homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????-2

#20 2009-05-12 14:02:00

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: cat de mult conteaza aspectul fizic in viatza????

conteaza f mult

They can because they think they can.

#21 2009-05-12 15:11:33

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

in mare parte sa vorbit de noi fetele..dar in ceea ce priveste aspectul fizic al baietilor??
ce parere aveti?? ma refer atit in viata cit si in plan personal..
eu una cred ca daca baiatul e destept si se descurca in viata si spune o vorba la locul ei la momentul potrivit si daca la inzestrat mama natura cu un nasuc mare  si mai nu stiu cu ce dinti strimbi..totusi cred ca e simpatik in felul lui..

mariah carey - bye bye

#22 2009-05-12 15:20:20

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Prietenul meu imi raspunde de fiecare data cand il intreb daca sunt frumoasa: "Cea mai frumoasa" ..
apoi urmeaza 'confruntarea verbala' .. si expresii de genul .. "Exista zeci de mii ..sau poate sute de ale fete mult mai frumoase decat mine,m-as multumi cu un 'da' "..si incheie acest subiect de fiecare data cu .. "Frumusetea consta in ochii celui care o priveste".
Pentru mine una nu conteaza ca toata lumea sa aiba o parere buna despre aspectul meu fizic.

Este important , intr'adevar ..
Dar fiind modesta si afirmand faptul ca sunt de parere ca aspectul meu fizic nu este unul rau .. as fi tentata sa zic ca nu , nu conteaza .
Desi .. cred ca da.
Oamenii in ziua de azi s'au obisnuit sa catalogheze omul dupa felul in care arata.

Cand eram mai mica obisnuiam sa-mi fac un iubit dupa felul in care arata .. acum ma intreb oare cat de superficial sa gandesti sa faci asemenea greseala.
Inainte sa fiu in actuala relatie imi doream ca 'alesul' sa se incadreze in tiparul barbatului perfect (si ma refeream mai mult la aspectul fizic) insa acum ..chiar mi se pare ca nu conteaza..
Oricum cand il privesc il vad cel mai frumos .. si defectele lui mi se par calitati.Mai ales cand e mereu alaturi de mine si ma ajuta/invata diferite chestii.Si oricum.. frumusetea e trecatoare ..daca ar fi sa aleg in functie de aspectul fizic la un moment dat as realiza ca n-am ramas cu nimic ..

Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-05-12 15:30:47)

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#23 2009-05-13 23:37:52

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

cred ca trebuie sa existe o relatie foarte stransa aspect fizic - caracter - inteligenta
am vazut fete frumoase foc injurand la telefon in plina strada sau scuipand seminte...

#24 2009-05-14 00:06:27

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

conteaza mult aspectul fizic, insa este bine sa fie si inteligenta, sensibilitate la pers respectiva k altfel e forma fara fond.

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#25 2009-05-14 00:24:43

Lililala
New member
Inregistrat: 2009-01-28

Una este sa fii frumoasa gen: buna de f*t*t (scuze pentru expresie) si alta e sa fii frumoasa (+ putin desteapta) pe post de director de banca. Se vede pe chipul fiecareia cam ce are in cap.

Si pentru pc_cutsa: Cum adica il intrebi? Normal ca nu-ti va raspunde cu NU. Eu zic ca acest lucru nu trebuie intrebat. Daca e sa-ti spuna, ai rabdare, iti va spune. Si te vei simti cu 100 de ori mai bine, stiind, ca si-a dat el singur seama si a ajuns sa-ti spuna, nu a raspuns doar la o intrebare (la care raspunsul "corect" era deja stiut).

The !! will be whatever we make it wink

#26 2009-05-16 07:39:36

persifona
Vizitator

Lililala, ti-am editat eu mesajul de mai sus, dar pe viitor te rog sa cenzurezi chiar tu

#27 2009-05-16 12:16:45

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

pt mine nu a contat niciodata aspectul fizic al celui de langa mine, nu am fost niciodata cu un baiat doar pt ca imi place cum arata.de toti cei de care m-am indragostit pana acum, erau baieti cu un caracter de milioana (pana ne desparteam lol )
si totusi, as mintii daca as spune ca as putea sa stau cu un baiat f urat... pt mine frumusetea conteaza 20%
cat despre frumusetea mea, dintotdeauna am zis ca imi lipseste cu desavarsire, de aceea nici nu ma bucur la complimentele iubitilor, pt ca, teoretic, asta e treaba lor, sa ma faca sa ma simt frumoasa, dar nu a iesit nimanui pana acum smile.Asa k eu ma bazez pe caracterul meu...si atat

