homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema!!! Need Help-3

#39 2011-06-02 23:16:30

jenelmartin
Membru
Inregistrat: 2011-05-30

Re: Problema!!! Need Help

denise_dd a scris:

Dar as putea sa pariez ca tipul asta nu are mai mult de 16 17 ani si ca in fata asta nu a gasit decat un prilej de a avea parte de sex  la orice ora din zi si din noapte . Eu nu as accepta reactia asta wink

nu draga...nu am 16 sau 17 ani...nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia asta....si in fond am cerut niste sfaturi. nu stiu cu ce drept ma etichetezi. vedeti-va de relatiile voastre cei care criticati. daca vreti sa ajutati, o puteti face dand niste sfaturi utile referitor la intrebarea adresata. s-a deviat prea mult de la subiect parerea mea. mai usor cu ironiile ca nu da bine... bucatar  popa  spermatozoid

#40 2011-06-02 23:36:14

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

jenelmartin a scris:

denise_dd a scris:

Dar as putea sa pariez ca tipul asta nu are mai mult de 16 17 ani si ca in fata asta nu a gasit decat un prilej de a avea parte de sex  la orice ora din zi si din noapte . Eu nu as accepta reactia asta wink

nu draga...nu am 16 sau 17 ani...nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia asta....si in fond am cerut niste sfaturi. nu stiu cu ce drept ma etichetezi. vedeti-va de relatiile voastre cei care criticati. daca vreti sa ajutati, o puteti face dand niste sfaturi utile referitor la intrebarea adresata. s-a deviat prea mult de la subiect parerea mea. mai usor cu ironiile ca nu da bine... bucatar  popa  spermatozoid

Mie personal mi se pare ca numai un copil de 16-17 ani ar putea face asemenea gest urat. Din moment ce ai cerut ajutorul,automat trebuie sa iti asumi si si criticile.

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-06-02 23:36:55)

#41 2011-06-03 00:28:09

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

BiancaElena a scris:

Mie personal mi se pare ca numai un copil de 16-17 ani ar putea face asemenea gest urat. Din moment ce ai cerut ajutorul,automat trebuie sa iti asumi si si criticile.

tummenupp
Exact wink) Daca esti barbat iti asumi toate criticile , daca nu, ele te deranjeaza  ...

#42 2011-06-03 08:33:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nimenialtu, ma gandeam eu ca intrebarea ta are legatura cu topicul; cum zicea si cora, nu poti compara sperma cu fecalele.
o comparatie mai potrivita era daca acceptam saruturi dupa un oral foarte umed, nu crezi?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#43 2011-06-03 08:57:05

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

yoyolina a scris:

nimenialtu, ma gandeam eu ca intrebarea ta are legatura cu topicul; cum zicea si cora, nu poti compara sperma cu fecalele.
o comparatie mai potrivita era daca acceptam saruturi dupa un oral foarte umed, nu crezi?

Cu urina poti sa o compari f bine. Este sterila si chiar daca o inghiti nu e grav (decat daca faci asta in cantitati chiar mari/des).

@Cora. Sunt sigur ca tu ai pus piciorul in prag inainte sa-ti inchipui ca se poate intampla ceva ce nici cu gandul nu-ti trecea prin cap. Noi barbatii nu prea suntem capabili sa presimtim astfel de evenimente si evident putem exagera cand se intampla ceva ce nici nu gandeam ca e posibil sa zicem. Prin urmare baiatul a avut o reactie mai urata. As fii curios ce a fost atat de urat la ea ca pana acum speculam cu totii asupra lucurilor cu care putea sa exagereze.

@Jenel. Daca tot nu s-a rezolvat ia-o si tu pe fata de mana, vorbeste frumos si explica-i de ce ai reactionat cum ai reactionat, ce te-a deranjat atat de mult si cum ati putea sa evitati astfel de momente pe viitor. Eventual fa si tu un gest mai special sa se vada si in fapte ca totusi constientizezi ca ai gresit pe undeva.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.