|
Nu esti logat.
Romanii au talent-8#134 2011-04-26 11:32:25
Re: Romanii au talentin romanica vor fi mereu astfel de concursuri,cu aceeasi finalitate.eu la dansez...nu pot sa ma uit nici moarta.asta mi-a placut.m-am distrat pe la preselectii.e de ras...vocea buna e un talent.clar.adrian nu are voce,da romanu e roman. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #135 2011-04-26 11:34:16
Re: Romanii au talentcunosc personal o gramada de pusti care fac beatbox si nu e nimic spetaculos..sunt nenumarati. a fost singurul care a venit cu asta si mai e si copil deci.. combinatia perfecta.. Offline #136 2011-04-26 11:37:21
Re: Romanii au talentMa bucur ca a castigat Tutu, desi mi-au placut mult si Cosmin, si trupa Ballance Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #137 2011-04-26 11:41:13
Re: Romanii au talent
de acord cu tine,anca! Offline #138 2011-04-26 12:04:23
Re: Romanii au talent" O avem pe Nadia care a obtinut punctajul maxim " ? Nu stiu, ultimul lucru pe care il vreau este sa fiu rautacioasa, departe de mine gandul de a judeca, dar pe bune ... cand l-am vazut, ma gandeam ca nici macar in finala nu are ce sa caute. Cu toata consideratia pentru fanii lui ... putea sa castige orcine altcineva, nu imi placea mie tare de baiatul cu mingea, dar o modestie mai mare ca la el n-am vazut ... La semifinala ( sau preselectii, nu mai stiu exact ), nici nu a vrut sa spuna ca si-a vandut bicicleta ca sa ajunga la emisiune si aseara spunea ca nu vrea sa aduca in discutie starea lui materiala, pentru ca daca e sa castige, vrea sa castige pentru talentul lui ... Bine, nu e vorba de el aici, e vorba de atatia care au voce cu adevarat, de atatia care fac mult mai mult decat sa cante rap ... Sunt foarte, foarte dezamagita Strict parerea mea ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-04-26 12:08:07) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#139 2011-04-26 12:06:39
Re: Romanii au talentsunt curioasa cum o sa fie a 2a editie oamenii tot asa vor vota,dupa sentimente... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #140 2011-04-26 12:10:11
pe mine m-a durut sufletul de baiatu acela cu mingea nu stiu de ce.. avea asa o fata saracu.. Offline #141 2011-04-26 12:15:11
Re: Romanii au talentoricum ar fi,melodia lui adrian a fost superba!iar eu nu sunt patrioata nici cat negru sub unghie.da mesaju de a nu mai sta in jug,in general,ma reprezinta si ar trebui sa ii reprezinte si pe romanii care au uitat ca s-au nascut liberi si ca jugul nu e o solutie,ca si tacerea,de altfel. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #142 2011-04-26 12:15:57
Re: Romanii au talentcred ca daca mai aud o singura persoana ca l-ar fi votat pentru povestea lui tristail dau afara pe usa Offline #143 2011-04-26 12:20:59
Re: Romanii au talentjeniffer,traim in romania.asa sunt romanii ca natie,nu sunt reci sau obiectivi...nu am votat,desi am avut un preferat de la inceput pana la final,dar intre cei 2 tot pe adrian l-as fi votat.de...sunt romanca... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #144 2011-04-26 12:32:05
Re: Romanii au talentsonia, dar tu chiar n-ai simtit nimic fals in mesajul acela patriotic? chiar ti s-a parut ca baiatul asta recita din suflet, cu cea mai profunda sinceritate?
la fel si eu
din pacate, concursurile astea sunt facute pt audienta si profit, nicidecum pt a descoperi si premia telentele din tara . Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-04-26 12:32:30) Offline #145 2011-04-26 12:33:01
Re: Romanii au talentanca,nu am crezut o clipa ca e sincer mesajul lui.am spus ca ma reprezinta pe mine "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #146 2011-04-26 12:44:57
Re: Romanii au talentDa, asa zic si eu, versuri cliseice, patriotism dus la extreme, inteleg ca e genul muzical care trebuie sa exprime ceea ce el canta, revolta interioara cum spunea Andi si asa mai departe, dar totusi, ce e original acolo ? Ce e diferit fata de ceilalti din " sistem " care promoveaza acelasi gen ? Ok, POATE versurile sunt mai ... patrunzatoare, dar totusi ... Daca tot s-a votat pe alt principiu decat ideea de talent, de ce nu au fost votati cei care au MUNCIT realmente, trupa Ballance, de exemplu ... Bine, probabil ca e mai impresionant sa vezi pe cineva cu o stare materiala proasta ( nu sunt ironica, probabil ca chiar asa s-a intamplat ), dar ..... In fine, e strict parerea mea. Cum spunea o prietena, mai in gluma, mai in serios - asta este, ma lasa rece, pana la urma nu eu am castigat ... Probabil ca tuturor li s-au deschis niste usi acum, asta e cel mai important. Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-04-26 12:54:19) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #147 2011-04-26 13:44:14
Re: Romanii au talentSunt doar cativa in lume ca vocea lui Narcis, deci clar trebuia sa castige! Offline #148 2011-04-26 13:50:15
Re: Romanii au talentEu nu m-am uitat din cap in coada la emisiune, dar si cand m-am uitat am nimerit fix comentariile rautacioase ale mariei sale Mihai Petre. M-a enervat la culme cand s-a luat de cei de la Akikai sau cum s-o fi chemand, ca de ce taie ei mere si castraveti pe sabie, ca e kitchos si nu stiu cum. Pai sa il vad eu pe el cum da cu mana intr-un mar si se opreste inainte sa atinga si lama. Desteptu'. Oricum e o emisiune comerciala, dar macar toti cei care au participat au fost luati in vizor de cineva, si banueisc ca au fost ajutati cat de putin. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #149 2011-04-26 13:57:46
Re: Romanii au talentmie imi e foarte antipatic Narcis ala are talent, e foarte bun, dar nu il suport efectiv. dintre cei 3 finalisti l-as fi votat pe valentin sau cum il chema, mi-a placut cum canta. si baietelul care facea beatbox mi-a fost foarte simpatic Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-04-26 13:59:07) Offline #150 2011-04-26 14:06:40
ca sa fi fost corect 100%, trebuia sa decida un juriu de specialitate care e cel mai bun. si aici ma refer la pers care chiar au cultura muzicala. faptul ca lumea l-a ales pe Tutu si nu pe Narcis denota faptul ca fiecare are gusturile lui, iar gusturile nu se discuta. Offline #151 2011-04-26 14:14:12
oricum e dovedit ca romanii nu prea au gusturi Offline #152 2011-04-26 14:14:49
Re: Romanii au talentdeea,de acord cu tine!oamenii din popor nu l-au inteles pe narcis,ci pe adrian.e normal ca dupa votul poporului sa iasa adrian. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|