homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauterizare sau condyline

#1 2007-04-25 13:39:41

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

cauterizare sau condyline

Desi analiza HPV a iesit negativa am condiloame. Dr-ul mi-a spus sa ma duc peste o luna sa le cauterizeze dar pana atunci sa dau cu condyline. Nu mi-a spus cum sa fac, unde sa dau, care sunt acele formatiuni, cat de mari sunt. Ma uit cu oglinda doar de vreo 2-3 luni si efectiv nu stiu care "bucati" fac parte din corpul meu si care nu. Am citit in prospect ca nu trebuie atinsa zona sanatoasa dar eu nu stiu nici care e zona bolnava exact, mai mult am si herpes si doar banuiesc care ar fi zona unde este, mi-e tare frica sa nu fac mai mult rau decat bine. Usturimi si zone iritate, rosii, am multe probabil si de la candida. Cine a trecut prin asa ceva sa-mi dea si mie un sfat va rog.

#2 2007-04-25 14:30:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: cauterizare sau condyline

nana.lili, ai fost la ginecolog sau la dermatolog? pentru ca e posibil sa fie molluscum contagiosum(mai degraba decit condiloame, pentru ca nu ai virusul). Te rog asadar din suflet, mergi la dermatolog

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-04-25 15:14:27

nana.lili
Full member

Am fost la dr. Badea de la Municipal. Greu sa cred ca nici el nu stie ce spune. Ceea ce vad eu cu oglinda sunt formatiuni ca o creasta de cocos dar foarte mari, ca un zid in jurul intrarii in vagin, latura de jos. De ele nu sunt sigura ca sunt condiloame. Nu gasim niste poze pe undeva sau o schita. Poate ca asa trebuie sa fie alea. Pe labiile mici tot foarte jos ca localizare niste mici bucati carnoase care nu dor, sunt de aceeasi culoare cu ceea ce este in jur. A dat cu o substanta care m-a usturat foarte tare si s-a uitat cu colposcopul si afara si inauntru. A spus doar ca nu vede condiloame si in interior si ca ar trebui sa refac analiza. Ca bonus am si uter fibromatos de care nu stiam (numai in 2006 m-au vazut 5 medici!!) Am repetat analiza de herpes II la Cantacuzino. Mi-au spus ca infectia acuta ar fi spre sfarsit ramanand cea cronica. Am multe belele pe acolo dar deocamdata "muream" de usturimi pe labii de la secretie. Mi-a zis sa dau cu pimafucort 1 saptamana, mi-am pus eu de la mine putere un ovul gyno-travogen aseara , m-a usturat cu senzatie de caldura pana spre pranz, acum astept sa vad ce se mai intampla. La ultima analiza au iesit ceva leucocite dar atat (cred ca am recoltat prea repede dupa menstra cand inca nu era secretia abundenta. Scuze, am scris prea mult.

#4 2007-04-25 17:01:23

curly
New member
Inregistrat: 2007-02-21

nana, cauta pe google dupa hpv sau genital warts la imagini, daca vrei sa vezi cum arata condiloamele..dar cred ca alea sunt cele mai rele forme, nu stiu..dar groaznic oricum..
in rest imi pare tare rau ca treci prin asa ceva..fa cum spune doctoressa, du-te la dermatolog..
nu-mi pot imagina prin ce treci, dar asculta doctoru, nu mai fa nimik de la tine putere..
take care

#5 2007-04-26 12:25:02

nana.lili
Full member

in continuarea mesajului nr. 3. Mi-a venit menstra azi la 22 de zile ( a doua luna consecutiv) dupa intreruperea pastilelor. Eu zic sa astept sa se intoarca dr. din concediu  sa ma duc la el pt. cauterizare si sa nu dau singura cu Condyline caci nu stiu exact pe unde si cum. Cum la vreo saptamana dupa menstra incep si secretiile usturatoare..Dvs. ce ziceti?

Publicitate

loading...

#6 2007-04-26 12:28:52

Al Pacino
Administrator

zic in continuare sa mergi la dermatolog pentru ca ginecologii fac deseori confuzie intre molluscum contagiosum si condilomatoza.

#7 2007-04-26 12:36:14

nana.lili
Full member

Va rog frumos spuneti-mi un dermatolog unde sa ma duc. Abia imi ajung banii sa supravietuiesc de la o luna la alta dar sa mai fac incercari repetate pana nimeresc pe cineva care sa se priceapa. Puteti sa-mi scrieti si pe adresa de mail daca e vreo problema. Multumesc mult pentru sfaturi.

