|
Nu esti logat.
Facultatea vs iubitul-4#58 2011-07-28 09:33:15
Re: Facultatea vs iubitulNu renunt la facultate daca ma mut cu el!!! Doar atat ca mi-e mai greu cu facultate si cu iubit. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #59 2011-07-28 11:27:04
Re: Facultatea vs iubitul
faptul ca esti mama si totusi ai reusit sa scrii ce ai scris chiar ma pune pe ganduri, orice fel de reactie ai fi asteptat. Offline #60 2011-07-28 11:45:42
Re: Facultatea vs iubitulMoska ai inteles gresit, eu nu am spus ca fata mea nu o sa faca , in viata tot gresim si invatam din greseli Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-07-28 11:46:47) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #61 2011-07-28 11:55:18
Re: Facultatea vs iubitulVroiam sa mi se stearga postul, din motivul ca e cineva aici care nu e inscris dar va citeste, si as prefera sa nu stie ce am scris. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #62 2011-07-28 11:57:53
era vorba de postul meu nu al tau, iar daca vroiai sa nu te citez puteai frumos sa imi zici si modificam , mi se pare normal sa ceri sa nu fi citata si ar fi fast lipsa de respect sa nu fac ce ma rugai Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-07-28 12:10:26) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#63 2011-07-28 12:10:22
eu nu am scris asa ceva. am scris doar ca nu poate sa scrie asa, ceea ce e bazat pe un fapt care se vede cu usurinta si nu e o supozitie. sustin sa nu judecam pe nimeni in general, dar evidentele gen scrii a-ti fost cred ca trebuie semnalate, fiindca sunt de neconceput pentru oricine e la facultate (!!!). Offline #64 2011-07-28 12:40:50
Re: Facultatea vs iubitulMoska pai faptul ca am fost rautacioasa sau agresiva nu te pot contrazice , e dreptul meu sa tin cu maica-sa pana la proba contrarie, eu de exemplu nu o cred ca ii zice maica-sa asa cum nu cred nici ca i-a jurat ala in fata altarului ca ii creste copilul un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #65 2011-07-28 12:50:18
Re: Facultatea vs iubitulImi cer scuze ca m-am exprimat gresit. Ma refeream ca sa se stearga topicul. Si chiar si bunamea, si tati dupa mine, in fine. Mai conteaza? I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #66 2011-07-28 12:51:09
Re: Facultatea vs iubituleu zic ca ar trebui sa ma astepti pana va mai maturizati amandoi......eu sunt cu al meu de aproape 7 ani, adica de cand eram cls a -11-a si am deja un an de cand am terminat facultatea, plus ca lucrez de la 19 ani (am lucrat toata perioada facultatii, pentru ca suntem o familie cu venituri modeste, si nu am vrut sa imi supun parintii la alte presiuni ca sa fac eu facultate) asa ca mi-am platit singura si faculta, am lucrat in fiecare zi si m-am si vazut cu al meu zilnic 2-3 ore (pentru k nu stam impreuna desi suntem de aproape 7 ani prieteni), parerea mea este sa nu dai cu ochii pe foc dar na asta as face eu, acum depinde de fiecare persoana. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #67 2011-07-29 21:08:40
Re: Facultatea vs iubitulPana la urma am hotarat sa astept pana termin facultatea cel putin. Si nu stiu daca sunt asa bucuroasa, parca deja incepe sa imi para rau. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|