|
Nu esti logat.
Am sanse sa fiu insarcinata?-2#20 2011-07-09 01:19:05
Re: am sanse sa fiu insarcinata?fetelor, cred ca totusi sunteti prea dure ! au mai fost 1001 intrebari de acest gen pe forum Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #21 2011-07-09 09:40:12
Re: am sanse sa fiu insarcinata?eu nu inteleg cu mama dra...exista posibilitatea de sarcina tocmai la persoanele care nu vor....si habar nu au sa se protejeze...si fac avorturi sau lasa copiii in plasamente...sa-mi bag picioarele! Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-09 09:40:35) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #22 2011-07-09 12:42:14
Re: am sanse sa fiu insarcinata?
tocmai de aia suntem dure. pentru ca apar sute si sute de oameni care n-au nici cea mai vaga idee cum sa se protejeze in maretul secol XXI, nu stiu decat sa se vaita si sa puna topice cu "ajutooooooor, pls heeelp" dar n-ar stii sa citeasca inainte. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-09 12:42:43) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|