homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauterizare sau condyline-6

#96 2008-04-23 09:21:37

alis240
New member
Inregistrat: 2008-04-21

Re: cauterizare sau condyline

Da, in zona gatului inspre umeri dar in exterior. Nu stiu sigur daca sant condiloame sau altceva dar nu au forma conopidoforma. Cand am fost la medic si m-a diagnosticat cu condiloame m-a intrebat daca nu are si sotul meu, i-am spus ca are ceva in zona gatului si a zis ca e clar are si el , acuma nu stiu sigur poate a vrut sa spuna ca are si el virusul si eu am inteles ca ar fi condiloame. Nici ale mele din zona genitala nu au forma conopidoforma.

#97 2008-04-23 10:13:30

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

pai in forma conopidoforma ajung doar daca le lasi netratate o perioada de timp ....la inceput sunt mici,sub forma de creasta de cocos ... nu te baza pe faptul ca daca nu sunt sub forma conopidoforma ,nu sunt condiloame ....pt ca nu e asa ....oricum , sotul tau nu a mers la un dermatolog? poate el are altceva pe gat pt ca nu am mai auzit sa apara in acel loc ....de obicei condiloamele apar pe mucoase

Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-23 10:14:06)

#98 2008-04-24 08:28:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mie imi suna a molluscum contagiosum asta apare mai des in zona gatului smile .eu zic sa mergi cu el la un dermatolog pt.in diagnostic cat mai corect smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#99 2008-04-24 08:39:41

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

in jurul gatului molluscum asta arata la fel ca in zona genitala? ca daca da ma indoiesc ca asa ceva are sotul alisei.
mie imi suna a o mica carnita, cat un varf de ac. ceva in acest fel am avut si eu la subrat.

#100 2008-04-24 08:48:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

moluuscum si candiloamele sunt foarte asemanatoare.din cate stiu eu molluscum are tropism pt.zona aia adica gat ,fata,trunchi,zona genitala.doar un medic dermatolog poate sa le diferentieze asa cum trebuie smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#101 2008-04-24 09:23:07

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu m-am uitat la imagini pe net cu molluscum si imi par f diferite de ce am avut eu la subrat si de ce am mai auzit ca are lumea pe gat (de fapt barbatii)

#102 2011-07-30 16:21:23

andreea cipru
Membru
Inregistrat: 2011-07-30

buna tuturor,sunt noua pe forum si vreau sa va spun povestea mea poate ma ajuta cineva cu un sfat.ma confrunt de 2 ani cu virusul hpv,la un control la dermatolog am fost diagnosticata,specific ca mi s-au dat niste analize sa fac si test papanicolau si nu am facut nimic pt k am plecat imediat in cipru unde sunt si acum.am facut tratament cu isoprinosine si wartec si am scapat si nu mi-a mai aparut deloc dar imi e frica sa nu am pe col ca am auzit ca sunt si cancerigene.am 25 de ani,nu am avut probleme niciodata dar mai grav e ca dupa un an ia aparut si prietenului meu,acum nu stim daca eu am luat de la el sau el de la mine,mentionez ca a fost si e singurul barbat din viata mea.ma rog,a facut si el acelasi tratament dar nimic,din contra acum are mai multe si nu trec,nu stim ce sa facem ,la medic nu a mers ca ii e rusine ,e orasul mic si managera noastra e si medic ginecolog si ne e frica sa nu afle sa ne pierdem serviciul mai ales acum ca e greu in romania...da-ti un sfat va rog din suflet,l-am dat iar cu wartec si nimic nu gasim mai nimic in cipru....eu am scapat intro sap si nu am facut cap coada tratament,desi am avut rel sexuale cu el tot tp nu mi-a mai aparut nimic..va multumesc si astept raspunsuri,scuze ca am scris cam mult...pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.