homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea vs iubitul-3

#39 2011-07-27 18:46:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Facultatea vs iubitul

pai in decurs de cativa ani,ai avut o viata tumultoasa pt o tanara la inceputul vietii...nu ti se pare?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#40 2011-07-27 18:48:26

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Ba da mi se pare. Si acum vreau sa ma linistesc. Oricum acasa tot nu stau, cu parintii astia... Si numa scandal in fiecare zi. Chiar daca renunt la facultate si ma angajez unde lucrez mai mult pe un salar de doamne ajuta si ma mut pe chirie. Nu cred ca se simte cineva bine, sau s-ar simti, daca propria mama striga ca esti o c..a.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#41 2011-07-27 18:50:11

sonia30
Moderator

eu zic sa incerci sa vorbesti cu ei si sa iti vezi de scoala.ai timp si sa fii femeie maritata.nu e timpul acum.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#42 2011-07-27 18:50:26

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buburuzza90 a scris:

Ba da mi se pare. Si acum vreau sa ma linistesc. Oricum acasa tot nu stau, cu parintii astia... Si numa scandal in fiecare zi. Chiar daca renunt la facultate si ma angajez unde lucrez mai mult pe un salar de doamne ajuta si ma mut pe chirie. Nu cred ca se simte cineva bine, sau s-ar simti, daca propria mama striga ca esti o c..a.

ai cum sa o contrazici ? sincer pune-te in pielea ei

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#43 2011-07-27 18:52:11

buburuzza90
Full member

Oricum multumesc mult ptr. sfaturi. Stiu ca ati avut intentii bune, si stiu ca cel mai bine ar fi sa imi vad de scoala. Si sa las mai tarziu mutatul.

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-07-27 18:52:51)

Publicitate

loading...

#44 2011-07-27 18:54:58

sonia30
Moderator

asta sa faci!nu o sa regreti!

#45 2011-07-27 19:11:27

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

buburuza draga, uite ca si eu am o problema existentiala. mare indragostita mai eram si eu, m-am logodit cu un baiat cu toate ca am doar 20 ani acum, visam sa stam impreuna si sa facem nunta mare dupa ce terminam facultatea. momentan am terminat anul I si actualul mi-e si coleg de facultate. Stateam non-stop aproape unul cu celalalt, gadeam, povesteam, ne bateam, ne iubeam...
Dar, acum e vacanta, am revenit acasa la mine si mi s-a intamplat o faza ce m-a dat total peste cap, m-am indragostit subit de altcineva si momentan relatia mea se duce pe apa sambetei. vad greselile toate in relatia actuala, nu am iertat nimic, paharul s-a umplut. Nu spun ca te maturizezi sau nu repede, dar poate curand ai sa patesti si tu ceva de genul si o sa iti para rau. Sau poate o sa renunte el. Nu vreau sa te dezamagesc, doamne fereste, ba chiar iti doresc sa iti gasesti iubirea si sa va mutati impreuna. Dar gandeste-te inainte bine de tot, ca in caz de cearta,  sa va fie naspa amandurora. Inainte de a mi se intampla chestia asta, devenisem ca o pocaita, iar el dumnezeul meu. Doar el exista pentru mine, daca el nu facea ceva, ma conformam.  Insa culmea ca acum, oricat de indragostita as fi fost (eram logodita!!!), mi-a revenit cheful de viata, sa ies cu prietenii, sa merg in club, nu sa stau acasa si sa ii gatesc lui, sa fac curat etc ca si cum as fi fost nevasta lui de 5 ani. Nu pierde anii astia, mutandu-te cu el o sa iti ingradesti orizonturile. Parerea mea. Think twice! Depinde ce iti doresti.
Oricum, eu te inteleg orice alegere ai lua. Capul sus puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#46 2011-07-27 19:37:47

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu nu inteleg...am pierdut firul discutiei pe undeva  smile

#47 2011-07-27 19:43:49

buburuzza90
Full member

Nu intelegi ca am sters eu majoritatea posturilor. Oricum decizia e luata deja, adica sa ma mut la el, dar eu ma schimb ca vantu. Si de aici ies certurile, foarte multe. Ghinionul e ca lucram in acelasi loc de munca, astazi ma chemat sa semnez contractul, si cand unul e de dimineata celalalt e de dupamasa, si tot asa, iar liberele nu sunt deodata. Si e cam greu sa ne mai si intalnim.

