|
Nu esti logat.
Probleme ale tenului-3#39 2007-05-04 10:23:58
Re: Probleme ale tenuluimultumesc andruta pt.sfaturi si linkuri chiar sunt de folos si interesante.nu am un ten foarte uscat dar nici mixt nu e.nu stiu cum sa iti explic doar dimineata e putin gras pe frunte si nas dar putin si nu in fiecare dimineata. cred ca o sa fiu offtopic dar pt. par o masca ceva ce imi recomandati. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2007-05-04 10:35:28
Re: Probleme ale tenuluimultumesc andrutza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-05-04 11:37:37
Re: Probleme ale tenuluise pare ca astazi o sa merg la cumparaturi .puteti sa imi recomandati o masca de par de la o firma ,va rog si ceva pt. celulita .pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-05-04 12:49:56
Re: Probleme ale tenuluipt celulita eu iti recomand sa incerci pentru celulita Supliform..costa foarte putin (e in jur de 70 000) dar la mine s-au vazut rezultate My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #45 2007-05-04 12:54:21
Re: Probleme ale tenuluide la ce firmae infinity? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-05-04 13:21:52
Re: Probleme ale tenuluihofigal e firma de la supliform. Daca ai timp sa cauti..esti un magazin la Sf. Gheorghe (in Bucuresti) care au pret de producator produsele de la hofigal..acolo este mai ieftin sigur.Eu nu am ajuns acolo din cauza lenei..daca as avea mai multe de luat m-as fi dus, dar asa pt cativa bani in plus il iau de langa casa My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #47 2007-05-04 14:28:32
Re: Probleme ale tenuluio sa tin minte am fost sa imi cumpar o crema pt. fata ( am luat pana la urma ceva de la Garnier total fresh) a folosit cineva? cum e? am vrut sa imi cumpar ceva si pt. celulita dar toate erau foarte scumpe si pt. moment nu am cum sa dau peste un milion pe o crema asa ca o sa incer crema de care ai zis tu infinity.pup si multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-05-04 14:37:34
Re: Probleme ale tenuluieu am puncte negre...si au inceput sa-mi apara pistrui pe nas...cred ca am sa innebunesc Offline #49 2007-05-04 14:44:29
Re: Probleme ale tenuluisi eu am pistrul si mi se par sexy VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2007-05-04 15:35:45
Re: Probleme ale tenuluisi eu am pistrui si nu imi plac deloc deloc..am o colega care e plina pe fata de pistrui din aia inchisi la culoare si cand o vad mi se face frica rau de tot sa nu mi se inmulteasca sa ajung asa si eu . My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #51 2007-11-20 22:46:37
Re: Probleme ale tenuluinu folositi ROACUTAN...am inteles azi(au fost pline stirile) ca da depresie severa si ca s-au sinucis f multi din cauza asta...se pare ca modifica nivelul de serotonina (responsabila cu "fericirea") de la nivelul creierului Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|