homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubit nebun??-2

#20 2011-08-19 20:28:23

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: iubit nebun??

Sunt o gramada de oameni care au facut facultatea de psihologie si chiar au ei o problema. Profa mea din semestrul 2 de la dppd mi se parea ca are niste probleme destul de grave. April, stiu ca esti tot in Tm, daca imi aduc aminte iti zic cum o cheama, poate ai facut cu ea si sti cum se comporta. As vrea sa stiu ce parere ar avea si altcineva vis-a-vis de ea big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2011-08-19 21:26:45

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu ma gandesc ca in zilele mele de instabilitate  psihica totul mi se trage de la pms lol ...poate au si ei ceva asemanator...

acuma vorbind ceva mai serios: iubitul tau are un job stresant? ma gandesc ca de acolo pleaca majoritatea nervilor lui si oricat ar incerca sa se detaseze nu ii iese mereu. Si iubitul meu o incalta des, uneori mi-e mila de el, ce sa zic in timp a invatat si el sa ma lase in pace cand am draci pe mine si evitam multe discutii...insa nu ne scuteste pe niciunul de frustrari: el ca nu are cu cine iar eu pt ca mi-as dori sa nu fiu cu cu fundul in sus insa parca imi pierd mintile in unele zile...pur si simplu nu ai cu cine te intelege. Paradoxal exact cum ai zis despre iubitul tau, am zile in care oricat de suparata as fi fac pe naiba in patru si ma comport frumos cu el....imi schimb personalitatea lol

sa vezi ce frumos e cand va nimeriti unul vesel si unul cu draci pe rand in zile diferite cand din cel mai dulce om te face sa devii din nou cea mai mare scorpie pt ca te scoate din sarite.....eu zic ca asta e firea omului, e normal sa avem zile proaste si sa ripostam cand nu suntem lasati in pace, nu cred ca asta e un motiv sa mergem cu totii la psiho...cu banii aia imi iau o pereche de incaltaminte sau nuj ce haine, oje, parfumuri si imi trece deprimarea instantaneu big_smile ...pacat ca nu am mereu bani pt a putea aplica terapia asta minunata care absolut de fiecare data da rezultate fantastice

#22 2011-08-19 22:03:03

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Pana acum nu m-am bagat...mi-e oarecum sa o spun,dar o spun:ma regasesc 100% in comportamentul iubitului tau,din pacate  supa asa am facut si eu,pana i s-a luat de mine si a plecat.
Aveam momente in care il iubeam teribil,si momente cand mi se parea ca face totul pe dos,si ma purtam ca o nemernica,tipam,il jigneam,ii vorbeam urat,etc. Imi parea teribil de rau dupa ce o faceam. Nici acum nu imi pot explica de unde toate chestiile astea,care era cauza lor. Dar ideea e ca imi dadeam seama apoi ce faceam,dar din pacate,e prea tarziu sa iti para rau dupa ce raul e deja facut.
L-am iubit,si inca il mai iubesc...dar starile mele de furie l-au indepartat,asa cum probabil te indeparteaza si pe tine de iubitul tau.
Nu stiu ce sa iti spun sa faci,din experienta mea iti spun ca nimic nu ma putea face sa ma calmez atunci cand mi se punea "pata".
goodluck

#23 2011-08-20 00:10:04

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

eu nu inteleg de unde vin iesirile astea, nu pot sa cred ca sunt de necontrolat. De ce in loc sa vorbiti calm, ca niste oameni maturi, o dati in crize si certuri nustiu
nu stiu, eu una am noroc ca sunt foarte calma de fel, si el la fel, si mi se pare ilogic sa te apuci sa-ti versi nervii pe cineva care nu ti-a gresit cu nimic; cu atat mai mult daca mai e si persoana iubita. Toata lumea e stresata, din diferite motive, dar ideea ar fi ca partenerul sa te ajute sa te relaxezi, sa uiti de probleme cand sunteti impreuna, nu sa se ajunga la iesiri din astea.

#24 2011-08-20 00:38:29

*joy*
Insomniac member

meliko,crede-ma,ca erau de necontrolat,in cazul meu.
Acum cred ca nu as mai face asa,cred ca m-as putea stapani  cesafac  Dar la mine totusi cred ca au o explicatie:cu ceva timp in urma,el a calcat stramb,si foarte urat de altfel,aparent   eu am trecut peste chestia asta,si imi spuneam si mie ca nu mai am nimic,ca sunt impacata cu mine,ca am iertat,trecut peste...dar in interiorul meu ceva parca ma racaia tot timpul. Cred ca de aici iesirile astea,cred ca totul se forma in subconstientul meu  supa

Publicitate

loading...

