homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Romanii au talent-8

#134 2011-04-26 11:32:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Romanii au talent

in romanica vor fi mereu astfel de concursuri,cu aceeasi finalitate.eu la dansez...nu pot sa ma uit nici moarta.asta mi-a placut.m-am distrat pe la preselectii.e de ras...vocea buna e un talent.clar.adrian nu are voce,da romanu e roman.

barmanu nu a avut un show spectaculos ca cel din semifinala,deci nu avea cum sa castige,desi e un baiat simpatic si stie sa distreze lumea...

cosmin agache e bun in ceea ce face,da sa fim seriosi,stie romanu ce e beatbox lol

balance-f buni,da la fel,romanu nu e cu sportu,ci cu shaorma,deci...no chance...

cam atat...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#135 2011-04-26 11:34:16

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

cunosc personal o gramada de pusti care fac beatbox si nu e nimic spetaculos..sunt nenumarati. a fost singurul care a venit cu asta si mai e si copil deci.. combinatia perfecta..

#136 2011-04-26 11:37:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Ma bucur ca a castigat Tutu, desi mi-au placut mult si Cosmin, si trupa Ballance hjarta
Nu inteleg de ce atata revolta acum asupra lui Tutu pe site-uri, fb& co. Narcis canta mai bine, da, dar vi se pare ca se asculta si se promova pana acum genul asta de muzica atat de tare incat lumea sa fie innebunita dupa el?
In plus, Tutu a cantat in limba romana, a fost original si bineinteles ca asta a dat bine la public... mesajul si nu povestea lui.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#137 2011-04-26 11:41:13

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

anca90 a scris:

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita

pe mine nici ceea ce compune nu ma impresioneaza. nu mi se pare ca vine cu ceva diferit fata de cei care canta deja hip-hop in tara. in semifinale a avut o melodie cu multe clisee (de "nadia comaneci" imi aduc aminte sigur)... plus ca mi se pare ca mizeaza extrem de mult pe sentimentele celor mai slabi de ingeri, la fel ca si cel cu spalatoria. impresia mea e ca ambii au un soi de viclenie si au pozat in baieti sarmani pt a sensibiliza si a fi votati pt situatia lor, nu pt talent (ceea ce s-a si intamplat neutral).

mie mi s-a parut ft fals baiatul asta (cel care a castigat). nu ma refer la voce, ci la sentimentele exprimate. intensifica atat de mult o idee, incat da in penibil, dupa parerea mea (a se vedea patriotismul exagerat si nejustificat din finala).

de acord cu tine,anca!

#138 2011-04-26 12:04:23

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

" O avem pe Nadia care a obtinut punctajul maxim " ? Nu stiu, ultimul lucru pe care il vreau este sa fiu rautacioasa, departe de mine gandul de a judeca, dar pe bune ... cand l-am vazut, ma gandeam ca nici macar in finala nu are ce sa caute. Cu toata consideratia pentru fanii lui ... putea sa castige orcine altcineva, nu imi placea mie tare de baiatul cu mingea, dar o modestie mai mare ca la el n-am vazut ... La semifinala ( sau preselectii, nu mai stiu exact ), nici nu a vrut sa spuna ca si-a vandut bicicleta ca sa ajunga la emisiune si aseara spunea ca nu vrea sa aduca in discutie starea lui materiala, pentru ca daca e sa castige, vrea sa castige pentru talentul lui ... Bine, nu e vorba de el aici, e vorba de atatia care au voce cu adevarat, de atatia care fac mult mai mult decat sa cante rap ... Sunt foarte, foarte dezamagita neutral Strict parerea mea ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-04-26 12:08:07)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#139 2011-04-26 12:06:39

sonia30
Moderator

sunt curioasa cum o sa fie a 2a editie neutral oamenii tot asa vor vota,dupa sentimente...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#140 2011-04-26 12:10:11

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

Banana Split a scris:

anca90 a scris:

cocoleta a scris:

eu zic ca merita pentru ca talentul lui nu e cantatul ci ceea ce compune si mesajul pe care vrea sa il transmita

pe mine nici ceea ce compune nu ma impresioneaza. nu mi se pare ca vine cu ceva diferit fata de cei care canta deja hip-hop in tara. in semifinale a avut o melodie cu multe clisee (de "nadia comaneci" imi aduc aminte sigur)... plus ca mi se pare ca mizeaza extrem de mult pe sentimentele celor mai slabi de ingeri, la fel ca si cel cu spalatoria. impresia mea e ca ambii au un soi de viclenie si au pozat in baieti sarmani pt a sensibiliza si a fi votati pt situatia lor, nu pt talent (ceea ce s-a si intamplat neutral).

mie mi s-a parut ft fals baiatul asta (cel care a castigat). nu ma refer la voce, ci la sentimentele exprimate. intensifica atat de mult o idee, incat da in penibil, dupa parerea mea (a se vedea patriotismul exagerat si nejustificat din finala).

