homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiar asa ajung sa fie toate relatiile?-5

#77 2011-03-12 18:03:53

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?

lol cred ca suntem offtopic

am sa incerc cu toate ca imi este cam greu deoarece sunt sau am ``devenit``o fire mai inchisa...oricum citesc in fiecare zi din ``umbra`` smile

p.s.-nu sunt spoin  tongue

on topic --exact cum tu te ai hotarat sa lasi traiul de `bine`` dintr o tare care promite mult cred (cum am mai spus inca sunt confuza) ca am sa fac la fel daca din partea lui la capitolul sex,dorinta nu se schimba nimic...acum sa vedem

oricum sunt extrem de inchisi si greu scoti doua vb de la ei/el chiar daca tu iti dai toata silinta sau chiar daca ignori exact cum fac ei

Ultima oara a fost editat de iasmin (2011-03-12 18:16:21)

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#78 2011-03-12 18:09:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu cred ca suntem offtopic,chiar daca topicul l-a deschis Control...
pana la urma,este vorba despre relatii ..daca toate sunt la fel..
din cate am inteles..esti cu el de foarte mult timp...insa gandeste-te daca intr-adevar se merita tot ce faci...
app..daca doresti sa imi spui mai mult,o poti face pe mail..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#79 2011-03-12 18:15:53

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

wild_wind a scris:

nu cred ca suntem offtopic,chiar daca topicul l-a deschis Control...
pana la urma,este vorba despre relatii ..daca toate sunt la fel..
din cate am inteles..esti cu el de foarte mult timp...insa gandeste-te daca intr-adevar se merita tot ce faci...
app..daca doresti sa imi spui mai mult,o poti face pe mail..

ms frumos ,esti o draguta kram

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#80 2011-03-12 18:28:48

wild_wind
Platinum member

smile  par

#81 2011-03-12 18:35:00

Minty_Cinnamon
Membru
Inregistrat: 2011-03-08

Si eu care credeam ca sunt singura care confrunta cu un asemenea paradox lol  Vb aia, pentru fiecare femeie frumoasa exista un barbat satul sa i-o traga lol
Lasand umorul negru la o parte, usor de zis, greu de facut. Control a ajuns la decizia la care a ajuns dupa ceva timp, dupa o buna perioada de timp in care s-a luptat cu morile de vant.
Eu, din nefericire lol, nu am de-a face cu un bivol... omul e chiar ok, doar ca nu mai are chef de sex lol Acum stau si astept primavara, poate aduce o schimbare... Astept sa-mi ajunga cutitul la os, si pana atunci ma asigur ca am facut tot ce mi-a stat in puteri sa salvez relatia asta... Fiindca omul asta este inca cel langa care mi-am imaginat ca-mi voi intemeia o familie, este omul langa care simt ca uit de toate problemele acumulate peste zi...

Nu e deloc usor sa pui punct, sa zici gata!

Publicitate

loading...

#82 2011-03-12 18:43:10

wild_wind
Platinum member

minty...viata in general nu se bazeaza doar pe sex...bine,e si asta cevaul care mentine o relatie,ca fara nu se poate.
la gesturi radicale,cum a facut Control si eu,ajungi doar dupa ce ai incercat totul...la mine intervenind si alte aspecte nu numai asta...
nimeni nu zice sa pui punct..dar nici sa te agati inceva ce nu merge...asteptand sa..ce? sa treaca timpul si sa imbatranesti,parandu-ti rau ca nu ai spus ce trebuia atunci cand trebuia.

#83 2011-03-12 20:42:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pink_pop a scris:

vb la modul general, am o intrebare:
daca o fata refuza sa faca sex cu partenerul (stres, oboseala, etc.) nimeni nu comenteaza ...barbatul se satisface singur si viata merge mai departe ...daca un barbat refuza sa faca sex, de ce femeia refuza ideea de a se satisface singura in anumite cazuri si prefera in schimb masuri extreme?!

