homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vulvovaginita micotica-11

#191 2009-02-22 13:42:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: vulvovaginita micotica

am auzit si eu ca nu se mai gaseste din pacate

#192 2009-10-12 20:56:56

bandita23
Membru
Inregistrat: 2009-10-09

BUNA,
am si eu o intrebare: am fost la un control si am facut analiza de secretie...pana sa vina rezultatul mi s-a dat o reteta cu diagnostic:VV acuta si tratament: flucovim 150,ginofort doza unica si claritin capsule.
cand m-am dus sa iau rezultatul doamna dr era prea ocupata si mi-a inmanat asistenta rezultatul si o alta reteta cu diagnostic: VV acuta turb si tratament : klion si metronidazol.
imi puteti spune si mie c inseamna turb? pt ca mie nu mi-a explicat nimeni.si cat de grav este...iar daca pt prietenul meu nu s-a dat nici o pastila inseamna k nu se transmite infectia?

ms mult

Ultima oara a fost editat de bandita23 (2009-10-12 21:03:01)

#193 2009-10-13 08:33:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Primul tratament, dic cunostinetele mele, este pentru candida. Al doilea pentru gardenerella. Daca ai putea sa postezi rezultatul analizei de secretie, am sti mai bine ce si cum. Nu stiu ce inseamna turb.

Fericita mamica de Aida Maria!

#194 2009-10-24 22:54:03

Gumitza
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-02-05

buna seara fetelor.am revenit,cu o noua problema din pacate.de vreo 4 zile ma mananca labiile interioare,de o iau razna.am stat si m-am tot gandit de la ce ar putea fi.contact sexual nu am mai avut de vreo luna,deci asta nu cred ca e.mi-am adus aminte ca am mai avut mancarimi de genul in trecut,care erau de la detergent.nu port lenjerie decat de bumbac,o schimb zilnic,nu inteleg de la ce ar putea fi.aseara in disperare de cauza,m-am dat cu crema de galbenele.nu stiu daca am procedat bine,dar mi-a mai trecut si azi nu am avut probleme.doar ca de vreo 2 ore m-au apucat iar mancarimile.am ajuns sa ma spal de 8 ori pe zi,in speranta ca vor trece.abia acum am vazut pe net ca nu e bun spalatul in exces,deoarece mancarimile nu vor trece.am avut o mica infectie urinara acum vreo 2 saptamani si am luat antibiotice.de la asta o fi?tot le iau prin eliminare.ma puteti ajuta cu un sfat?ce sa fac sa se opreasca?la dr nu pot merge momentan din motive financiare.abia peste vreo saptamana o sa pot merge.si pana atunci nu vreau sa o iau razna.va multumesc puss

#195 2009-10-24 23:12:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

spalatul in exces distruge flora, nu te mai spala atata.
crema de galbenele a diminuat mancarimile doar pe moment, pt ca asta ii e rolul, ea nu trateaza.
e posibil ca din cauza antibioticelor sa fi facut o candidoza... dar trebuie sa faci o analiza de secretie pt a fi sigura de diagnostic si pt a primi tratament.
poti merge la ginecolog la maternitate sau la o policlinica de stat, acolo e gratis

Publicitate

loading...

#196 2009-10-24 23:14:15

Gumitza
New member

nu am nici un fel de secretie,nimic.doar mancarime si atat. daca ma crezi,nici nu stiu la ce maternitate sau policlinica sa ma duc.oricum,iti multumesc de raspuns.

#197 2009-10-25 01:17:31

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Gumitza a scris:

nu am nici un fel de secretie,nimic.doar mancarime si atat. daca ma crezi,nici nu stiu la ce maternitate sau policlinica sa ma duc.oricum,iti multumesc de raspuns.

Ai un iaurt in casa? Simplu, fireste... Aplica local putin. Si asteapta rezultatul. La mine a functionat.

#198 2009-10-25 09:24:53

Gumitza
New member

nu am,dar ies azi din casa si imi cumpar.mersi de sfat.o sa incerc si sper sa mearga

#199 2010-01-13 17:37:03

anku000
Membru
Inregistrat: 2010-01-13

Buna fetelor! sunt printre fericita posesoare a unei vaginite micotice dobandita in urma administrarii de antibiotice. Medicul mi-a dat ovule gynozol, nizoral comprimate si clotrimazol unguent. Astazi incep tratamentul si sper sa scap cat mai repede de mancarimile astea suparatoare.
Am uitat sa o intreb pe doctorita niste lucruri caci m-a luat mult prea repede....asa ca poate ma puteti ajuta. Ar trebui sa foloseasca si prietenul meu clotrimazol?...am inteles ca asa ar fi indicat, cam 7 zile. Putem avea contact sexual cu prezervativ pe perioada tratamentului sau trebuie asteptat pana la finalizarea tratamentului?
Va multumesc anticipat! Aveti grija de voi!

#200 2010-01-13 17:53:14

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

doctoressa a scris:

Nu schimba anticonceptionalele, toate, dar absolut toate, cresc riscul de candidoza vaginala. Nici nu renunta la ele, te rog, lucrurile vor intra in normal..

pai daca luam permanent ac nu inseamna ca avem permanent si riscul de candidoza? bang Si atunci ce se poate lua/face ca tratament preventiv ca sa o impiedicam totusi sa apara, cu toate manifestarile nrplacute si tratamentul intensiv asociat? Ca eu am acum si ma chinui cu simptomele sacaitoare grater si fac tratament dar dupa ce termin si scap (sper!) as vrea sa stiu cum sa previn sa mai apara... FARA sa renunt la ac...

