cred ca fiecare are in grupul de prieteni sau cunoaste pe cineva care poate canta asa cum a facut-o el. Se tot spune ca si-a compus singur versurile, fas. Am compus si eu versuri cand eram mica si nu era mare talent.
In plus, nu inteleg sistemul asta de votare, pe baza povestilor din viata concurentilor, nu asta era scopul..pana la urma cu totii avem nevoie de bani. Si nu cred ca iubeste Adrian asa tare Romania, sa fim seriosi, ce i-a oferit Romania?
Nu am avut neaparat un preferat, dar zau, ma asteptam la un "talent" sa castige.
Bleah.

#181 2011-04-26 20:21:38

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Parerea mea este ca ar trebui sa li se interzica viitorilor concurenti sa mai vorbeasca despre situatia personala, materiala etc. S-a vazut clar faptul ca oamenii sunt impresionabili de cate o poveste mai dura de viata, lucru care nu isi are locul intr-un concurs de TALENTE.
In ceea ce-l priveste pe castigator, el a avut un tipar dupa care si-a facut piesele si care i-a mers: intai a facut o piesa pt emisiune, wow ce frumos vorbeste despre emisiunea noastra, clar trebuie admis; apoi piesa despre povestea vietii lui, din nou impresionabil, si in final piesa de rezistenta: o melodie lacrimogena care sa trezeasca sentimentul adormit de patriotism din roman. Va spun sincer ca piesa lui nu a facut decat sa ma enerveze la maxim: atatea exagerari siropoase, ridicari in slavi si laude cliseice de mult n-am mai auzit pt. tara asta. Asta e meritul lui, a stiut sa atinga coarda sensibila a romanilor cu versuri usurele si cliseice.
Narcis, pe de alta parte, e talent pur, si nu mi s-a parut ingamfat, ci increzator in sine.   In afara de Vitas, n-am mai auzit pe nimeni sa cante asa.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#182 2011-04-26 20:28:32

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

lala20 a scris:

Parerea mea este ca ar trebui sa li se interzica viitorilor concurenti sa mai vorbeasca despre situatia personala, materiala etc. S-a vazut clar faptul ca oamenii sunt impresionabili de cate o poveste mai dura de viata, lucru care nu isi are locul intr-un concurs de TALENTE.
In ceea ce-l priveste pe castigator, el a avut un tipar dupa care si-a facut piesele si care i-a mers: intai a facut o piesa pt emisiune, wow ce frumos vorbeste despre emisiunea noastra, clar trebuie admis; apoi piesa despre povestea vietii lui, din nou impresionabil, si in final piesa de rezistenta: o melodie lacrimogena care sa trezeasca sentimentul adormit de patriotism din roman. Va spun sincer ca piesa lui nu a facut decat sa ma enerveze la maxim: atatea exagerari siropoase, ridicari in slavi si laude cliseice de mult n-am mai auzit pt. tara asta. Asta e meritul lui, a stiut sa atinga coarda sensibila a romanilor cu versuri usurele si cliseice.
Narcis, pe de alta parte, e talent pur, si nu mi s-a parut ingamfat, ci increzator in sine.   In afara de Vitas, n-am mai auzit pe nimeni sa cante asa.

F bine zis

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#183 2011-04-26 21:13:13

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

lala20 a scris:

tummenupp  tummenupp

#184 2011-04-26 22:41:45

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

mda...cum spuneam mai sus ca e ceva mai mult la mijloc decat poporul roman impresionat de minunatia de talent a baiatului fara parinti care canta hip hop.

Dupa cum ati putut observa majoritatea persoanelor de pe forum sunt de parere ca nu a castigat cine trebuia, la tv e un adevarat scandal si toata lumea e revoltata. Mai mult decat atat toata lumea s-a asteptat sa castige Iustin, Narcios sau cum il cheama.

ei bine in spate este o adevarata mafie. Foarte multa lume a pariat pe Iustin, nimeni nu se astepta sa piarda si uitati ce talent de  a face bani are romanu tummenupp De aici s-au scos sume mari de bani si ne mai miram cine l-a votat roll

#185 2011-04-26 22:44:31

sonia30
Moderator

jeniffer,tu sustii ca nu l-a votat nimeni si a castigat ca asa a vrut cineva? cesafac

#186 2011-04-27 06:34:27

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Banana Split a scris:

Narcis asa e el, nu are nicio treaba emisiunea lol v-am spus ca mi-e coleg..

offtopic esti din bacau (in apostu)?

If you take it personal, that's ok! wink

#187 2011-04-27 10:08:29

anca90
Platinum member

sonia30 a scris:

jeniffer,tu sustii ca nu l-a votat nimeni si a castigat ca asa a vrut cineva? cesafac

pai din moment ce majoritatea e revoltata, e normal sa te intrebi cum a obtinut tutu votul majoritar roll. si eu cred ca a fost blat.

#188 2011-04-27 10:10:30

sonia30
Moderator

anca,stii tu sigur ca majoritatea e revoltata?dupa parerile celor care nu l-au votat?sau cum?

#189 2011-04-27 10:16:57

anca90
Platinum member

la stiri au spus, am vazut de dimineata. plus ca si forumul asta e un exemplu: e o comunitate in care parerea majoritara e ca nu tutu a fost cel mai mare talent din finala.

#190 2011-04-27 10:28:06

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Vaaaaiiiii nu ati mai terminat lol A fost sau nu cel mai mare talent a castigat. Se comenteaza peste tot de parca ar veni sponsorul principal, i-ar lua cecul lui Tutu din mana cei cu 120 000 de euro si i l-ar tranti lui Narcis in brate lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.