|
Nu esti logat.
Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!-3#39 2011-05-19 23:16:45
Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!Eu nu vad niciun fel de reactii aiurea. Sfaturile care i-au fost date au fost fosrte ok... dar ea nu vrea sa spuan nici profesorilor, nici sa se duca la politie, nu o suparta nici pe mama si nici pe sora. Offline #40 2011-05-19 23:31:14
Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!mie mi se pare cam agresiv tonul, un copil de 14 ani nu are mintea noastra, fata a cerut ajutor asa cum s-a priceput ea pe limba ei Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-05-19 23:35:38) Offline #41 2011-05-19 23:38:55
Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!Bai, la 14 ani ai suficienta minte cat sa discerni lucrurile. Scuza-ma, la varsta ei putea face lucruri mult mai utile decat sa bata campii pe un forum. Prima reactie a unui om care vrea sa scape de o astfel de situatie este sa caute ajutor in altii.. profesori, alte rude, prieteni de familie, etc. Ea se plange de situatie, dar se complace cu ea. Nu poti ajuta un om care nu vrea sa fie ajutat. Imi pare rau s-o spun, dar asa este. Eu la varsta ei eram foarte constienta de faptul ca nu vine nicio zana buna sa dea de doua ori din bagheta si sa faca totul frumos... stiam ca daca vrei sa faci ceva, trebuie sa faci cu propriile puteri si prin propriile sacrificii. Ar fi cazul sa isi dea si ea seama de lucrurile astea, ca a trecut de mult timp peste perioada basmelor cu happy end. Offline #42 2011-05-19 23:44:38
Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!wild, sunt atatea fete care sunt de o varsta cu tine si pun niste intrebari de iti sta mintea in loc vizavi de sex si altele, tu esti o fata inteligenta si dezghetata si probabil ai si fost educata sa fii descurcareata insa nu toate fetele sunt asa de la varste fragede, marea majoritate nici nu stiu sa scrie corect ce sa mai zic de alte lucruri Offline #43 2011-05-19 23:52:37
Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!imi e greu sa-ti spun pe nickname asa ca te voi "boteza" Ana (Copilfaracopilarie mi se pare prea urat si dureros sa-ti zic). Deci, draga Ana, eu zic sa te linistesti si sa nu te gandesti la suicid, asta e un gest de lasitate, toti am venit pe acest Pamant cu un scop si nimeni si nimic nu trebuie sa te faca sa renunti la viata. Si eu si poate multi am avut ganduri de suicid din varii motive, dar asta nu e o solutie si nu rezolvi absolut nimic, ci poate agravezi situatia. Eu tind sa cred ca tu tii la mama ta chiar daca ai spus intr-un post ca ea si sora ta nu tin la tine, deci gandeste-te in primul rand la mama ta, cata bataie ar putea manca chiar daca tu te vei sinucide. Poate tatal tau se va gandi ca ai facut-o din cauza ei si va fi mai rau. E grea situatia prin care treci, dar eu cred, ca si fetele, ca ar trebui sa mergi la politie sa il denunti pe tatal tau sau macar, daca iti e frica, sa incurajezi un vecin sa o faca. Stiu ca oamenii sunt lasi si nepasatori, dar e imposibil ca macar un vecin sa nu o fi auzit-o si vazut-o pe mama ta dupa bataie si sa nu i se faca mila de ea. Aceasta femeie nu merita sa fie batuta orice ar face ea, nimeni nu are dreptul sa o bata si asta se poate remedia cu politia. La fel, mama ta ar putea sa divorteze si sa obtina un ordin de restrictie impotriva tatalui tau, sunteti mari amandoua(tu si sora ta) si cred ca ati putea intelege situatia. Gandeste-te la scenariul urmator.. tatal tau o bate pe mama ta si ea Doamne-fereste se loveste la cap si decedeaza.. tatal tau intra in puscarie si ramaneti amandoua orfane de ambii parinti.. mai bine incerci sa pui piciorul in prag sau sustii pe cineva care ar avea curajul sa o faca si ramai cu mama ta. Chiar daca va certati voi 2, macar ai un umar pe care sa plangi cand ai nevoie. Gandeste-te bine si ia-ti gandul de la suicid.. daca incerci sa te arunci de la balcon si nu mori? daca ramai intr-un scaun cu rotile sau ceva asemanator? cum va fi viata ta? stai cuminte si nu mai gandi asa, nu esti tu vinovata si nu trebuie sa platesti tu cu viata pentru faptele altora. Fiecare raspunde pentru faptele lui. Fii lucida si matura dragutza. Tine-ne la curent cu ce se mai intampla, te pup. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|