|
Nu esti logat.
Cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????-4#58 2011-06-20 14:58:55
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Incearca sa ai o discutie deschisa cu el. Spune-i ca si tu vrei sa slabesti, si ca intelegi sa-ti faca anumite sugestii pe un ton frumos, de genul: cred ca ti-ar sta bine si cu parul drept, sau cred ca te-ar prinde culoarea aia. Dar ca felul in care ti le spune te face sa te complexezi si nu e ok. Asta esti tu, nu o sa te schimbi acum radical ca asa ii place lui. Daca va veni maine si zice ca i-ar placea sa fii blonda sau roscata? Offline #59 2011-06-20 15:02:49
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????mi se pare aiurea ceea ce face. Offline #60 2011-06-20 18:22:15
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea, am avut si eu unul de-asta si l-am avut o saptamana, ca mai mult n-am rezistat. Tot asa, batea apropouri ca sunt plinuta (eram la vremea aia, dar nu exagerat, na se mai facea cate un colacel pe burtica, cand stateam jos), ca sunt scunda, sa-mi iau tocuri (el era inalt), ca sa-mi indrept parul, ca sa ma machiez nu stiu cum. Era din ce in ce mai enervant, asa ca i-am zis pa. Offline #61 2011-06-20 18:28:09
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????
Dar eu nu prea vreau sa-i spun "pa".. ca imi place mult de el.. ne intelegem bine si imi place felul lui de-a fi. Mai astept ceva timp si daca nu rezist, renunt. Ca doar nu-i ultimul din lume *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #62 2011-06-20 18:28:21
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????si eu sunt complexata de greutatea mea, ma rog, de felul in care arat (nu stiu daca e o obsesie sau nu).. ma vad grasa, plina... insa iubi mereu imi spune ca as putea slabi daca as vrea, stiu ca o singura data mi-a spus ca atunci cand ma aplec, pe spate nu stiu cum se vad slanile si coloana, ca la balena el: "nu e normal, nu? ca la mine pe spate nu se vede asa" When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#63 2011-06-20 18:28:54
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Pai, de ce ii permiti, jeannie? Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-06-20 18:29:57) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #64 2011-06-20 18:33:03
N-am zis ca solutia ar fi sa-i zici pa, Doamne fereste. Am zis cum s-a intamplat in cazul meu. Offline #65 2011-06-20 18:37:21
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????* Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-23 02:05:14) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #66 2011-06-20 18:39:14
N-ai zis tu, m-am gandit eu sa-i zic /pa/ din prima cand s-a legat de greutatea mea *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #67 2011-06-20 18:43:10
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Eu cand am vazut topicul asta ma si gandeam cine stie ce-o fi. Strict la intrebarea topicului, da, aspectul fizic conteaza, adica sa arati bine per ansamblu' ca doar asta e primul impact si ulterior ce scoti pe gura. Sa fim seriosi, 2-3 kg in plus nu sunt o tragedie... Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-20 18:44:00) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #68 2011-06-20 18:43:53
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Deea, eu zic ca ar trebui sa stai cu un om care te accepta asa cum esti, pentru ca evident actualul te face deseori nefericita. Daca zici ca e asa de obsedat de muschi si patretele, probabil s-ar potrivi mai bine cu alt gen de fata, eventual mai sportiva, mai obsedata de silueta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #69 2011-06-20 18:59:04
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????* Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-23 02:05:47) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #70 2011-06-20 19:03:46
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????E normal sa te streseze si poate tocmai din cauza stresului nu poti slabi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #71 2011-06-20 19:11:22
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????Cat de nerecunoscatori sunt unii. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #72 2011-06-20 19:11:54
Asta astept..sa mai zica ceva Si asa-l intreb, de ce mai sta cu mine *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #73 2011-06-20 19:29:01
Pai sa stii.. ca pana la urma si el are defecte, dar nu tin cont de ele, pentru ca deh, m-am indragostit si eu dupa mult timp si imi par minore, dar poate pentru alte fete ar fi extrem de importante si l-ar lasa fara sa se gandeasca *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #74 2011-06-20 19:40:36
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????N-a zis nimeni ca esti urata. Cu atat mai mult, noi cei de pe forum. Daca tu te crezi asa asta nu inseamna ca e si adevarat . De cand ma lupt cu fetele de aici sa le fac sa inteleaga asta. Ma lupt cu morile de vant Do the world a favor, stay like this forever. Offline #75 2011-06-20 19:44:21
Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????deea, ia incepe si tu sa-i zici una alta Tot asa am avut si eu un prieten si inainte sa fim impreuna ma plangeam eu ca sunt slaba, ca mai vreau 5 kg si el nuuuu ca sunt perefcta, ca nu-mi mai trebuie niciun kg. Dupa ce am fost impreuna ma surprindeam auzindu-l : da mai mananca si tu ca esti tare slabuca Si nu am zis nimic prima data da am inceput sa-i zic si eu una alta despre el Apoi i-am zis ca nu mi-a picat bine ca mi-a tot zis tot felul si si-a cerut scuze ca deh nu o facuse din rautate si nu si-a dat seama pana cand nu i-am facut si eu niste remarci Offline #76 2011-06-20 19:44:59
Pai n-a zis nimeni de pe forum ca as fi urata Ziceam eu, ca daca el ma tot freaca la cap cu slabitu`, inseamna ca-i par urata Eu ma cred chiar frumoasa Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-20 19:45:36) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|