homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea vs iubitul-4

#58 2011-07-28 09:33:15

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Re: Facultatea vs iubitul

Nu renunt la facultate daca ma mut cu el!!! Doar atat ca mi-e mai greu cu facultate si cu iubit.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#59 2011-07-28 11:27:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

angel_sweety a scris:

Camysh eu nu am jignit-o si nici nu am facut-o cu ou si cu otet, vroiam un raspuns sincer de la ea, sa demonstreze ca , cu toate ca mama ei o desconsidera, ea insa da dovada de maturitate , nicidecum nu se pune pe bocit

Moska , asa ar fi trebuit sa raspunda, ca o mama nu are dreptul sa o jigneasca, si cu toate ca ea a facut atatea prosti a stiu sa isi asume responsabilitatea
insa e mai usor sa te plangi decat sa infrunti realitatea
cat despre mama prietena, eu pot sa spun ca vorbesc in calitate de mama prietena  wink

faptul ca esti mama si totusi ai reusit sa scrii ce ai scris chiar ma pune pe ganduri, orice fel de reactie ai fi asteptat.

da, e mai usor sa te plangi decat sa infrunti realitatea. oamenii gresesc, iar daca nici parintii nu sunt acolo pentru tine absolut orice ar fi, cine poate fi?

cat despre mama prietena, foarte bine, sincer mi se pare minunat, si eu am o mama asa....dar atitudinea tip copilul meu nu o sa faca, eu sunt o mama de nota 20 este foarte periculoasa.

sunt off topic, asa ca ma opresc aici. cum am mai scris, sunt mult mai usor de manageriat bolile fizice decat nelinistile sufletului si ale mintii.

#60 2011-07-28 11:45:42

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Moska ai inteles gresit, eu nu am spus ca fata mea nu o sa faca , in viata tot gresim si invatam din greseli

insa ea e la facultatea de psihologie nu ? atunci de ce nu demonstreaza cat de matura e , si de ce s-a luat Camysh tocmai de mine cand voi ati jignit-o mai mult, ca habar nu are sa scrie, ca ar avea copii analfabeti, ceea ce eu nu mi-am permis vreodata sa spun cuiva
asta demonstreaza ca a dat raportare exact la postul meu, nu i-a convenit ca am pus-o in dificultatea de a raspunde si a preferat sa se planga , gen "Multumesc. Ar putea cineva sa stearga postul, va rog."
cum sa imi fie sters postul? eu imi asum ceea ce scriu

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-07-28 11:46:47)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#61 2011-07-28 11:55:18

buburuzza90
Full member

Vroiam sa mi se stearga postul, din motivul ca e cineva aici care nu e inscris dar va citeste, si as prefera sa nu stie ce am scris.

#62 2011-07-28 11:57:53

angel_sweety
Platinum member

buburuzza90 a scris:

Vroiam sa mi se stearga postul, din motivul ca e cineva aici care nu e inscris dar va citeste, si as prefera sa nu stie ce am scris.

buburuzza90 a scris:

camysh a scris:

angel_sweety a scris:

ai cum sa o contrazici ? sincer pune-te in pielea ei

hei, mai usor, da?
nu mai fiti asa agresive si nu mai judecati

buburuza a intrat pt sfaturi nu ca sa o faceti voi cu ou si cu otet...

Multumesc. Ar putea cineva sa stearga postul, va rog.

era vorba de postul meu nu al tau, iar daca vroiai sa nu te citez puteai frumos sa imi zici si modificam , mi se pare normal sa ceri sa nu fi citata si ar fi fast lipsa de respect sa nu fac ce ma rugai

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-07-28 12:10:26)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

Publicitate

loading...

#63 2011-07-28 12:10:22

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

angel_sweety a scris:

Moska ai inteles gresit, eu nu am spus ca fata mea nu o sa faca , in viata tot gresim si invatam din greseli

insa ea e la facultatea de psihologie nu ? atunci de ce nu demonstreaza cat de matura e , si de ce s-a luat Camysh tocmai de mine cand voi ati jignit-o mai mult, ca habar nu are sa scrie, ca ar avea copii analfabeti, ceea ce eu nu mi-am permis vreodata sa spun cuiva
asta demonstreaza ca a dat raportare exact la postul meu, nu i-a convenit ca am pus-o in dificultatea de a raspunde si a preferat sa se planga , gen "Multumesc. Ar putea cineva sa stearga postul, va rog."
cum sa imi fie sters postul? eu imi asum ceea ce scriu

eu nu am scris asa ceva. am scris doar ca nu poate sa scrie asa, ceea ce e bazat pe un fapt care se vede cu usurinta si nu e o supozitie. sustin sa nu judecam pe nimeni in general, dar evidentele gen scrii a-ti fost cred ca trebuie semnalate, fiindca sunt de neconceput pentru oricine e la facultate (!!!).

orice ai zice si oricare ar fi fost intentiile tale, care cu siguranta au fost dintre cele mai bune si oricum in scris se pierde uneori ideea, sa scrii ce ai scris, anume ca mama ei nu poate fi condamnata pentru cum a numit-o este un lucru discutabil si rautacios. a parut agresiv, la asta m-am referit.

si cum am mai zis, din experienta mea (nu ca parinte inca, generala), nu functioneaza atitudinea moralista si judecata in cazuri din astea. are pur si simplu efect invers.

asta e parerea mea si inchei aici.

#64 2011-07-28 12:40:50

angel_sweety
Platinum member

Moska pai faptul ca am fost rautacioasa sau agresiva nu te pot contrazice , e dreptul meu sa tin cu maica-sa pana la proba contrarie, eu de exemplu nu o cred ca ii zice maica-sa asa cum nu cred nici ca i-a jurat ala in fata altarului ca ii creste copilul
atata timp cat iti expui povestea pe un forum public , e dreptul meu sa scriu ce vreau , binenteles fara sa jignesc cum au facut altii

#65 2011-07-28 12:50:18

buburuzza90
Full member

Imi cer scuze ca m-am exprimat gresit. Ma refeream ca sa se stearga topicul. Si chiar si bunamea, si tati dupa mine, in fine. Mai conteaza?

#66 2011-07-28 12:51:09

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu zic ca ar trebui sa ma astepti pana va mai maturizati amandoi......eu sunt cu al meu de aproape 7 ani, adica de cand eram cls a -11-a si am deja un an de cand am terminat facultatea, plus ca lucrez de la 19 ani (am lucrat toata perioada facultatii, pentru ca suntem o familie cu venituri modeste, si nu am vrut sa imi supun parintii la alte presiuni ca sa fac eu facultate) asa ca mi-am platit singura si faculta, am lucrat in fiecare zi si m-am si vazut cu al meu zilnic 2-3 ore (pentru k nu stam impreuna desi suntem de aproape 7 ani prieteni), parerea mea este sa nu dai cu ochii pe foc dar na asta as face eu, acum depinde de fiecare persoana.

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#67 2011-07-29 21:08:40

buburuzza90
Full member

Pana la urma am hotarat sa astept pana termin facultatea cel putin. Si nu stiu daca sunt asa bucuroasa, parca deja incepe sa imi para rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.