homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Romanii au talent-7

#115 2011-04-26 00:28:04

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Romanii au talent

am crezut ca o sa castige nasrcis, dar ma bucur mult pentru adrian, chiar avea nevoie de banii astia:)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#116 2011-04-26 00:33:31

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Si eu cred ca Narcis merita cu adevarat premiul, in el este cu adevarat un talent , din pacate sunt multi care fac rap , intr-adevar si el avea un talent aparte , fata de altii, care nu s-au afirmat probabil , asta se poate construi, dar vocea lui Narcis nu prea o poti avea oricum , e ceva innascut  , insa ROMANII AU TALENT . Asta este clar !

Ultima oara a fost editat de denise_dd (2011-04-26 00:34:41)

#117 2011-04-26 00:35:25

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu sunt extrem de bucuroasa ca a luat adrian tutu, el avea un talent - vocea si al doilea talent - compunerea melodiilor lui. traieste si simte muzica cu fiecare particica din el.. si merita din plin sa castige. bravo lui si celorlalti..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#118 2011-04-26 00:38:00

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

maryahs, da, si eu la fel

Narcis e marele perdant, imi pare rau de el, totusi Narcis va avea ocazia sa faca multi bani cu vocea lui,
pe cand Tutu-cred ca a fost sansa vietii lui, sper sa-i foloseasca intelept, ma bucur pentru el.

#119 2011-04-26 00:58:30

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

da...pacat ca era totusi un concurs pentru talente , nu o campanie umanitara pentru a decide cine are mai multa nevoie de bani...

Publicitate

loading...

#120 2011-04-26 01:28:19

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu inca sunt furioasa pe familia Luca lol Nu avea ce cauta in finala

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#121 2011-04-26 01:39:54

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Nu stiu daca ceea ce facea familia Luca era cu adevarat un talent, dar erau extraordinari, mai mult pentru Cartea recordurilor lol Eu cred ca multi l-au votat pe Adrian si pentru conditia lui , insa nu putem spune ca nu merita , dar eu tot pe Narcis il consider mai bun

#122 2011-04-26 01:49:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Hey, baiatul ala nici voce nu are sad

#123 2011-04-26 09:44:30

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu mai fiti rai. In emisiunile de ganu' tot timpul s-a castigat dupa sentiment, la fel ca si la "Dansez pt tine" sau eu mai stiu care. Nu a fost el talentul cel mai cel  dar nici nu poti afirma ca nu are talent.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#124 2011-04-26 09:54:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Jeniffer a scris:

da...pacat ca era totusi un concurs pentru talente , nu o campanie umanitara pentru a decide cine are mai multa nevoie de bani...

tummenupp corect!

eu ma intreb cine l-a votat, din moment ce opinia mojoritatii (cel putin aici pe forum) e ca "nu a fost el talentul cel mai cel". parerea mea e ca voturile astea telefonice strica mult un astfel de concurs (din pacate, organizatorii nu fac acte de caritate, ci mizeaza pe profit). eu m-as fi bucurat sa fi ales juriul pana la final, pt ca alegerile lor mi s-au parut mereu indreptatite.

#125 2011-04-26 09:58:06

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita. va dati seama ca mare nu va ajunge ( ma refer pe plan international) dar narcis si cei cu voce buna sigur au multe sanse sa se lanseze. totusi mie nu mi s-a parut corect ca in finala au ajuns doar cei care cantau pentru ca vocea e ceva cu care te nasti eu zic ca adevaratul talent (dobandit in timp si cu multa munca) era la cei de la trupa balance si la tipa ce dansa la bara

#126 2011-04-26 10:20:04

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

da are o voce incredibila dar cam de femeie si pe mine chestia asta ma deruteaza

#127 2011-04-26 10:30:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

preferatul meu e valentin dinu.de departe cel mai bun.dar m-am bucurat ca a castigat adrian si oricum,romanii mereu au votat cu inima.talentul poate fi si dobandit si innascut.vocea lui valentin dinu e neslefuita,e a lui,asa s-a nascut cu ea.second best este adrian tutu.deci tot e bine rock

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#128 2011-04-26 10:43:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita

pe mine nici ceea ce compune nu ma impresioneaza. nu mi se pare ca vine cu ceva diferit fata de cei care canta deja hip-hop in tara. in semifinale a avut o melodie cu multe clisee (de "nadia comaneci" imi aduc aminte sigur)... plus ca mi se pare ca mizeaza extrem de mult pe sentimentele celor mai slabi de ingeri, la fel ca si cel cu spalatoria. impresia mea e ca ambii au un soi de viclenie si au pozat in baieti sarmani pt a sensibiliza si a fi votati pt situatia lor, nu pt talent (ceea ce s-a si intamplat neutral).

mie mi s-a parut ft fals baiatul asta (cel care a castigat). nu ma refer la voce, ci la sentimentele exprimate. intensifica atat de mult o idee, incat da in penibil, dupa parerea mea (a se vedea patriotismul exagerat si nejustificat din finala).