#48 2011-07-27 19:46:46

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Staaaai asa, parca erai la facultate, si ar fi trebuit sa iti iei un job DACA v-ati fi mutat impreuna hmm Si parca va vedeati des.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#49 2011-07-27 19:50:41

buburuzza90
Full member

Da si cum deja hotararea e luata, m-am angajat. Si am semnat contract pe 2 luni, deci in septembrie pot sa renunt, daca nu vreau. Daca raman acasa nu mai stau angajata in timpul facultatii.
Azi am semnat, vineri sau sambata incep, e perioada de proba 3 luni, dar contractul e din 29 luna asta pana in 29 septembrie. Pe perioada vacantei oricum ma angajam sa am banutii mei.

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-07-27 19:52:02)

#50 2011-07-27 19:53:12

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Aha, pai... bafta multa atunci! smile

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#51 2011-07-27 21:06:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

angel_sweety a scris:

hei, mai usor, da?
nu mai fiti asa agresive si nu mai judecati

buburuza a intrat pt sfaturi nu ca sa o faceti voi cu ou si cu otet...

#52 2011-07-27 21:30:22

buburuzza90
Full member

camysh a scris:

angel_sweety a scris:

buburuzza90 a scris:

hei, mai usor, da?

Multumesc. Ar putea cineva sa stearga postul, va rog.

#53 2011-07-27 21:38:30

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

bineinteles ca are cum sa o contrazica....o mama nu poate sa zica asa. nu are voie prin calitatea ei de mama, exact cum discutam cu sonia la un alt topic si spuneam amandoua de mama prietena.

draga buburuza, eu sunt de parere ca trebuie sa faci ce simti. sa lasam dramatismul. nimic nu e permanent pe lumea asta, o sa te poti ocupa de toate, o sa fie bine, cat o sa fie. pe urma o sa treci la urmatorul. barbat, proiect, gand. nu inseamna ca daca te muti acum se termina lumea si nu o sa mai faci altceva. asta simti, asta fa....da, e bine sa experimentam mult, ca sa nu ni se para mai tarziu ca ne-am tinut singure in loc, dar asta nu e o regula. regulile ti le faci tu. relaxeaza-te, respira si fa ce simti. despre asta e vorba. eu am terminat medicina si am si iubit in timpul asta, am si trait si am si gatit ) trebuie doar sa te adaptezi si atat.

succes.

#54 2011-07-27 21:55:14

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

hai_faiv, ma regasesc in postul tau tummenupp cam acelasi lucru am patit si eu hjarta...fetelor, vedeti'va de viata! lasati maritisul si copiii la varste fragede....

#55 2011-07-28 00:41:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

moksha a scris:

bineinteles ca are cum sa o contrazica....o mama nu poate sa zica asa. nu are voie prin calitatea ei de mama, exact cum discutam cu sonia la un alt topic si spuneam amandoua de mama prietena.

draga buburuza, eu sunt de parere ca trebuie sa faci ce simti. sa lasam dramatismul. nimic nu e permanent pe lumea asta, o sa te poti ocupa de toate, o sa fie bine, cat o sa fie. pe urma o sa treci la urmatorul. barbat, proiect, gand. nu inseamna ca daca te muti acum se termina lumea si nu o sa mai faci altceva. asta simti, asta fa....da, e bine sa experimentam mult, ca sa nu ni se para mai tarziu ca ne-am tinut singure in loc, dar asta nu e o regula. regulile ti le faci tu. relaxeaza-te, respira si fa ce simti. despre asta e vorba. eu am terminat medicina si am si iubit in timpul asta, am si trait si am si gatit ) trebuie doar sa te adaptezi si atat.

succes.

