|
Nu esti logat.
Cauterizare sau condyline-3#39 2008-04-14 23:30:19
Re: cauterizare sau condylineexact...poti face vaccinul si esti protejata impotriva celorlalte 2...care le poti lua de la viitori (sau actuali) parteneri... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-04-15 13:36:17
Re: cauterizare sau condylineo sa ma interesez in primul rand unde pot face tipizarea aceea .... dar din pacate dr la care merg si care mi-a facut si cauterizarea nu mi-a zis nimic nici despre hpv,ca din cauza asta am condiloame,nici nu mi-a zis sa imi fac tipizare,nici sa imi intaresc sistemul imunitar ....dupa ce am fost cu rezultatele biopsiei condiloamelor a zis ca sunt "sanatoasa tun" si sa revin la control cand am stabilit...asa ca nu stiu pe cine pot intreba unde se face tipizare Offline #41 2008-04-15 16:00:50
Re: cauterizare sau condylinecrys_ty_na am gasit ceva ce a scris doctoressa la un anumit topic legat tot de hpv...spunea ca daca ai oricare tulpina de hpv nu poti sa mai faci vaccinul ....nu mai inteleg Offline #42 2008-04-15 16:04:24
Re: cauterizare sau condylinedaca esti din bucuresti mergi la micomi sa faci tipazarea daca ai doar hpv.cu risc scazut poti sa faci vaccinul..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2008-04-15 16:06:36
Re: cauterizare sau condylineam mai spus ca nu sunt din bucuresti ... in fine,sunt total dezamagita ca nu mi s-a spus nimic ....daca nu cautam pe internet habar nu aveam ce am defapt si nu mi se pare normal ....de-asta mergi la dr si platesti o gramada de bani,sa iti dea toate informatiile . Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-15 16:11:40
Re: cauterizare sau condylineasa am patit si eu .cand mai mergi la doctor intreaba ce sa iei pt.imunitate stiu ca se dau anumite pastile cand ai hpv dar stiu ca sunt scumpe rau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2008-04-15 16:22:50
Re: cauterizare sau condylinepai probabil lor li se pare ca "nu se moare din asta" ,nu stiu ... ......dar si tu ai avut condiloame ? Offline #46 2008-04-15 16:25:01
Re: cauterizare sau condylinevb.la modul general.... doar ca mai bine o tulpina cu risc scazut daceat una cu risc crescut.... daca ai si grija de imunitate nu ar mai trebui sa reapara oricum riscul de recidiva e mai mare in primii 2 ani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2008-04-15 16:29:23
Re: cauterizare sau condylinepai ,ceva de genul dintre 2 rele cea mai putin rea ... o sa incerc sa am grija de imunitate si imi pare rau ca nu am salvat un tratament pe care il dadea o fata aici pe forum pt imunitate ce i-a fost prescris de dr ,tot hpv avea ,dar nu il mai gasesc la "Cauta" dar tulpinile astea cu risc scazut nu te afecteaza in nici un fel ?in cazul in care nu ai negi Offline #48 2008-04-15 16:31:37
Re: cauterizare sau condylineramane in oraganism si poate sa duca la aparitia negilor fie la exterior fie in vagin sau pe col VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2008-04-15 16:33:05
Re: cauterizare sau condylineasta stiu ca ramane in organismsi ca poate provoca alti negi ....dar spuneam infara de asta (pt ca asta se pare ca se poate controla cu ajutorul imunitatii) ...te mai afecteaza in vreun fel ? nu ca nu ar fi destul la nivel psihic,ca eu cred ca o sa ajung in curand ........ Offline #50 2008-04-15 16:37:22
Re: cauterizare sau condylinenu te afectyeaza in nici un alt fel.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2008-04-15 16:39:16
Re: cauterizare sau condylinecrezi ca un dr dermatolog imi poate prescrie un tratament pt intarirea imunitatii corpului? Offline #52 2008-04-15 16:41:54
Re: cauterizare sau condylinecred ca si medicul de familie poate daca ii zici despre ce e vb.si un internist .... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2008-04-15 16:46:50
Re: cauterizare sau condylinela medicul de fam prefer sa mor decat sa apelez ...e o dr extrem de antipatica care te trateaza cu o foarte mare raceala.....eu vroiam sa merg la un dermatolog cu rez de la biopsie sa ii cer mai multe informatii despre hpv si sa intre si unde as putea sa fac tipizarea , lucruri pe care se pare ca dr meu ginecolog le ignora .....bine,stiu deja foarte mutle lucruri despre hpv de pe internet dar prefer sa vb si cu un dr Offline #54 2008-04-15 16:52:13
Re: cauterizare sau condylinepoti sa mergi si la dermatolog cred ca e o idee chiar buna.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2008-04-15 17:01:38
Re: cauterizare sau condylineasa o sa fac .... mai ales ca am citit atatea incat m-am bulversat total ...desi pe majoritatea site-urilor ,inclusiv aici pe forum,scrie ca nu poti scapa toata viata de acest virus , pe site-ul clinicii micomi scrie ca infectia cu hpv dispare de obicei dupa un an sau 2 , iar pe un anumit site care nu mai stiu cum se numeste un dr dermato-venerolog spune ca de virusul herpetic nu scapi toata viata ,nu de hpv .... Offline #56 2008-04-15 17:39:19
Re: cauterizare sau condylineLa fel am patit si eu cu dr. meu. Am facut video colposcopie, am vazut cum arata, si tot asteptam sa-mi spuna dr. ca e HPV. M-am dat jos, de pe scaunul de consultatii, nimic. Pana la urma l-am intrebat eu daca e HPV, si a dat din cap ca da. Mi-a zis sa-mi dau cu herpigen si atat. Nu mi-a zis sa-mi fac genotipare, nu mi-a zis nimic. Tot eu a trebuit sa incerc sa ma documentez, cum altfel decat dupa net. Offline #57 2008-04-15 20:20:35
Re: cauterizare sau condylinesi cam cate luni ar trebui sa iau echinaceea ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|