#8 2007-04-26 13:42:17

Al Pacino
Administrator

de ce nu ceri trimitere de la medicul de familie si sa mergi gratuit la medic????Sincer, eu stiam un dermatolog despre al carui profesionalism aveam pareri bune(dr. Forsea, Colentina) insa mi s-a spus pe forum ca se poarta urit si tu numai de asta nu ai nevoie...nu stiu deci. Insa zicea cineva ceva despre un dermatolog bun pe forum...ia da o cautare

#9 2007-04-26 14:02:34

nana.lili
Full member

Despre Dr. Tarnauceanu am gasit pe forum. Vinerea viitoare are consultatii la cabinetul Audifon. M-am uitat si la descrierile si pozele de pe net la cele 2 infectii. Ce am seamana mai mult a condiloame dar tot n-am curaj sa dau singura cu condyline. Medicul de familie este la opsnaj. Dezastru total cu policlinica lor, lipsa farmaciilor si plafonul foarte mic. Dupa cei 5 ginecologi care n-au vazut un uter fibromatos macar, nu mai am putere sa bajbai cautand pe cineva priceput. Ma voi duce si la acest dr. dermatolog daca ziceti sa incerc si asta...

#10 2007-04-26 14:06:17

Al Pacino
Administrator

nana.lili, ma crezi sau nu, uterul fibromatos e o poveste complicata...daca mi se pare mie la mina mai dur decit ar trebui e fibromatos. Nu m-as crampona de asta...ma rog. Ai un test HPV negativ...sa fi luat de undeva virusul dupa ce ai facut acest test???? Altfel cum sa ai condiloame? La asta ma gindesc

#11 2007-04-26 14:26:55

nana.lili
Full member

Uterul ca uterul...Cu testul HPV am vazut si pe forum diverse greseli. Mie mi-a facut recoltarea pentru HPV de pe col. Pe labii nu s-a uitat nimeni. Pana acum 2-3 luni nici eu nu ma uitam cu oglinda sa vad cum e pe acolo. Fostul partener n-are nimic ca doar e medic si si-ar da seama daca are ceva. Sex n-am facut din decembrie deci mult inainte de orice analiza. Din pacate am auzit cu urechile mele o discutie intre 2 asistente de la o clinica particulara care spuneau ca nici cu spirt n-au sters bine instrumentarul si nici gand de sterilizare la cat de multi pacienti au. Orice este posibil...Mai vedem ce se intampla de miercuri incolo caci pentru unii vine mini vacanta iar pentru mine se termina menstra si se acutizeaza usturimile. Multam pentru raspunsuri si rabdare.

#12 2007-04-26 17:19:19

Al Pacino
Administrator

nana, nici nu stii cit de rau imi pare ca nu te pot ajuta mai mult. Pe de alta parte, indiferent de unde ti se recolteaza, cita vreme virusul exista in organism el iese la analiza si orice ginecolog priveste intii zona vulvara...nu are de ales

#13 2008-01-29 14:09:01

giorgi12
Membru
Inregistrat: 2008-01-23

doctoressa....am nevoie de sfatul tau ........am fost diagnosticata cu negi vaginali ,acum 2saptamani ...iar de avut ii am de 1 jumate , la inceput am avuut impresia ca sunt iritata dar cand au inceput sa se imulteasca am dat fuga la doctor..am optata pt electrocauterizare dar doctora zice mai intai sa incercam cu creme,asar imim aplica o crema maro  dar am si pe labiile mici aia ma sperioe mai rau,..acasa imi dau eu cu de la mine putere bitter romanaesc cu 39 plate  ustura dar suport crezii ca imi dauneaza ?

Ultima oara a fost editat de giorgi12 (2008-01-29 14:11:21)

#14 2008-01-30 14:38:01

Al Pacino
Administrator

biterul ala? da, cred ca iti dauneaza

#15 2008-04-12 03:20:38

nelu22
Membru
Inregistrat: 2008-04-12

Am fost diagnosticat cu condiloame... dar eu stiu ca asa arata penisul meu de cand il tin minte...poate sa fie altceva...si nu ma deranjeaza...Daca erau condiloame nu erau mai agravate de atata vreme...mentionez ca am 22 ani
Va multumesc

#16 2008-04-12 08:54:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cine ti-a pus diagnostivul? un dermatolog?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#17 2008-04-12 10:02:46

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

nelu22 pot sa te intreb cum arata la tine condiloamele ? sunt ca si la femei sub forma de creasta de cocos ?

#18 2008-04-12 10:05:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asa arata si la barbati tot sub forma de creasta de cocos smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#19 2008-04-12 10:09:31

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

eu am vazut pe un site niste poze si aratau ingrozitor ....erau albe,au ajuns sub forma conopidoforma , si erau foarte mari ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.