sunt 100% de acord cu tine! am ramas masca cand am vazut ca a cazut printre primii 3, si cand a castigat  wow Doamne, mi s-a parut asa aiurea ca am inchis pe loc tv-ul
asta nu e talent sa reciti niste cuvinte acolo puse alandala care stii ca prind la public, mai ales la cei trecuti de o varsta si sa mai ai si o situatie care n-are nicio treaba cu talentul care sa faca oamenii sa te voteze ca ai nevoie de bani..
avem atatia hip-hop-eri ca mi s -a acrit de ei, toti spun adevaruri (sau ma rog, majoritatea) si ce-i cu asta? fapte, nu vorbe, daca va pasa asa mult  neutral ma duc si eu sa cant, pardon, sa recit cum ca n-am ce manca si ca Romania a ajuns rau si hai sa dam mana cu mana, poate-poate fac si eu 120 mii euro ca sa-mi cumpar vila cu piscina si ce mai viseaza baiatu ala.. nici nu stia ce-o sa faca cu ei, daca ati observat, cand a fost intrebat. mi-a placut ce a spus Stefan, parca il cheama, cel cu mingea, ca el nu se supara daca nu castiga, chiar a fost sincer, si cele 2 fete care au cantat chiar daca mie nu mi-au placut au zis ca dau cate 1000 euro la fiecare ca sa plece toata lumea multumita. chiar mi se pare un gest frumos. sincer mie mi-a placut enorm barman-ul. mi s-a parut super! stia sa faca show si chiar e greu ce face el, e multa munca acolo.
la fel mi-a placut si valentin dinu, chiar e talentat baiatul, are o voce frumoasa. dar din pacate pot spune ca mi s-a acrit si de muzicieni, sunt atatia care canta-n tara asta de nu mai incapem de ei. nu stiu.. parerea mea e ca daca n-ai o voce ca a lui Vitas sau altii asemenea lui, care chiar merita exploatata si e ceva cu totul si cu totul special, cel mai bine e ca acesti cantareti ar fi sa o faca din hobby, si sa aiba o meserie totusi pe langa. ma rog.. strict pererea mea. asa n-ar mai aparea tot felu de pipite care habar n-au sa lege 2 note si canta numa playback si sunt pline pana la refuz de silicon si botox..

si in  leagatura cu cel care si-o invartea pe nevasta-sa de sute de ori.. ok, dragut, e de cartea recordurilor, nu e talent. dar nu mi se pare de neglijat ca a omorat un om. a vrut sau n-a vrut, crima e crima, si nu am mai auzit nicaieri sa faci puscarie mai putin de un an pt crima, fara nicio despagubire!! toti criminalii pesemne pot ajunge vedete in Romania. sa fim seriosi, nu e putin lucru sa omori un om. si felul nonsalant in care vorbea despre asta mi s-a parut de-a dreptul dezgustator.

pe mine m-a durut sufletul de baiatu acela cu mingea nu stiu de ce.. avea asa o fata saracu..
si da era sincer dar celelalte doua ...acum sa fim seriosi credeti c-ar fi dat la fiecare 1000 de euro daca ar fi castigat? eu nu prea cred! au zis si ele asa ca n-aveau ce zica in mom ala.

#141 2011-04-26 12:15:11

sonia30
Moderator

oricum ar fi,melodia lui adrian a fost superba!iar eu nu sunt patrioata nici cat negru sub unghie.da mesaju de a nu mai sta in jug,in general,ma reprezinta si ar trebui sa ii reprezinte si pe romanii care au uitat ca s-au nascut liberi si ca jugul nu e o solutie,ca si tacerea,de altfel.

#142 2011-04-26 12:15:57

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cred ca daca mai aud o singura persoana ca l-ar fi votat pentru povestea lui tristail dau afara pe usa  skitarg

#143 2011-04-26 12:20:59

sonia30
Moderator

jeniffer,traim in romania.asa sunt romanii ca natie,nu sunt reci sau obiectivi...nu am votat,desi am avut un preferat de la inceput pana la final,dar intre cei 2 tot pe adrian l-as fi votat.de...sunt romanca...

#144 2011-04-26 12:32:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sonia, dar tu chiar n-ai simtit nimic fals in mesajul acela patriotic? chiar ti s-a parut ca baiatul asta recita din suflet, cu cea mai profunda sinceritate? hmm

kdeea a scris:

cand l-am vazut, ma gandeam ca nici macar in finala nu are ce sa caute

la fel si eu huh

Banana Split a scris:

deci numai in Romania e asa... de aia e concurs de dans, ca sa dansezi si sa fii punctat in functie de cat de bine dansezi, nu de cat de impresionant si lacrimogen e cazul!

din pacate, concursurile astea sunt facute pt audienta si profit, nicidecum pt a descoperi si premia telentele din tara sad.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-04-26 12:32:30)

#145 2011-04-26 12:33:01

sonia30
Moderator

anca,nu am crezut o clipa ca e sincer mesajul lui.am spus ca ma reprezinta pe mine

si da,banana,patriotismul nu e talent,da romanii,in general,si l-au pierdut si baiatul asta le-a dat inapoi acest sentiment prin melodia lui.de-asta l-au votat.fiecare natie e cumva-romanii sunt subiectivi si voteaza cu inima.