E si asta o viziune, pana la urma smile Ideea e doar sa fii efectiv sigura ca asta vrei sa faci, sa nu actionezi sub primul impuls. Nu ca ar fi o decizie de viata si de moarte, nu ca nu ai putea pleca atunci cand ai vrea ( ma rog, teoretic si in principiu ), dar totusi nu e ca si cum ai lua o bluza care nu iti place si pur si simplu nu o mai porti. Si acum vorbesc de ideea in care ai face cumva in asa fel incat sa impaci si capra si varza: sa te muti cu el daca asta vrei, dar sa faci si facultatea in acelasi timp ( Chiar nu se poate asa ? Chiar se pune problema strict de facultate versus iubit ? Suna ... drastic ). Pentru ca a renunta la facultate pentru a te muta cu cineva pe care il stii de 6 luni, atat de tanara fiind, da, asta mi se pare o decizie foarte importanta. De-aia si zic ca trebuie luata cu cap. Uite, eu fac 20 de ani peste o luna si nici macar nu m-as gandi sa ma mut cu prietenul, si asta pentru ca efectiv simt ca trebuie intai sa termin macar facultatea, sa fiu putin ... pe picioarele mele. Desigur ca asta e, pana la urma, o conceptie, felul in care fiecare vede viata, ceea ce tine de fiecare in parte, poate pentru tine nu e big deal, si nu trebuie sa te lasi efectiv influentata de ce spunem noi, dar trebuie sa stii cum sa cantaresti lucrurile. Ca sa nu mai zic de faptul ca tine de conjuctura, de relatia cu ai tai ( nu am inteles mare lucru, pentru ca ai sters niste mesaje, dar am prins ideea ca nu e prea ok, cred ). Deci bafta si sa iei decizia cea mai inteleapta ! smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-07-28 00:41:33)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#56 2011-07-28 03:31:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

kdeea a scris:

E si asta o viziune, pana la urma smile Ideea e doar sa fii efectiv sigura ca asta vrei sa faci, sa nu actionezi sub primul impuls. Nu ca ar fi o decizie de viata si de moarte, nu ca nu ai putea pleca atunci cand ai vrea ( ma rog, teoretic si in principiu ), dar totusi nu e ca si cum ai lua o bluza care nu iti place si pur si simplu nu o mai porti. Si acum vorbesc de ideea in care ai face cumva in asa fel incat sa impaci si capra si varza: sa te muti cu el daca asta vrei, dar sa faci si facultatea in acelasi timp ( Chiar nu se poate asa ? Chiar se pune problema strict de facultate versus iubit ? Suna ... drastic ). Pentru ca a renunta la facultate pentru a te muta cu cineva pe care il stii de 6 luni, atat de tanara fiind, da, asta mi se pare o decizie foarte importanta. De-aia si zic ca trebuie luata cu cap. Uite, eu fac 20 de ani peste o luna si nici macar nu m-as gandi sa ma mut cu prietenul, si asta pentru ca efectiv simt ca trebuie intai sa termin macar facultatea, sa fiu putin ... pe picioarele mele. Desigur ca asta e, pana la urma, o conceptie, felul in care fiecare vede viata, ceea ce tine de fiecare in parte, poate pentru tine nu e big deal, si nu trebuie sa te lasi efectiv influentata de ce spunem noi, dar trebuie sa stii cum sa cantaresti lucrurile. Ca sa nu mai zic de faptul ca tine de conjuctura, de relatia cu ai tai ( nu am inteles mare lucru, pentru ca ai sters niste mesaje, dar am prins ideea ca nu e prea ok, cred ). Deci bafta si sa iei decizia cea mai inteleapta ! smile

perfect de acord.

#57 2011-07-28 07:44:00

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

camysh a scris:

angel_sweety a scris:

hei, mai usor, da?

Camysh eu nu am jignit-o si nici nu am facut-o cu ou si cu otet, vroiam un raspuns sincer de la ea, sa demonstreze ca , cu toate ca mama ei o desconsidera, ea insa da dovada de maturitate , nicidecum nu se pune pe bocit

Moska , asa ar fi trebuit sa raspunda, ca o mama nu are dreptul sa o jigneasca, si cu toate ca ea a facut atatea prosti a stiu sa isi asume responsabilitatea
insa e mai usor sa te plangi decat sa infrunti realitatea
cat despre mama prietena, eu pot sa spun ca vorbesc in calitate de mama prietena  wink

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-07-28 07:49:50)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.