|
Nu esti logat.
Cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????-5#77 2011-06-20 19:48:47
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Trist. Imi pare rau pentru el si felul lui de a gandi. Uite-asa risca sa piarda pe cineva important. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #78 2011-06-20 20:06:03
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????mie cand imi zice prietenul meu ca-s prea slaba, ii zic ca mai bine asa decat cu 20 kg in plus ca el si nu mai zice nimic Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #79 2011-06-20 20:27:41
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????
Na poftim! Am inteles perfect ce ai vrut sa zici aici, dar m-a atins pana in cele mai grele kilograme ale mele ))) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #80 2011-06-20 20:48:31
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea, nu era deloc o aluzie (nu prea imi plac aluziile, cand am ceva de spus, spun direct). Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-06-20 20:50:12) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #81 2011-06-20 20:58:54
1. Ultima oara a fost editat de Random (2011-06-20 20:59:17) Do the world a favor, stay like this forever. Offline Publicitateloading...
#82 2011-06-20 21:12:51
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Pe mine ma stresa al meu acum ceva timp ca am mainile groase,si sa fac ceva in sensul asta :f�rv�nad si asta nu-i nici pe departe adevarat. La inceput m-am simtit naspa,ba chiar am plans,ca imi zicea ca nu glumeste Offline #83 2011-06-21 15:17:42
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????* Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-23 02:06:48) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #84 2011-06-21 20:55:34
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea_si, si eu am avut probleme de genul asta cu fostul meu prieten, dupa vreo 3 luni de relatie a inceput sa-mi bata apropouri sa mai slabesc (stiu ca ar trebui sa mai slabesc, sunt constienta, vreau asta, doar ca acum sunt mult prea stresata cu bacul sa ma ma mai stresez si de asta), am avut cateva discutii lungi pe tema asta... ajunsasem sa-mi fie jena sa mai ies cu el pt ca ma gandeam cum se uita la mn, ca vede daca am mai pus 100g sau daca nu am dat jos nu stiu cat... de relatii intime nici nu se mai punea problema pt ca imi era prea jena sa ma dezbrac in fata lui... la un moment imi tot impunea sa ma duc la sala (m-am si dus 1 luna jumatate ca apoi am picat... nu mai faceam fata cu scoala, meditatii si sala)... imi zicea sa tin regim dar in acelasi timp ma certa ca nu ma mananc... ne-am certat f tare dupa vreo 2 luni de la faza cu aluziile si am hotarat sa luam o pauza... dar a fost atat de magar in timpul ala incat ma punea sa slabesc minim 7-8kg intr-o luna daca vreau sa ne impacam... eu tineam f mult la el si ma chinuiam sa fac asta... dar nu reuseam decat sa ma ingras, nu dormeam, plangeam mereu, de invatat nici nu se mai punea problema... si am tinut-o asa vreo 3 sapt in care nu ne-am vazut deloc decat vorbeam la tel si pe mess... pana cand am zis GATA, mi-am dat seama ca ma autodistrug si indiferent cat l-as iubi nu merit sa-si bata joc de mine in felul ala... Au fost multe certuri dupa despartire dar acum imi e bine, sunt linistita doar ca dupa relatia asta m-am ales cu f multe complexe... imi e rusine cu mine de multe ori, sper sa pot trece peste ele asa ca ar fi sa te gandesti f bine la ce vrei pt ca nu-ti doresc sa ajungi ca mine... Doar tu! Offline #85 2011-06-21 22:59:59
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????jean zau asa, esti o fata draguta si cu mult bun simt, fii un pic mai narcisista (cum imi spune mie iubitul)....chiar nu ai dc sa fii complexata, te-ai gandit ca poate alte fete te invidiaza pt anumite lucruri? intotdeauna ceea ce vedem in gradina vecinei pare mai frumos insa nu e chiar asa Offline #86 2011-06-21 23:06:43
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Eu cred ca orice femeie e frumoasa,are ceva al ei,si acel "ceva" ,de cele mai multe ori e descoperit de catre barbati Offline #87 2011-06-21 23:43:14
Sunt perfect de acord cu tine bianca, doar ca eu atunci nu realizam asta... si ma lasam umilita... dar macar m-am trezit acum pacat ca nu mai pot fi ca inainte, sa am aceeasi incredere in mine dar incet, incet o s-o recapat sper Doar tu! Offline #88 2011-06-23 02:08:38
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????mi-am sters mesajele de aici pentru ca nu-si mai au rostul.. e liber din momentul asta pentru manechine *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #89 2011-06-23 09:01:05Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????eu nu as putea fi cu cineva care are ceva de obiectat la persoana mea, fizic cel putin. Ok poti veni cu o sugestie de genul "de ce nu incerci tinuta x sa vezi cum iti sta" sau apreciez mereu o parere sincera in legatura cu hainele care ma avantajeaza si care nu, mai ales ca am niste kilograme in plus. Dar la mine replica "Ar trebui sa mai slabesti y kilograme" nu inseamna decat un singur lucru: despartirea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #90 2011-06-23 10:49:40
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Gata, la mine s-a rezolvat aseara am crezut ca pot sa-i spun ca ma deranjeaza toate chestiile astea, si daca ma accepta asa, ok, daca nu, nu. Nu am putut sa-i spun, in schimb am terminat`o pt alte chestii, care se intamplau tot din cauza asta ( eu nu ma mai puteam apropia de el, imaginandu`mi ca el ma vede o grasa urata..) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #91 2011-06-23 11:02:44
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea imi pare rau Offline #92 2011-06-23 11:13:09
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea o sa gasesti altul mai bun Offline #93 2011-06-23 11:17:06
Intr-adevar, nu e viata, inseamna ca nu era pentru mine. Pentru ca pana la toate fazele astea, mie-mi placea cum arat, adica ma simteam atragatoare. Arat chiar normal si doar el mi-a bagat in cap chestii care nu-si au rostul, doar pt niste fantezii de-ale lui. Daca el numai atat a vazut la mine.. e trist *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|