homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubit nebun??-4

#58 2011-08-23 15:04:55

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: iubit nebun??

eu daca i-as spune iubitului "Gata?" s-ar infuria si mai rau lol deci nu merge la toti. mai bine il las sa se descarce si sa ii treaca...

Ultima oara a fost editat de maryahs (2011-08-23 15:05:22)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#59 2011-08-23 15:10:36

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

popicel, sugestiile tale imi suna a bataie de joc, mie nu mi-ar place sa primesc un asemenea comportament, nimanui nu ii place sa vb cu peretii si sa mai fie si luat peste picior pe deasupra

#60 2011-08-23 15:13:05

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Random a scris:

baaaaaaai rotfl2 tu prea dai din casa tongue

Nu dau nimic din casa lol Cred ca o singura data m-am certat cu prietena-mea  big_smile Si n-a fost nimic de genul. Noi nici unul nu urlam de obicei lol Bine, urlu eu de felul meu cand povestesc, da aia e alta mancare de peste. rotfl

sleeping_beauty a scris:

popicel, sugestiile tale imi suna a bataie de joc, mie nu mi-ar place sa primesc un asemenea comportament, nimanui nu ii place sa vb cu peretii si sa mai fie si luat peste picior pe deasupra

Nu stiu, e doar o parere personala... Nu mi se pare ca ar fi bataie de joc. Eu asa fac cu sora-mea de exemplu cand o apuca dracii. Nu-mi bat capu daca urla cand vrea sa-mi explice ceva. Doar poate-mi sa-mi spuna si calm.

Pentru ca, cel putin din punctul meu de vedere, daca eu nu urlu la o persoana cand ma enervez si pot sa-mi expun ideile calm, am pretentia ca merit cel putin la fel de mult in schimb.

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-23 15:24:51)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#61 2011-08-23 15:24:55

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

stie ea de ce tipa, probabil ca nu a mers cu vorba buna, nu cred ca exista femeie pe lumea asta care sa tipe asa de nevrotica, cand vezi ca ai in fata un surd evident ca dai volumul la maxim sa te asiguri ca aude ce ii zici neutral

#62 2011-08-23 15:26:37

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Ai fi surprinsa lol lol Dar oricum... nu zic ca metoda mea e cea mai buna... smile

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

Publicitate

loading...

#63 2011-08-23 15:40:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

sleeping_beauty a scris:

nimanui nu ii place sa vb cu peretii si sa mai fie si luat peste picior pe deasupra

daca are de tipat/urlat, sa tipe la pereti, nu la mine lol  visslar
nicio femeie nu merita sa fie sacul de box al barbatului, daca el are nervi trebuie sa se descurce singur cu ei intr-un fel sau altul.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-23 15:41:57)

#64 2011-08-23 15:52:29

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

popicel a scris:

Noi suntem la fel ca si copiii. Din cand in cand trebuie sa ne puneti la punct, altfel ne-o luam in cap.

offtopic o sa-ti urmez cu siguranta sfatul big_smile

#65 2011-08-23 16:00:58

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

bun, va punem la punct o data, de 2 ori cu tipatul, dar merge la infinit? evident ca nu. ori s-ar ajunge la impartit de jigniri, apoi palme, ori la despartire. chestie pe care nimeni n-o vrea...daca tine la partener, desigur

bebe V., soarele si luna

#66 2011-08-23 16:14:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai din moment ce nu merge din prima, nici din a doua, nici din a treia, oricum se ajunge la despartire; pt ca orice om, oricat ar fi de prost, o data ce a facut o tampenie pt care i s-au reprosat chestii, se fereste sa o repete, sau sa faca alte chestii asemanatoare; iar din moment ce nu poate (sau nu vrea) sa se schimbe, e clar ca partenerii nu sunt facuti unul pt celalalt.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#67 2011-08-23 16:19:51

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Asta i-am zis si eu lui, ca daca nu vrea/nu e in stare sa se schimbe sau ma rog, sa se controleze, desi sustine ca ma iubeste inseamna ca pur si simplu nu suntem compatibili. I-am mai urat sa-si gaseasca pe alta care sa-l suporte cu toate toanele si nu i-a convenit.

#68 2011-08-23 17:24:17

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

V's bunny a scris:

Buna, fetelor! Am si eu de la o vreme probleme cu prietenul meu, iar situatia incepe sa se agraveze. Pe scurt, sunt din ce in ce mai sigura ca e instabil psihic neutral  Sa va spun si de ce: se comporta cu mine de parca ar avea doua personalitati, ceva gen dr. Jekyll si mr. Hyde.Nu, nu glumesc. Acu e extrem de mamos cu mine, ma alinta, e grijuliu, imi spune ca ma iubeste, imi pupa si degetele de la picioare, si ziua urmatoare ii sare tandara din te miri ce, face crize, imi vbeste urat si agresiv, parca e dement neutral  Situatia asta dureaza deja de ceva vreme si initial am zis ca nu ma mai iubeste, ca s-a saturat de mine etc, insa ma socheaza trecerile astea bruste de la iubire la isterie! Si sunt aproape convinsa ca e nebun pur si simplu. Eu il iubesc foarte mult, ca daca nu-l iubeam, nu stateam cu el. Am tot sperat sa inceteze cu toate schimbarile astea de comportament, dar chiar am impresia ca nu se poate controla. Veti spune ca am gresit ca n-am pus punct mai devreme, dar imaginati-va cum este ca iubitul vostru sa se comporte ca printul din poveste o zi, doua, trei, sa fie totul perfect, iar apoi sa ajungeti sa va isterizati amandoi din cauza crizelor lui fara motiv. Pentru ca repet, chiar nu-i dau motive sa reactioneze asa, am facut tot posibilul sa ma pun la mintea lui, sa fiu eu mai intelegatoare ca sa fie bine si sa se poarte normal, sau macar constant! daca s-ar purta urat tot timpul, mi-ar fi muult mai usor sa reactionez, dar asa cu oscilatiile astea de comportament, sunt foarte confuza si aproape disperata sad  I-am propus sa se duca la psiholog, dar el ia in ras chestia asta. Am uitat sa va spun ca si el recunoaste uneori ca o ia pur si simplu razna si ca nu se poate controla, dar sustine ca are si motive sa faca asemenea crize, lucru cu care eu nu sunt de acord!! Pareri?

Eu ma regasesc uneori in ceea ce ,,face" prietenul tau, azi sunt fericita cu el, vorbesc frumos, maine ma schimb si vorbesc urat, la mine e problema, ca ma las influentata de ai mei (care nu prea il plac) cand sunt cu ai mei ma enervez pe el, cand sunt cu el imi dau seama ca de fapt e baiat bun si ma iubeste, si tin in mine, ptr ca e evident ca nu ma pot duce la iubi sa-i zic ,,BA sti parintii mei nu sunt de acord cu noi 2" si atunci sunt pusa intre ciocan ca nicovala. Poate are ceva, ce ascunde, vreo problema, pe care nu poate sa o spuna.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.