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#201 2010-01-13 19:26:05

rely
Membru
Inregistrat: 2010-01-13

Buna seara.Vin si eu cu o problema si anume:cu citva timp in urma am folosit la terminarea ciclului mentrual ,vata si la circa 1/2h am inceput sa am mincarimi pe labii.Am scos imediat vata si m-am dat cu unguent de galbenele vreo 2 zile, dupa care mi-a disparut mincarimea.La circa 3 saptamini dupa ce am folosit hirtie igienica (alta decit cea pe care o foloseam de obicei)mi-a revenit mincarimea si am folosit un alt unguent din mugur de plop care era recomandat printre altele si pentru herpes vaginal,si iam mi-a trecut.Dar acum 2 zile mi-a revenit mincarimea si mai tare drept pentru care am fost azi la medic si mi-a spus ca am vulvovaginita si mi-a dat tratament cu ovule de cervugid si dermovate unguent.
I-am spus dr.ca sotul meu nu acuza nici un fel de mincarimi si intrebind daca sa faca si el tratatment a spus ca nu,si de asemenea a zis ca nu este nevoie de repaos sexual.Acum vin cu intrebarile:este adevarat tot ce s-a scris pe acest forum ca nu este pemis actul sexual in timpul tratamentului? si de asemenea ce parere aveti despre dermovate ptr.ca am citit prospectul si scrie ca este interzis sa se foloseasca daca"aveti senzatie de mincarime la nivel perianal sau genital:nu utilizati in zona perianala sau genitala" nu mai stiu ce sa mai cred si sa fac.Va rog astept un raspuns

#202 2011-06-05 23:40:40

pallcristi
Membru
Inregistrat: 2011-06-05

buna...am si eu o problema...prietena mea a fost diagnosticata cu Vulvovaginita micotica.A inceput tratamentul  cu Gynozolu.intrebarea mea este ce medicament trebuie sa iau eu ca partener sexual?

#203 2011-06-06 00:53:09

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Poti lua unguent Clotrimazol sau Lomexim,si te ungi de 2 ori pe zi

Pt Rely,vad ca unguentul Dermovate este pt psoriazis,eczeme etc,afectiuni dermatologice in general..nu inteleg de ce ti l-a dat..eu zic sa schimbi medicul si sa-ti faci o analiza a secretiei,sa vezi exact ce fel de infectie este..daca se descopera la analiza ca ai ceva,si partenerul trebuie sa urmeze tratament, cum ai citit pe forum,e bine sa ai contacte protejate sau cel mai bine ar fi abstinenta,pana la vindecare, pt ca unele ovule ataca latexul(prezervative),partenerul poate sa fie puratator sanatos ,chiar daca nu are simptome,dar iti poate retransmite bacteria..si nu folosi unguentul sub nici o forma,pana nu mai ceri parerea si altui medic sau poate celelate fete stiu mai multe despre crema asta..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-06-06 01:11:42)

pc

#204 2011-06-08 19:57:08

pallcristi
Membru

eueu10 mi sa propus sa iau o pastila de fluconazol si sa ma fac cu Clotrimazol.este bun tratamentul?inca ceva acest virus se poate transmite banuiesc si prin sex oral...intrebarea mea e urmatoarea....dupa ce termin si eu si ea tratamentul putem face sex neprotejat fara ca boala sa reapara...e a doua oara in acest an cand ii apare boala iar eu prima data nu m-am facut si nu am luat nimic

#205 2011-06-08 20:28:24

eueu10
Full member

Da este bun tratamentul..nu este virus,este o ciuperca..se poate lua si bucal,dar daca sunteti siguri ca v-ati vindecat,puteti sa faceti sex fara nici un fel de probleme..ideal ar fi  ca prietena ta sa repete analiza la secretie,sa fie sigura ca a scapat..

pc

#206 2011-06-08 20:37:25

pallcristi
Membru

si prima data a avut impresia ca a scapat ca ia revenit abia dupa cateva luni 3 chiar 4 luni...coincidentza(sau nu) e ca ii apare la o saptamana dupa ce am fost la stranduri termale....poate apa aia termala sa ii provoace asta?si de ce ei ii apar simptome si mie nu?la barbati se manifesta altfel sau nu am ciuperca in mine.mersi de raspunsuri

#207 2011-06-08 21:10:32

eueu10
Full member

Sunt multi factori care i-ar declansa candidoza..folosirea de antibiotice,a lenjeriei sintetice,a anticonceptionalelor,hormonilor,anumitor alimente,se produce un dezechilibru alimentar,dusuri intravaginale dese,si sperma poate duce la un dezechilibru al Ph-ului vaginal,ea traieste in mod normal in intestin,iar cand scade imunitatea se inmulteste..nu cred ca a luat-o din cauza apelor termale,dar datorita sporilor,o poate lua si de la toaletele publice....sa ia ceva pt imunitate,sa consume iaurt natural,tot ce inseamna probiotice..la barbati se manifesta sau nu,nu este o regula,dar poti fi purator sanatos,si sa o dai mai departe,de acea e bine sa se trateze si partenerul..

pc

#208 2011-06-08 21:26:17

pallcristi
Membru

ok...mersi mult de raspunsuri

#209 2011-07-07 23:15:35

ina26
New member
Inregistrat: 2009-09-06

Doamna doctor, vreau sa va intreb ce solutie ar fi, daca anticonceptionalele imi cauzeaza micoza. Simt mancarimi in zona anusului si nu stiu ce as putea sa iau fara sa interactioneze cu anticonceptionalele. Momentan ma dau cu Clotrimazol, ce as mai putea face?

The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.