Random a scris:

hopa. puneti pe pauza ca intervine egoista din voi. intr-o relatie nu e vorba de cine controleaza pe cine. si care da mai mult pentru relatie. nu trebuie niciodata sa fie vorba de egoism acolo. pentru ca o relatie inseamna 2 persoane imperfecte care devin perfecte impreuna. cu bune si cu rele.
nu trebuie sa existe: daca el nu ma mai vrea imi iau bagajele si plec. ca doar gasesc pe altul. da-l in aia a masii de imbecil, doar eu contez si nu-s fericita cu o chichita imi caut pe altul.

sleeping_beauty a scris:

april sunset a scris:

nu cred ca e vorba de iubire pe cat e de obisnuinta. nu stiu daca poti iubi cu adevarat o persoana care nu te mai face fericita, te face sa te indoiesti de tine si nu face nici cel mai mic efort pt ca relatia sa mearga

poate persoana aia a fost alaturi de tine atunci cand nimeni nu a facut-o, poate de cate ori ii spui ca ai nevoie de ceva se da peste cap sa iti faca pe plac....poate te-a cules de pe jos de ori de cate ori ti-a fost rau, poate a fost langa tine cand toti erau impotirva ta...sexul este foarte important insa este mult mult mult mai important sa sa ai un om care sa te sustina neconditionat indiferent ce ar fi...ori asta gasesti la unul dintr-un milion de "barbati"

era mai bine daca tipul era armasar in pat si nu te ajuta cu nimic prin casa? daca stateai ca proasta singura in bucatarie sa gatesti pentru DOI? daca te lasa sa te dai cu capul de pereti cand erai suparata in loc sa te aline? daca carai ca proasta sacosile cand asta e treaba de barbat? offff

tummenupp applause

#84 2011-03-18 10:30:53

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Random, de asta imi este si mie frica. Deja am inceput sa il folosesc ca termen de comparatie si probabil asta imi aduce frustrari si ma face sa  reanalizez toata situatia si sa imi pun la indoiala unele decizii luate. Dar probabil asa se intampla cu toate relatiile, uiti lucrurile care te-au facut sa suferi si iti aduci aminte doar momentele frumoase.

Summer tocmai ca de asta am decis sa pun punct inainte de a incepe sa uit de mine. Ma gandeam ca sunt eu problematica de pun accent pe sex, mai mult decat o face el. Dar in acele momente lipsa lui de dorinta / pasiune naiba stie ce o mai fi fost, ma facea sa ma simt mai putin femeie, mai putin frumoasa, mi-a daramat si ultimele ziduri de incredere in sine pe care le mai aveam.

Kathrynn, nu pot sa zic ca am facut tot ce mi-a stat in putinta, la un moment dat au intervenit orgolii si capricii, ura si dorinta de razbunare care m-au determinat sa fac cativa pasi inapoi si sa ma intreb daca merita sa ma bat cu capul de pereti. Acum e prea tarziu sa mai fac ceva, am incercat sa ii arat ce simt, insa el mi-a spus intr-un mod sau altul ca a trecut peste.

A fost prima mea relatie serioasa si de durata, si am gresit cu multe. Sunt constienta de asta. Am facut ce am crezut potrivit la momentul respectiv, ca a fost bine sau rau, macar am facut ceva. El? e genul de om care nu isi bate capul,(insa nu e un ignorant si nici ?bivol?) face totul cu calm,sau, si mai bine, baga totul sub pres, ignora si evita problema si asteapta ca ?balanta cosmica? sa rezolve totul? Iar eu am simtit la un moment dat ca sunt singura care trage la caruta in problema asta.

Nu stiu cum sa trec peste toata situatia, sa nu mai arunc vina, de la mine la el si invers? ma gandesc mereu care e cea mai buna metoda de a gestiona situatia.

Ultima oara a fost editat de control_freak (2011-03-18 10:31:48)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#85 2011-03-18 13:20:54

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

control_freak a scris:

in acele momente lipsa lui de dorinta / pasiune naiba stie ce o mai fi fost, ma facea sa ma simt mai putin femeie, mai putin frumoasa, mi-a daramat si ultimele ziduri de incredere in sine pe care le mai aveam.

A fost prima mea relatie serioasa si de durata, si am gresit cu multe. Sunt constienta de asta. Am facut ce am crezut potrivit la momentul respectiv, ca a fost bine sau rau, macar am facut ceva. El? e genul de om care nu isi bate capul,(insa nu e un ignorant si nici ?bivol?) face totul cu calm,sau, si mai bine, baga totul sub pres, ignora si evita problema si asteapta ca ?balanta cosmica? sa rezolve totul? Iar eu am simtit la un moment dat ca sunt singura care trage la caruta in problema asta.

same here
cea mai buna metoda de a gestiona situatia e sa gasesti un baiat care sa te faca sa te simti dorita par