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#28 2009-05-16 12:53:25

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu zic ca aspectul fizic "deschide" multe usi....de multe ori mi s a intamplat sa am intaietate din cauza asp fizic dar a contribuit mult si atitudinea si caracterul meu....in acceptiunea mea frumusete inseamna asa cum te a lasat mama natura, nu silicoane in sani,buze sau alte artificii...

#29 2009-05-16 14:12:22

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

din pacate (sau nu) aspectul fizic conteazaa foarte mult in viata..dar degeaba esti foarte frumoasa daca n-ai nimic in cap..
bineinteles..esti foarte avantajata in cazul in care ai un ascpect fizic..destul de bun si esti si desteapta.. iar partea buna  e ca la aspectul fizic putem lucra!! smile

angel

#30 2009-05-16 14:46:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

conteaza.si sa fim seriosi ca prima data cand vezi o persoana te ghidezi dupa aspectul fizic.

expect the worst , hope for the best!

#31 2009-05-16 14:56:48

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

conteaza..... insa nu e totul. pe langa asta trebuie sa ai si inteligenta si alte calitati.

#32 2009-05-16 15:50:44

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nici pentru mine nu conteaza. Insa de multe ori sunt judecata dupa cum arat si nu dupa cine sunt cu adevarat neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#33 2009-05-16 16:43:52

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu sunt de parere ca aspectul fizic conteaza foarte mult in viata, atat pt un job mai bun, mai bine platit, cat si intr-o relatie...

Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-05-16 16:44:28)

Iubesc si sunt iubita

#34 2009-07-31 22:04:50

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

incep sa cred ca atitudinea si increderea in tine conteaza mai mult si mai mult...
nu doar frumusetea

#35 2009-07-31 22:09:24

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

divya a scris:

incep sa cred ca atitudinea si increderea in tine conteaza mai mult si mai mult...
nu doar frumusetea

asa este
si pe langa astea mai conteaza si inteligenta ta, posibilitatea de a purta o conversatie decenta in lume, de a te adapta in functie de publicul cu care stai de vorba si de felul omului, dar mai ales bunul simt, bunatatea si respectul fata de tot ce te inconjoara

#36 2009-08-01 10:27:53

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Wildhoney a scris:

Din pacate foarte mult...pentru ca majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt foarte superfuciali si pun mai mult accent pe cum arati decat pe ceea ce gandesti

Era un vers, ceva trupa de hiphop de pe la noi, care avea ceva de genul: nu conteaza fizicul ci sufletul zici tu/inseamna ca ai fantezii sexuale cu Teo. Iar la vremea aia Teo era grasa rau. big_smile

Nu e vorba ca din pacate, ci asa merg lucrurile. Ce e primul lucru care te atrage la un om? Inteligenta? De unde stii tu ca e inteligent cand abia l-ai vazut? Fizicul. Nu e vorba de superficialitate, asa merg lucrurile. Ce gandesti? Eu nu vreau un barbat destept. Eu vreau un barbat frumos si destept. Daca e doar destept si eu ma mint ca e de ajuns, mai tarziu se nasc frustrari si poate duce la chestii mai rele.

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#37 2009-08-01 10:28:36

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

anabella_n a scris:

divya a scris:

nu doar frumusetea

asa este
si pe langa astea mai conteaza si inteligenta ta, posibilitatea de a purta o conversatie decenta in lume, de a te adapta in functie de publicul cu care stai de vorba si de felul omului, dar mai ales bunul simt, bunatatea si respectul fata de tot ce te inconjoara

Uite de asta te admir eu. smile

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#38 2009-08-01 10:41:59

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mary1979eu a scris:

anabella_n a scris:

divya a scris:

nu doar frumusetea

asa este

Uite de asta te admir eu. smile

multumesc! smile cu atat mai mult cu cat esti o tipa ale carei pareri imi plac si mie
sper ca ai zis-o pe bune, ca nu e o ironie big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.