homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????-4

#58 2011-06-20 14:58:55

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????

Incearca sa ai o discutie deschisa cu el. Spune-i ca si tu vrei sa slabesti, si ca intelegi sa-ti faca anumite sugestii pe un ton frumos, de genul: cred ca ti-ar sta bine si cu parul drept, sau cred ca te-ar prinde culoarea aia. Dar ca felul in care ti le spune te face sa te complexezi si nu e ok. Asta esti tu, nu o sa te schimbi acum radical ca asa ii place lui. Daca va veni maine si zice ca i-ar placea sa fii blonda sau roscata?

#59 2011-06-20 15:02:49

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mi se pare aiurea ceea ce face.
ar trebui sa te placa asa cum esti nu sa incerce sa te transforme in altceva

#60 2011-06-20 18:22:15

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

deea, am avut si eu unul de-asta si l-am avut o saptamana, ca mai mult n-am rezistat. Tot asa, batea apropouri ca sunt plinuta (eram la vremea aia, dar nu exagerat, na se mai facea cate un colacel pe burtica, cand stateam jos), ca sunt scunda, sa-mi iau tocuri (el era inalt), ca sa-mi indrept parul, ca sa ma machiez nu stiu cum. Era din ce in ce mai enervant, asa ca i-am zis pa.

#61 2011-06-20 18:28:09

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

heart_breaker a scris:

deea, am avut si eu unul de-asta si l-am avut o saptamana, ca mai mult n-am rezistat. Tot asa, batea apropouri ca sunt plinuta (eram la vremea aia, dar nu exagerat, na se mai facea cate un colacel pe burtica, cand stateam jos), ca sunt scunda, sa-mi iau tocuri (el era inalt), ca sa-mi indrept parul, ca sa ma machiez nu stiu cum. Era din ce in ce mai enervant, asa ca i-am zis pa.

Dar eu nu prea vreau sa-i spun "pa".. ca imi place mult de el.. ne intelegem bine si imi place felul lui de-a fi. Mai astept ceva timp si daca nu rezist, renunt. Ca doar nu-i ultimul din lume  forgetit

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#62 2011-06-20 18:28:21

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

si eu sunt complexata de greutatea mea, ma rog, de felul in care arat (nu stiu daca e o obsesie sau nu).. ma vad grasa, plina... insa iubi mereu imi spune ca as putea slabi daca as vrea, stiu ca o singura data mi-a spus ca atunci cand ma aplec, pe spate nu stiu cum se vad slanile si coloana, ca la balena lol el: "nu e normal, nu? ca la mine pe spate nu se vede asa"
m-am suparat si i-am zis ca "de unde stii tu cum e normal avand in vedere ca tu esti subponderal?" (are IMC=18.4 sad ) si de atunci nu mi-a mai zis nimic, mereu imi reaminteste ca ma iubeste asa cum sunt, ca 2 kg in plus nu se pun pe suflet smile

spune-i ca faci sport de atatia ani.. insa oamenii se maturizeaza si prin urmare te ingrasi, oasele sunt mai grele.. nu poti fi o subnutrita... daca nu te place asa cum esti, atunci mai bine ai renunta la el... pentru ca barbatii de genul pun accent pe fizic si nu vor sa fie facuti de rusine, ca deh, sunt top modeli si tu trebuie sa fii pe masura...

si da, conteaza fizicul... dar depinde pentru cine smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#63 2011-06-20 18:28:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Pai, de ce ii permiti, jeannie?

Sincer, eu nu inteleg mentalitatile astea ale baietilor care isi iau iubite intr-un fel si apoi le freaca la cap sa slabeasca / sa se ingrase / sa se faca blonde brunete roscate. Da de ce se mai combina cu ele, in primul rand?! Daca iti plac blondele, combina-te cu o blonda, nu cu una bruneta pe care o bati la cap sa se blonzeasca. Sau cu una plinuta pe sa o pisezi non stop sa slabeasca.
Zau asa!

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-06-20 18:29:57)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#64 2011-06-20 18:33:03

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

deea_si a scris:

heart_breaker a scris:

Dar eu nu prea vreau sa-i spun "pa".. ca imi place mult de el.. ne intelegem bine si imi place felul lui de-a fi. Mai astept ceva timp si daca nu rezist, renunt. Ca doar nu-i ultimul din lume  forgetit

N-am zis ca solutia ar fi sa-i zici pa, Doamne fereste. Am zis cum s-a intamplat in cazul meu.

#65 2011-06-20 18:37:21

deea_si
Full member

*

Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-23 02:05:14)

#66 2011-06-20 18:39:14

deea_si
Full member

heart_breaker a scris:

deea_si a scris:

heart_breaker a scris:

N-am zis ca solutia ar fi sa-i zici pa, Doamne fereste. Am zis cum s-a intamplat in cazul meu.

N-ai zis tu, m-am gandit eu sa-i zic /pa/ din prima cand s-a legat de greutatea mea big_smile

#67 2011-06-20 18:43:10

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu cand am vazut topicul asta ma si gandeam cine stie ce-o fi. Strict la intrebarea topicului, da, aspectul fizic conteaza, adica sa arati bine per ansamblu' ca doar  asta e primul impact si ulterior ce scoti pe gura. Sa fim seriosi, 2-3 kg in plus nu sunt o tragedie...

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-20 18:44:00)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#68 2011-06-20 18:43:53

kathrynn
Hero member

Deea, eu zic ca ar trebui sa stai cu un om care te accepta asa cum esti, pentru ca evident actualul te face deseori nefericita. Daca zici ca e asa de obsedat de muschi si patretele, probabil s-ar potrivi mai bine cu alt gen de fata, eventual mai sportiva, mai obsedata de silueta.
Iar daca tu vrei sa slabesti, fa-o pt tine, pt bucuria si sanatatea ta, nu pt gargaunii unui tip.