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-04-26 10:48:50)

#129 2011-04-26 11:06:50

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

eu una ma bucur ca a castigat adrian, mie chiar mi-au placut melodiile lui (compuse+cantate de el)
mi-ar fi placut sa castige Valentin Luca pt. ca e brasovean de al meu si chiar se pricepe tipul hjarta
dar dupa pareera mea romanii nu cunosc alte talente in afara de cantat, lalait...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#130 2011-04-26 11:17:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

valentin dinu mi s-a parut f modest,nu viclean.si nici nu a lalait...iar adrian-bravo lui rock le are!se vede ca a crescut fara parinti...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#131 2011-04-26 11:19:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Cred ca cel mai mult ar fi meritat sa castige trupa Balance. E tare multa munca acolo, un talent dobandit cum spunea cineva mai sus, si ceva care impresioneaza, prinde la public.  Mi-ar fi placut sa vad intre castigatori si pe Cosmin Agache sau Valentin Dinu. La Adrian Tutu nu prea m-am asteptat dar ma bucur pentru ca are talentul lui, m-a impresionat cu melodiile lui si avea nevoie de bani. Sper sa faca ceva si mai departe.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#132 2011-04-26 11:23:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita. va dati seama ca mare nu va ajunge ( ma refer pe plan international) dar narcis si cei cu voce buna sigur au multe sanse sa se lanseze. totusi mie nu mi s-a parut corect ca in finala au ajuns doar cei care cantau pentru ca vocea e ceva cu care te nasti eu zic ca adevaratul talent (dobandit in timp si cu multa munca) era la cei de la trupa balance si la tipa ce dansa la bara

cel cu vocea avea talentul din nastere, pe cand ceilalti 2 dobandiseara asta prin munca, deja nu prea mai e talent. sunt de acord ca e ceva greu de realizat dar nu se comapara cu vocea aceea...

cand va aud ca e doar voce :-J ati incercat vreo data sa "lalaiti" si voi asa? o sa vedeti ca nu e numai lalaiala, e foarte greu ceea ce face.
Dar suntem romani si nu stim cu adevarat care e scopul unui concurs  roll Sa castige ala de are nevoie de bani visslar ...Adevarul e ca nu stiu de ce s-a mai realizat competitia. trebuia sa se cantareasca cazul de la inceput, dadea banii si aia era.

#133 2011-04-26 11:24:39

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

anca90 a scris:

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita

pe mine nici ceea ce compune nu ma impresioneaza. nu mi se pare ca vine cu ceva diferit fata de cei care canta deja hip-hop in tara. in semifinale a avut o melodie cu multe clisee (de "nadia comaneci" imi aduc aminte sigur)... plus ca mi se pare ca mizeaza extrem de mult pe sentimentele celor mai slabi de ingeri, la fel ca si cel cu spalatoria. impresia mea e ca ambii au un soi de viclenie si au pozat in baieti sarmani pt a sensibiliza si a fi votati pt situatia lor, nu pt talent (ceea ce s-a si intamplat neutral).

mie mi s-a parut ft fals baiatul asta (cel care a castigat). nu ma refer la voce, ci la sentimentele exprimate. intensifica atat de mult o idee, incat da in penibil, dupa parerea mea (a se vedea patriotismul exagerat si nejustificat din finala).

sunt 100% de acord cu tine! am ramas masca cand am vazut ca a cazut printre primii 3, si cand a castigat  wow Doamne, mi s-a parut asa aiurea ca am inchis pe loc tv-ul
asta nu e talent sa reciti niste cuvinte acolo puse alandala care stii ca prind la public, mai ales la cei trecuti de o varsta si sa mai ai si o situatie care n-are nicio treaba cu talentul care sa faca oamenii sa te voteze ca ai nevoie de bani..
avem atatia hip-hop-eri ca mi s -a acrit de ei, toti spun adevaruri (sau ma rog, majoritatea) si ce-i cu asta? fapte, nu vorbe, daca va pasa asa mult  neutral ma duc si eu sa cant, pardon, sa recit cum ca n-am ce manca si ca Romania a ajuns rau si hai sa dam mana cu mana, poate-poate fac si eu 120 mii euro ca sa-mi cumpar vila cu piscina si ce mai viseaza baiatu ala.. nici nu stia ce-o sa faca cu ei, daca ati observat, cand a fost intrebat. mi-a placut ce a spus Stefan, parca il cheama, cel cu mingea, ca el nu se supara daca nu castiga, chiar a fost sincer, si cele 2 fete care au cantat chiar daca mie nu mi-au placut au zis ca dau cate 1000 euro la fiecare ca sa plece toata lumea multumita. chiar mi se pare un gest frumos.

sincer mie mi-a placut enorm barman-ul. mi s-a parut super! stia sa faca show si chiar e greu ce face el, e multa munca acolo.
la fel mi-a placut si valentin dinu, chiar e talentat baiatul, are o voce frumoasa. dar din pacate pot spune ca mi s-a acrit si de muzicieni, sunt atatia care canta-n tara asta de nu mai incapem de ei. nu stiu.. parerea mea e ca daca n-ai o voce ca a lui Vitas sau altii asemenea lui, care chiar merita exploatata si e ceva cu totul si cu totul special, cel mai bine e ca acesti cantareti ar fi sa o faca din hobby, si sa aiba o meserie totusi pe langa. ma rog.. strict pererea mea. asa n-ar mai aparea tot felu de pipite care habar n-au sa lege 2 note si canta numa playback si sunt pline pana la refuz de silicon si botox..

si in  leagatura cu cel care si-o invartea pe nevasta-sa de sute de ori.. ok, dragut, e de cartea recordurilor, nu e talent. dar nu mi se pare de neglijat ca a omorat un om. a vrut sau n-a vrut, crima e crima, si nu am mai auzit nicaieri sa faci puscarie mai putin de un an pt crima, fara nicio despagubire!! toti criminalii pesemne pot ajunge vedete in Romania. sa fim seriosi, nu e putin lucru sa omori un om. si felul nonsalant in care vorbea despre asta mi s-a parut de-a dreptul dezgustator.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.