#146 2011-04-26 12:44:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, asa zic si eu, versuri cliseice, patriotism dus la extreme, inteleg ca e genul muzical care trebuie sa exprime ceea ce el canta, revolta interioara cum spunea Andi si asa mai departe, dar totusi, ce e original acolo ? Ce e diferit fata de ceilalti din " sistem " care promoveaza acelasi gen ? Ok, POATE versurile sunt mai ... patrunzatoare, dar totusi ... Daca tot s-a votat pe alt principiu decat ideea de talent, de ce nu au fost votati cei care au MUNCIT realmente, trupa Ballance, de exemplu ... Bine, probabil ca e mai impresionant sa vezi pe cineva cu o stare materiala proasta ( nu sunt ironica, probabil ca chiar asa s-a intamplat ), dar ..... In fine, e strict parerea mea. Cum spunea o prietena, mai in gluma, mai in serios - asta este, ma lasa rece, pana la urma nu eu am castigat ... lol Probabil ca tuturor li s-au deschis niste usi acum, asta e cel mai important.

Si apropo de " Dansez pentru tine ", ca sa fiu putin offtopic - nici eu nu ma uit la emisiune ( de altfel nici la emisiunea asta nu ma uitam, ce mai prindeam in reluare, eventual ), dar " Dansez pentru tine " ma dispera la culme, si mi-e extrem de mila de toti cei care sufera, in vreun fel sau altul, insa formatul emisiunii, prezentrea cazurilor, dusa la extreme, pana la patetic, durata unei emisiuni, nu stiu, totul e exagerat acolo ... Da, e multa munca, cazurile sunt cu adevarat impresionante, dar formatul emisiunii mi se pare exagerat de patetic, din toate punctele de vedere. Sorry de offtopic big_smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-04-26 12:54:19)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#147 2011-04-26 13:44:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Sunt doar cativa in lume ca vocea lui Narcis, deci clar trebuia sa castige!

#148 2011-04-26 13:50:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu nu m-am uitat din cap in coada la emisiune, dar si cand m-am uitat am nimerit fix comentariile rautacioase ale mariei sale Mihai Petre. M-a enervat la culme cand s-a luat de cei de la Akikai sau cum s-o fi chemand, ca de ce taie ei mere si castraveti pe sabie, ca e kitchos si nu stiu cum. Pai sa il vad eu pe el cum da cu mana intr-un mar si se opreste inainte sa atinga si lama. Desteptu'. Oricum e o emisiune comerciala, dar macar toti cei care au participat au fost luati in vizor de cineva, si banueisc ca au fost ajutati cat de putin.

La Dansez pt tine aceeasi poveste forgetit Acolo ma uitam pt ca imi placeau dansurile, nu neaparat povestile, dar am renuntat sa ma uit de cand a fost editia castigata de un tip al carui vis a fost sa ii asigure bunicii o batranete linistita, si rand pe rand au fost eliminati oameni care chiar aveau nevoie de bani (pentru operatii, pt o casa etc).Stiu ca scopul acestor emisiuni e sa castige cel mai bun, dar sa fim seriosi... daca in general castiga cei mai "nevoiasi", de ce se mai fac exceptii? Daca incep cu o chestie, sa o duca pana la capat in aceeasi maniera.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#149 2011-04-26 13:57:46

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

mie imi e foarte antipatic Narcis ala lol are talent, e foarte bun, dar nu il suport efectiv. dintre cei 3 finalisti l-as fi votat pe valentin sau cum il chema, mi-a placut cum canta. si baietelul care facea beatbox mi-a fost foarte simpatic smile
mi se pare ca fam Luca si Medea nu aveau ce cauta in finala wink

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-04-26 13:59:07)

#150 2011-04-26 14:06:40

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Jeniffer a scris:

da...pacat ca era totusi un concurs pentru talente , nu o campanie umanitara pentru a decide cine are mai multa nevoie de bani...

ca sa fi fost corect 100%, trebuia sa decida un juriu de specialitate care e cel mai bun. si aici ma refer la pers care chiar au cultura muzicala. faptul ca lumea l-a ales pe Tutu si nu pe Narcis denota faptul ca fiecare are gusturile lui, iar gusturile nu se discuta. wink

#151 2011-04-26 14:14:12

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

deeadeea21 a scris:

Jeniffer a scris:

da...pacat ca era totusi un concurs pentru talente , nu o campanie umanitara pentru a decide cine are mai multa nevoie de bani...

ca sa fi fost corect 100%, trebuia sa decida un juriu de specialitate care e cel mai bun. si aici ma refer la pers care chiar au cultura muzicala. faptul ca lumea l-a ales pe Tutu si nu pe Narcis denota faptul ca fiecare are gusturile lui, iar gusturile nu se discuta. wink

oricum e dovedit ca romanii nu prea au gusturi  rotfl

#152 2011-04-26 14:14:49

sonia30
Moderator

deea,de acord cu tine!oamenii din popor nu l-au inteles pe narcis,ci pe adrian.e normal ca dupa votul poporului sa iasa adrian.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.