Interpretare analize si sfaturi ..-2
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
Re: interpretare analize si sfaturi ..
AwesomeAngel a scris:Hello! n-am vrut sa mai deschid un topic asemanator, doar ca sa pun o mica intrebare
as dori sa aflu daca analizele urmatoare sunt suficiente pentru un control anual general
Hemoleucograma completa, VSH, TGO+TGP, Uree, Creatinina, Ac. Uric, Colesterol Total, HDL+LDL, Trigliceride, Sideremie, Ca Total, Ca Ionic, Magnezemie, Bilirubina, Ex. sumar urina, Timp Quick
mai trebuie ceva? multumesc! (eventual voi reveni si cu rezultatele, daca e ceva in neregula )
e greu sa zic daca sunt suficiente sau nu. depinde ce probleme si istoric ai etc. ai uitat glicemia, care ar fi importanta, asa la prima vedere. magnezemia nu inteleg la ce iti trebuie neaparat, dar probabil ca nu strica.
analizele ti le recomanda un medic. si pe urma ti le interpreteaza. forumul nu e pentru asta. adica te poate ajuta cu o parere, dar informatia principala trebuie sa o primesti de la un medic.
sanatate.
- AwesomeAngel
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-11-18
moksha a scris:AwesomeAngel a scris:Hello! n-am vrut sa mai deschid un topic asemanator, doar ca sa pun o mica intrebare
as dori sa aflu daca analizele urmatoare sunt suficiente pentru un control anual general
Hemoleucograma completa, VSH, TGO+TGP, Uree, Creatinina, Ac. Uric, Colesterol Total, HDL+LDL, Trigliceride, Sideremie, Ca Total, Ca Ionic, Magnezemie, Bilirubina, Ex. sumar urina, Timp Quick
mai trebuie ceva? multumesc! (eventual voi reveni si cu rezultatele, daca e ceva in neregula )
e greu sa zic daca sunt suficiente sau nu. depinde ce probleme si istoric ai etc. ai uitat glicemia, care ar fi importanta, asa la prima vedere. magnezemia nu inteleg la ce iti trebuie neaparat, dar probabil ca nu strica.
analizele ti le recomanda un medic. si pe urma ti le interpreteaza. forumul nu e pentru asta. adica te poate ajuta cu o parere, dar informatia principala trebuie sa o primesti de la un medic.
sanatate.
multumesc pentru raspuns, moksha
Analizele mi-au fost recomandate de medicul de familie (acum 3 luni), n-am apucat sa le fac. Acum nu e medicul in oras si nu stiu exact cand revine. Cert e ca intr-o luna voi plecain delegatie si as vrea sa merg inainte de a pleca la medicul de familie direct cu rezultatele analizelor, sa le interpreteze si sa vada daca e totul ok.
Nu am deloc probleme, nici vreun istoric Sunt sanatoasa, analizele doresc sa le fac pentru un control anual, pentru siguranta mea ...
Glicemia mi-am facut-o acum o luna (valoarea a fost 76) , iar acum 6 luni parca 80. E nevoie s-o repet?
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!"
- moksha
- Hero member
AwesomeAngel a scris:Glicemia mi-am facut-o acum o luna (valoarea a fost 76) , iar acum 6 luni parca 80. E nevoie s-o repet?
Nu.
- AwesomeAngel
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-11-18
multumesc!
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!"
- moksha
- Hero member
AwesomeAngel a scris:multumesc!
pentru nimic.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|