homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Romanii au talent-9

#153 2011-04-26 14:15:14

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Re: Romanii au talent

faptul ca tu te imbraci in roz si mie nu imi place rozul nu inseamna neaparat ca tu nu ai gusturi, corect?

#154 2011-04-26 14:15:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

sonia30 a scris:

deea,de acord cu tine!oamenii din popor nu l-au inteles pe narcis,ci pe adrian.e normal ca dupa votul poporului sa iasa adrian.

afirmatia asta e cea mai tare  rotfl nu mi-as fi inchipuit ca lumea din popor intelege asa bine hip hopul  big_smile

#155 2011-04-26 14:15:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

jeniffer,de ce spui ca romanii nu au gusturi?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#156 2011-04-26 14:17:01

Madalina85
Addicted member

deeadeea21 a scris:

faptul ca tu te imbraci in roz si mie nu imi place rozul nu inseamna neaparat ca tu nu ai gusturi, corect?

deea nu prea e vorba de culori...ci de faptul ca sunt atatia ca adrian care spun ce gandesc sub o forma nu foarte cosmetizata...dar avea o poveste trista  supa

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-04-26 14:17:20)

#157 2011-04-26 14:17:02

sonia30
Moderator

oamenii nu au inteles hip hopul ,ci cuvintele rostite de adrian in melodie ;)si,da,inteleg mai bine hip hopul decat ce canta narcis!

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-04-26 14:18:00)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#158 2011-04-26 14:19:14

deeadeea21
Hero member

Jeniffer a scris:

deeadeea21 a scris:

deea nu prea e vorba de culori...ci de faptul ca sunt atatia ca adrian care spun ce gandesc sub o forma nu foarte cosmetizata...dar avea o poveste trista  supa

Jen, iti dadeam un exemplu, se aplica in orice caz lol gusturile nu se discuta, repet.

#159 2011-04-26 14:19:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

deeadeea21 a scris:

ca sa fi fost corect 100%, trebuia sa decida un juriu de specialitate care e cel mai bun. si aici ma refer la pers care chiar au cultura muzicala.

concursul s-a numit "romanii au talent", nu "megastar" disperat

#160 2011-04-26 14:21:53

Madalina85
Addicted member

deeadeea21 a scris:

Jeniffer a scris:

deeadeea21 a scris:

Jen, iti dadeam un exemplu, se aplica in orice caz lol gusturile nu se discuta, repet.

oki, deea...oricum eu tot nu cred ca e vorba de gusturi ci de sentimente
.. ...

dak ar fi votat oameni ca tine care spun ca da...mi-a placut... era altceva...dar cand aud ca vai era sarac si asa si pe dincolo...nu mai zic nmc ca mi-e ca se simte careva jignit lol

#161 2011-04-26 14:24:21

deeadeea21
Hero member

mie nu mi-a placut in mod deosebit de adrian, nu cred ca l-as fi votat pe el. dar pt asta nu pot sa judec alegerea altora ("case closed" lol )

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-04-26 14:24:53)

#162 2011-04-26 14:31:28

Madalina85
Addicted member

ok. dar  cand iti spui parerea nu o judeci pe a altora. si tot nu a fost nici megastar nici campanie umanitara

tare sunt curioasa cine l-a votat ca pe toate siteurile, forumurile lumea spune ca nu l-ar fi votat pe adrian nustiu

#163 2011-04-26 15:38:28

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Banana Split a scris:

anca90 a scris:

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita

pe mine nici ceea ce compune nu ma impresioneaza. nu mi se pare ca vine cu ceva diferit fata de cei care canta deja hip-hop in tara. in semifinale a avut o melodie cu multe clisee (de "nadia comaneci" imi aduc aminte sigur)... plus ca mi se pare ca mizeaza extrem de mult pe sentimentele celor mai slabi de ingeri, la fel ca si cel cu spalatoria. impresia mea e ca ambii au un soi de viclenie si au pozat in baieti sarmani pt a sensibiliza si a fi votati pt situatia lor, nu pt talent (ceea ce s-a si intamplat neutral).

mie mi s-a parut ft fals baiatul asta (cel care a castigat). nu ma refer la voce, ci la sentimentele exprimate. intensifica atat de mult o idee, incat da in penibil, dupa parerea mea (a se vedea patriotismul exagerat si nejustificat din finala).

