|
Nu esti logat.
M-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.-2Pagini: 1 2
#20 2007-11-25 21:43:52
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.nu avem de ce sa iti sarim in cap...e problema voastra cum va protejati Mamica de 2 pui scumpi Offline #21 2007-11-25 21:48:23
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Andreea89...inteleg ca ti e frica sa te ingrasi...dar de avort nu ti e frica? happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-11-25 21:54:05
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.E mai usor sa fii atenta la dieta, decat sa faci un avort. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #23 2007-11-25 22:38:28
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.wooow:O nici o metoda de protectie?! nici macar calendarul, coit intrerupt, ceva?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|