homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale - dureri de sani-3

#39 2011-04-10 10:43:09

dana93
New member
Inregistrat: 2008-10-07

Re: anticonceptionale - dureri de sani

Mersi mult de tot, dar o sa fac totusi un test, ca sufar de paranoia cronica

#40 2011-04-12 21:46:49

simple choice
New member
Inregistrat: 2010-06-29

Buna seara.sper sa nu postez in locul nepotrivit dar as avea nevoie de o parere....am intrerupt yasminele luna asta petru ca nu mai aveam decat 7 pe folie ramase si pt ca nu sunt in rom si e mai greu sa mergi la medic.Le-am inceput in speranta ca o sa imi provoace mestra pt ca aveam dureri de sani f mari si nu numai.acum au trecut mai bn de 5 zile si nu a venit.mentionez ca nici luna trecuta nu am avut mentra si am un ciclu neregulat.Contacte am avut toate protejate. am facut comanda online si de un test de sarcina si am sa il fac in cateva zile.ce ma sfatuiti?

#41 2011-04-15 01:48:50

ema_86
New member
Inregistrat: 2011-02-27

Buna seara! am nevoie din nou de o parere, am specificat mai sus ca medicul mi-a recomandat alte anticonceptionale, Logest zisesem eu, dar , imi cer scuze, era vorba de Milligest...am inceput folia, sunt deja pe la ultimele pastile, nu ma mai dor sanii absolut deloc, insa tot a aparut ceva si nu stiu daca sa "acuz" Milligestul, mai exact este vorba despre faptul ca ma confrunt cu o eruptie de cosuri tari, dureroase, sub piele, din acelea rosii, care nu fac puroi si se retrag in cateva zile. Eu ten gras cu puncte negre am avut tot timpul, chiar si pe Yasmine dar asemenea monstruleti oribili si durerosi nu am mai avut de ani de zile. Tin de cateva zile dieta stricta cu ceaiuri diuretice si detoxifiante Fares, mananc numai vegetale, salate multe, urzici, stevie si nimic, nu cedeaza, azi mi-au iesit iar vreo 4, mici ce-i drept, dar rosii, dureroase si tari. Poate fi de la Milligest? s-a mai confruntat cineva cu asta? va rog frumos sa mi raspundeti ca o iau razna cu anticonceptionalele astea, de la unele ma dor sanii, de la altele se pare ca as avea probleme cu tenul.

#42 2011-07-20 17:22:05

ioana_pestisor
New member
Inregistrat: 2011-07-20

Buna fetelor , am si eu o intrebare :  stie cineva daca  Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani?

#43 2011-07-20 17:40:54

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ioana_pestisor a scris:

Buna fetelor , am si eu o intrebare :  stie cineva daca  Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani?

polygynax nu. ovulele in general nu.

Publicitate

loading...

#44 2011-08-19 23:54:44

Printzesik19
New member
Inregistrat: 2011-04-28

si eu sunt in prima luna de administrare,sunt la a 17a pastila si ma dor sanii groaznic de cand am inceput sa le iau.Iau Milligest.mentionez k sanii sunt si foarte tari

#45 2011-08-21 14:06:32

Printzesik19
New member
Inregistrat: 2011-04-28

multumesc frumos si o sa urmez sfatul tau. cand o sa merg la control o sa cer si un ecograf la sani.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.