sunt 100% de acord cu tine! am ramas masca cand am vazut ca a cazut printre primii 3, si cand a castigat  wow Doamne, mi s-a parut asa aiurea ca am inchis pe loc tv-ul
asta nu e talent sa reciti niste cuvinte acolo puse alandala care stii ca prind la public, mai ales la cei trecuti de o varsta si sa mai ai si o situatie care n-are nicio treaba cu talentul care sa faca oamenii sa te voteze ca ai nevoie de bani..
avem atatia hip-hop-eri ca mi s -a acrit de ei, toti spun adevaruri (sau ma rog, majoritatea) si ce-i cu asta? fapte, nu vorbe, daca va pasa asa mult  neutral ma duc si eu sa cant, pardon, sa recit cum ca n-am ce manca si ca Romania a ajuns rau si hai sa dam mana cu mana, poate-poate fac si eu 120 mii euro ca sa-mi cumpar vila cu piscina si ce mai viseaza baiatu ala.. nici nu stia ce-o sa faca cu ei, daca ati observat, cand a fost intrebat. mi-a placut ce a spus Stefan, parca il cheama, cel cu mingea, ca el nu se supara daca nu castiga, chiar a fost sincer, si cele 2 fete care au cantat chiar daca mie nu mi-au placut au zis ca dau cate 1000 euro la fiecare ca sa plece toata lumea multumita. chiar mi se pare un gest frumos.

sincer mie mi-a placut enorm barman-ul. mi s-a parut super! stia sa faca show si chiar e greu ce face el, e multa munca acolo.
la fel mi-a placut si valentin dinu, chiar e talentat baiatul, are o voce frumoasa. dar din pacate pot spune ca mi s-a acrit si de muzicieni, sunt atatia care canta-n tara asta de nu mai incapem de ei. nu stiu.. parerea mea e ca daca n-ai o voce ca a lui Vitas sau altii asemenea lui, care chiar merita exploatata si e ceva cu totul si cu totul special, cel mai bine e ca acesti cantareti ar fi sa o faca din hobby, si sa aiba o meserie totusi pe langa. ma rog.. strict pererea mea. asa n-ar mai aparea tot felu de pipite care habar n-au sa lege 2 note si canta numa playback si sunt pline pana la refuz de silicon si botox..

fffff de acord. sincer mi`e scarba efectiv de astia care folosesc mila drept arma. sunt atatia care canta hip hop, cunosc si eu cativa care nu sunt vedete, dar canta de ani buni. ce naiba face asta asa grozav ? s`a folosit ba de parintii lui, ca ii iubeste etc. scarbos ! iubirea nu ti`o declari asa, sa te falesti cu ea, asta deja e fatarnicie. apoi bineinteles ca a inceput sa vb de romania, de cat de greu o ducem. hai sa fim seriosi ! cate cantece nu s`au scris despre situatia din tara. ma enerva ca mai si urla in anumite parti ale cantecului, vezi doamne sa se auda mesajul lui. chiar nu e nimic extraordinar, erau versuri absolut banale, ba mai facea si pauze in cantec pt ca nu ii iesea ritmul si rima si trebuia sa umple cu ceva cantecul. m`a dezgustat total emisiunea, e clar ca se voteaza cine e cel mai amarat, nu cine e cel mai talentat. poate ca narcis a devenit ingamfat, da cel putin are voce ! el chiar are voce, nu ca adrian tutu.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#164 2011-04-26 15:52:29

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu am avut impresia ca narcis a devenit putin ingamfat, si cred ca a avu de pierdut pentru chestia asta...insa talentul sau e de necontestat...sunt extrem de putini in lume capabili la 16 ani sa cante impecabil fantoma de la opera...sa fim seriosi, asa ceva e foarte rar, chiar cu studii muzicale...si cum a cantat...pana si mie mi s-a facut pielea gaina...

pe de alta parte, si valentin dinu e amarat, ca doar nu de prea mult bine spala masini...si pe el probabil l-au imbracat astia de la protv, ca nevasta-sa era imbracata modest...se vede clar ca e un baiat amarat care munceste...poate nu stiti, dar deasupra spalatoriei in care lucreaza e un fel de barulet si mai canta acolo...cred ca mai facea un ban...cautati pe youtube sunt cateva clipuri cu el cantand acolo...sper ca macar barurile din ploiesti sa-i ofere ceva..

cat despre votatul cazului, se intampla si la case mai mari...de exemplu la america's got talent 2010...dintre toti din finala, a castigat un baiat pentru caz, bunica lui pierduse tot in uraganul katrina...el e cantaret...pe langa el, o trupa, fighting gravity, merita de nspe mii de ori mai mult...sau altii...cel putin astia, fighting gravity, sunt geniali, merita sa aruncati un ochi pe youtube sa-i vedeti....

toti ne gandim ca vai au devenit cunoscuti sa vezi ce o sa curga cu banii pe ei...sincer, nu cred ca e deloc asa, desi chiar mi-as dori...oricum, bravo lor, tuturor celor care au ajuns in finala (poate cu exceptia sotilor luca), pentru ca merita, si macar a mai vazut lumea si altceva in afara de zavoranca si columbeanca...oameni ca noi care merita sa fie cineva si nu sunt...si probabil ca multi din ei nici nu vor fi...