#86 2011-03-18 13:45:31

control_freak
Hero member

Incerc, dar e f greu sa gasesc pe cineva. Parca il astept pe fat frumos, destept, cu simtul umorului, tandru etc etc... trebuie sa incetez sa il folosesc pe fostul ca si etalon.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#87 2011-03-18 13:51:12

jeannie
Addicted member

control_freak a scris:

frumos, destept, cu simtul umorului, tandru etc etc...

apare cand te astepti mai putin.  al9leacer

control_freak a scris:

trebuie sa incetez sa il folosesc pe fostul ca si etalon.

in orice caz, un om care te face nefericita nu poate fi un etalon smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-18 13:52:20)

#88 2011-03-18 13:52:49

control_freak
Hero member

Ma facea fericita in orice alta privinta , mai putin aia... se pare ca a fost prea importanta pt. mine. supa

#89 2011-03-18 13:53:50

jeannie
Addicted member

partea "aia" e importanta pt sanatatea psihica a oricui!

#90 2011-03-20 12:43:19

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

orangina123 a scris:

control_freak a scris:

frumos, destept, cu simtul umorului, tandru etc etc...

apare cand te astepti mai putin.  al9leacer

Perfect de acord. Apare cand te astepti mai putin si de unde te astepti mai putin. Asa s-a intamplat si in cazul meu.
Trebuie sa te impaci cu trecutul si sa-ti lasi mintea si inima libere pentru a primi pe altcineva. Atata timp cat fostul va fi un etalon, nu vei putea sa privesti cu mintea deschisa o persoana noua pentru ca va exista acel termen de comparatie. Plus ca dupa atata timp mai intervine si obisnuinta pe care o capatasei cu persoana respectiva si ideea de noutate, de un nou partener, poate fi un pic scary. Insa daca nu risti, n-ai de unde sa castigi.
Sunt convinsa ca va aparea omul potrivit atunci cand tu vei putea sa privesti restul barbatilor ca indivizi de sine statatori si nu prin comparatie cu fostul.  rock

#91 2011-03-20 15:39:50

control_freak
Hero member

Multumesc Lady... voi incerca sa imi pastrez mintea deschisa.

#92 2011-06-23 09:35:20

dedeea89
New member
Inregistrat: 2009-01-25

offf fetelor...din proprie experienta...pt ca am o relatie de 5 ani...si din experienta multor prietene cu relatii de durata...pot sa afirm ca in toate cazurile apare mai devreme sau mai tarziu pb asta. Diferenta de apetit sexual. Mie mi s-a intamplat in momentul cand ne-am mutat impreuna din cauza certurilor.De ce nu speli vase..de ce esti dezordonat etc...si baiatu s-a departat de mine..iar eu aveam pretentia sa functioneze in pat la fel ca inainte. Cea mai mare prostie a fost sa-i reprosez asta...l-a inhibat si mai mult....si sase luni de zile faceam sex de 2 3 ori pe luna..jalnic, nu????Si dai si cearta-te....e dupa o perioada cand ne.am acomodat convietuirii si eu am renuntat sa-i mai reprosez ceva..lucrurile s-au imbunatatit si acum sunt normale..in sensul ca intr o luna poate facem sex de 6 ori , si alta poate o facem zilnic...depinde de multe lucruri...stres munca etc
Dupa parerea mea comunicarea e esentiala, dar crudul adevar trebuie spus sub o forma mai putin dureroasa pt ca altfel pe plan sexual aduce frustrari...Uneori ii mai zic in gluma...avem probleme conjugale nu am mai facut sex de o saptamana...razand...apoi se observa ca ia  masuri...la mine asa functioneaza

#93 2011-06-23 11:56:34

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

corect! si mie mi se intampla sa difere pofta sexuala de la un timp la altul..depinde de factori, pe care el nu mereu ii intelege. nu pot sa fac dragoste cand sunt stresata, cand a doua zi am un examen, cand mi-e rau si sunt obosita sau cand am treaba multa...
insa el ar fi mereu dispus sa imi arate ca ma iubeste, se aseamana foarte mult cu ce spunea Control acum cateva luni...
discutam si el se supara ca un copil, insa mereu ii explic de ce nu se poate.il iubesc hjarta si nu vreau sa se strice nimic. gandesc ca sunt relatii care pleaca prost dpdv sexual, altele mai bine...
insa evolutia tine doar de cat de intelegatori suntem cu celalalt. smile
daca exista iubire, sunt de parere ca sexul nu e 98% dintr-o relatie (cum spun unii), ci sexul e doar o completare ascunsa a sentimentelor, care, in unele conditii e bine sa fie mai putin si bun, decat mult si prost.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.