#69 2011-06-20 18:59:04

deea_si
Full member

*

Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-23 02:05:47)

#70 2011-06-20 19:03:46

kathrynn
Hero member

E normal sa te streseze si poate tocmai din cauza stresului nu poti slabi.

Ti-as recomanda ca prima oara cand mai face vreo aluzie sa-l intrebi direct: auzi, daca te deranjeaza colaceii / sunculitele mele, de ce stai cu mine? Daca stai cu mine, impaca-te cu ele.

#71 2011-06-20 19:11:22

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Cat de nerecunoscatori sunt unii. hmm
Sa zica mersi in primul rand ca mai stai cu el si ca-i suporti figurile. Nu stiu sa aprecieze ce au.

Do the world a favor, stay like this forever.

#72 2011-06-20 19:11:54

deea_si
Full member

kathrynn a scris:

E normal sa te streseze si poate tocmai din cauza stresului nu poti slabi.

Ti-as recomanda ca prima oara cand mai face vreo aluzie sa-l intrebi direct: auzi, daca te deranjeaza colaceii / sunculitele mele, de ce stai cu mine? Daca stai cu mine, impaca-te cu ele.

Asta astept..sa mai zica ceva  diablo Si asa-l intreb, de ce mai sta cu mine

#73 2011-06-20 19:29:01

deea_si
Full member

Random a scris:

Cat de nerecunoscatori sunt unii. hmm
Sa zica mersi in primul rand ca mai stai cu el si ca-i suporti figurile. Nu stiu sa aprecieze ce au.

Pai sa stii.. ca pana la urma si el are defecte, dar nu tin cont de ele, pentru ca deh, m-am indragostit si eu dupa mult timp si imi par minore, dar poate pentru alte fete ar fi extrem de importante si l-ar lasa fara sa se gandeasca neutral
Iar eu nu sunt nici urata si nici n-am minte ingusta (acum cica imi ridicam moralul lol )

#74 2011-06-20 19:40:36

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

N-a zis nimeni ca esti urata. Cu atat mai mult, noi cei de pe forum. Daca tu te crezi asa asta nu inseamna ca e si adevarat wink. De cand ma lupt cu fetele de aici sa le fac sa inteleaga asta. Ma lupt cu morile de vant lol
Si daca esti constienta ca si el are atatea defecte, fa-i o lista si da-i peste nas cu ea. Sa vedem daca-i mai arde atunci sa se ia de sunculitele tale.
Nu stiu...mie unul imi place sa fie frumos proportionata. Nici prea prea nici sa ma scobesc intre dinti cu ea. Sa stiu ca am pe ce pune mana. Iar daca are ceva dupa ea zau ca ma supar. De-abia am ce manca :>. Acum ca ma gandesc mai bine...mi-am facut o pofta rotfl disperat

Do the world a favor, stay like this forever.

#75 2011-06-20 19:44:21

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

deea, ia incepe si tu sa-i zici una alta chicot Tot asa am avut si eu un prieten si inainte sa fim impreuna ma plangeam eu ca sunt slaba, ca mai vreau 5 kg si el nuuuu ca sunt perefcta, ca nu-mi mai trebuie niciun kg. Dupa ce am fost impreuna ma surprindeam auzindu-l : da mai mananca si tu ca esti tare slabuca spranceana Si nu am zis nimic prima data da am inceput sa-i zic si eu una alta despre el lol Apoi i-am zis ca nu mi-a picat bine ca mi-a tot zis tot felul si si-a cerut scuze ca deh nu o facuse din rautate si nu si-a dat seama pana cand nu i-am facut si eu niste remarci lol

Poate nici al tau nu o face din rautate si nu-si da seama cat de tare te afecteaza asta insa sfatul meu e sa-i spui exact ce ne-ai spus noua: ca te deranjeaza f tare si ca ai inceput sa ai tot felul de ganduri...iar daca tot nu-i convine atatea la tine e liber sa-si caute una dupa standardele lui smile Nu tine chestiile astea in tine ca nu e okey sa aduni frustrari de genul asta smile

#76 2011-06-20 19:44:59

deea_si
Full member

Random a scris:

N-a zis nimeni ca esti urata. Cu atat mai mult, noi cei de pe forum. Daca tu te crezi asa asta nu inseamna ca e si adevarat wink. De cand ma lupt cu fetele de aici sa le fac sa inteleaga asta. Ma lupt cu morile de vant lol
Si daca esti constienta ca si el are atatea defecte, fa-i o lista si da-i peste nas cu ea. Sa vedem daca-i mai arde atunci sa se ia de sunculitele tale.
Nu stiu...mie unul imi place sa fie frumos proportionata. Nici prea prea nici sa ma scobesc intre dinti cu ea. Sa stiu ca am pe ce pune mana. Iar daca are ceva dupa ea zau ca ma supar. De-abia am ce manca :>. Acum ca ma gandesc mai bine...mi-am facut o pofta rotfl disperat

Pai n-a zis nimeni de pe forum ca as fi urata lol Ziceam eu, ca daca el ma tot freaca la cap cu slabitu`, inseamna ca-i par urata lol Eu ma cred chiar frumoasa  forgetit
Daca i-as face lista aia , sigur nu ar mai vorbi cu mine, s-ar simti lezat rau in masculinitatea lui rotfl2  forgetit ( si despre chestia asta nu o sa-i spun niciodata, ca nu-mi aleg partenerul dupa asta neaparat lol )

Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-06-20 19:45:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.