Contact  Contact Rss Anticonceptionale.roRss Anticonceptionale.ro | Urmareste topicul: sangerari aiurea dupa un chiuretaj Rss
homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari aiurea dupa un chiuretaj-2

#31 2010-07-06 21:28:46

sleeping_beauty
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: sangerari aiurea dupa un chiuretaj

duphaston se da si ptr a provoca menstra

when nothing goes right....go left!    
love me when I least deserve it because that`s when I need it the most

#32 2011-06-11 09:07:09

g_ana
New member
Inregistrat: 2011-06-02

buna. pe 3 mai am facut si eu o intrerupere de sarcina prin aspiratie. sarcina era de 5 saptamani.totul a decurs normal iar dupa 2 zile mi s-au oprit si sangerarile. dupa altele 2 au revenit insa. am mers la medic care mi-a spus ca e  totul bine numai ca se tepara mai greu. mi-a dat tratament cu antibiotice si inca ceva hormonal parca. am mai avut scurgeri maronii. pe 30 mai in urma unu contact sexual am inceput din nou sa am sangerari. am sunat medicul care mi-a spus sa fac o ecografie si sa ma duc la el  numai ca chiar cand sa fac ec mi-a venit ciclu. dupa 5 zile in care mi-a curs abundent mi s-a oprtit brusc , asta miercuri...azi , sambata, am niste scurgeri maronii. sa fie de la vreo raceala? abia saptamana viitoare pot ajunge sa fac o ecografie. pana atunci imi poate spune cineva ceva?multumesc

#33 2011-06-11 10:37:59

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Nu trebuia sa ai contact sexual asa repede, dupa un avort, contact sexual poti avea dupa 40 de zile. Mergi la dr si vezi exact ce se intampla. Sanatate multa!

What doesn't kill me, makes me stronger

#34 2011-06-17 08:11:08

roziotzy
Membru
Inregistrat: 2011-06-17

buna, sambata 11.06 am facut un chiuretaj prin aspiratie dupa ce am aflat ca sarcina s-a oprit in evolutie la 10  sapt si 5 zile. in ziua respectiva am sangerat putin, duminica aproape deloc, in schimb marti noaptea m-am trezit intr-o balta de sange, ca urmare vmiercuri m-am dus la dr. mi-a facut echo si mi-a zis ca s-a inchis colul si nu s-au putut elimina cheagurile de sange si mi-a mai facut un chiuretaj miercuri. apoi mi-a zis ca ar trebui sa am sangerari vreo 2 zile in urma medicamentatiei. ieri nu am sangerat deloc, azi vad ca a mai curs foarte putin...e normal? mi-e frica sa ma mai duc o data la dr sa-mi spuna ca iar trebuie vsa ma chiureteze...nu va spun prin ce stari am trecut dupa cele 2 chiuretaje...

#35 2011-06-17 08:27:42

daenarys
Platinum member
De la: ****
Inregistrat: 2010-04-06

rozi,nu stiu sincer ce sa iti zic.eu una as incerca s aintreb si alt medic desi cel mai indicat e sa vb cu cel care a facut interventiile
imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva

Blue jeans, White shirt/Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure/You so fresh to death & sick as ca-cancer
You were sorta punk rock, I grew up on hip hop/But you fit me better than my favorite sweater

Footer-ul board-ului