#165 2011-04-26 16:00:19

rosebunny
Insomniac member

da, am vazut si eu fighting gravity, mi`au placut mult de tot. nush ce sa zic, poate si acolo a fost caz umanitar, dar cel putin michael grimm are o voce senzationala, ca michael bolton, nu se poate compara nici pe departe cu tutu, care n`are voce deloc, parerea mea.

Zambim si noi azi? smile

#166 2011-04-26 16:18:16

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

pai nici nu trebuie sa ai cine stie ce voce pentru hip hop...dupa inima mea, ar fi castigat valentin dinu....dupa ratiune, un talent uimitor este narcis...tutu bravo lui ca s-a zbatut sa-l vada lumea, nici el n-o fi avut o viata usoara...

eu cred ca rationamentul celor care au votat a fost ceva de genul ca narcis sigur va primi contracte, la fel si valentin dinu...

a, am uitat sa zic ca am fost extrem de placut impresionata de show-ul facut de cozmin agache...si, daca a fost ideea lui cu dfc, si mai bine...chiar mi-a placut de el in finala!

uite, chiar acum citeam in cancan tot felul de comentarii la adresa lui narcis gen p-asta il strang chilotii sau ce-o sa se intample cand o sa i se schimbe vocea....deci e clar ca cine a votat nu stie ce si cum...

#167 2011-04-26 16:23:23

rosebunny
Insomniac member

da, si mie mi`a placut de cosmin agache, a fost f inventiv dupa parerea mea. la ceilalti am cam cascat sincer, da agache a facut show.

Zambim si noi azi? smile

#168 2011-04-26 16:25:57

sonia30
Moderator

si dupa inima mea ,dar si dupa ratiune ar fi castigat valentin dinu hjarta

#169 2011-04-26 16:37:02

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

deeadeea21 a scris:

mie imi e foarte antipatic Narcis ala lol are talent, e foarte bun, dar nu il suport efectiv. dintre cei 3 finalisti l-as fi votat pe valentin sau cum il chema, mi-a placut cum canta. si baietelul care facea beatbox mi-a fost foarte simpatic smile
mi se pare ca fam Luca si Medea nu aveau ce cauta in finala wink

subscriu

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#170 2011-04-26 16:53:29

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Talentele au fost foarte diferite. Cei care au fost pe aceiasi nisa ca sa zic ass (cantatul) au fost Valentin, Adrin, Narcis Cosmin si cele 2 fete. Doar la ei se putea face diferenta. Pt mine cei cu piruetele nu aveau ce cauta, am ceva impotriva lor inca de la inceput. In ceea ce-i priveste pe restul, toti au fost foare buni in ceea ce le privste domeniul. Medeea si trupa Ballance cu numere superbe, foarte greu, ore de antrenament cu gramada. Stefan cel cu mingea la fel. Trupa Akikai si ei multa munca si concentrare de asemenea. Si apropo de Narcis, a adat celebritatea peste el, i-am vazut asta in privire atunci cand erau filmati in timp ce asteptau rezultatele, dar pana la urma e copil, cant bine, a fost laudat si si-a cam luat-o un pic in cap dar nah..o sa-i treaca, e ceva specific varstei.  Fiecare au fost foarte buni pe genurile lor. Nu stiu de ce atata revolta. Ce e cu atata rautate pe aici nu stiu. Mare gresala ca a fost un singur premiu. Dupa parerea mea fiecare merit ceva pt ca toti au fost foarte buni.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#171 2011-04-26 16:54:21

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

rosebunny a scris:

fffff de acord. sincer mi`e scarba efectiv de astia care folosesc mila drept arma. sunt atatia care canta hip hop, cunosc si eu cativa care nu sunt vedete, dar canta de ani buni. ce naiba face asta asa grozav ? s`a folosit ba de parintii lui, ca ii iubeste etc. scarbos ! iubirea nu ti`o declari asa, sa te falesti cu ea, asta deja e fatarnicie. apoi bineinteles ca a inceput sa vb de romania, de cat de greu o ducem. hai sa fim seriosi ! cate cantece nu s`au scris despre situatia din tara. ma enerva ca mai si urla in anumite parti ale cantecului, vezi doamne sa se auda mesajul lui. chiar nu e nimic extraordinar, erau versuri absolut banale, ba mai facea si pauze in cantec pt ca nu ii iesea ritmul si rima si trebuia sa umple cu ceva cantecul. m`a dezgustat total emisiunea, e clar ca se voteaza cine e cel mai amarat, nu cine e cel mai talentat. poate ca narcis a devenit ingamfat, da cel putin are voce ! el chiar are voce, nu ca adrian tutu.

Nu am vrut sa fiu chiar asa transanta, dar exact asta e si parerea mea ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.