#25 2011-08-20 10:19:48

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cred ca oricine mai are iesiri din astea. Dar nu mi se pare normal sa fie atat de dese. Si pe mine ma mai apuca uneori si nu vreau sa ma stapanesc pentru ca efectiv trebuie sa scot "dracii" aia din mine. Dar repet se intampla rar si nu fac foarte urat, adica sunt demoni mai mititei asa. Dar mi-e frica uneori sa nu devina mai mari atunci cand voi intampina probleme mai mari si mai multe responsabilitati.  cesafac

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#26 2011-08-20 10:23:51

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Si eu m-am gandit ca pur si simplu asa o fi el, pe toane, dar totusi ar putea sa se abtina. Nu zic ca nu incearca, numai ca probabil la un moment dat nu se mai poate controla, e f impulsiv in general. Nici mie nu mi se pare un lucru rau in a te duce la psiholog, eu una m-as duce daca mi-as da seama ca am un comportament aiurea. Pana la urma, ce sa strice? Numai ca dupa cum v-am zis, el se amuza foarte tare pe tema asta roll Si exact cum zicea Biannca si eu ii spun mereu ca o sa ma indeparteze de el definitiv daca o tine tot asa fiindca nu se traieste cu un om pe toane si chiar poti sa pierzi multe din cauza asta. In plus, eu nu i-am gresit cu nimic ca sa aiba ceva care sa-l "racaie". Eu cred ca e vorba si de educatie, de felul in care a fost crescut. E singur la parinti si ai lui, mai ales ma-sa, i-au facut toate toanele si dupa parerea mea l-au crescut prost, nu are mare respect fata de ei si face figuri de-astea inclusiv cu ei. Probabil a ajuns sa creada ca se poate purta fix cum are el chef si ceilalti trebuie sa suporte(cum face maica-sa de exemplu).

#27 2011-08-20 10:32:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

tu trebuie sa ii spui ca nu esti maica sa si ca intr-o zi ii faci cu mana de departe.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#28 2011-08-20 12:26:30

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Sa va zic si eu desper al meu nebun.A devenit un om fara vlaga, se inchide in el si in camaruta lui la blestematul ala de calculator.Toata lumea ma intreaba pe mine ce are pentru ca daca este intrebat se irita foarte repede si spune ca nu are nimic.2 zile ne intelegem, reusesc sa il scot din stare, apoi parca il pierd pe drum, nu mai vrea nimic, sa iesim, sa ne plimbam, sa bem un suc, sa mergem la munte.Daca stam de vorba in legatura cu ce se intampla si ca simt ca trebuie sa ma port ca si cu un ou rosu, imi spune ca lucrurile astea sunt in mintea mea, ca nu sunt chiar asa cum le vad eu, ca, contez pentru el. M-am gandit de nenumarate ori ca eu sunt cauza, ca nu e fericit cu mine, i-am dat o gramada de posibilitati de a alege.Il iubesc, sincer il iubesc, am crezut ca am gasit un om care traieste ca mine, care simte ca mine, care iubeste ca mine, dar s-au schimbat, si vesnic erau alte probleme care erau cauza decaderii lui, job, bani, sanatate.Acum are o casa, un loc de munca, nu stralucit, dar ok platit, sanatatea s-a imbunatatit, si mai presus de toate are o femeie care il iubeste.Am mai scris despre problema asta si dupa ce am discutat cu l, o perioada s-a imbunatatit, atunci nu vedeam decat cum a uitat de mine si de noi, dar vad ca e mai grava problema, nu mai comunica nici cu familia lui.Nu stiu ce sa fac, ma macina problema asta si m-as simti vinovata sa fug cand poate are nevoie de mine, chiar daca acum suntem certati.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#29 2011-08-20 13:24:00

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Sa va spun ca si al meu e obsedat de calculator si de jocuri gen WOW sau Dota daca stiti, si eu cred ca si faptul ca a petrecut la viata lui foarte mult timp jucand jocurile astea i-a afectat nervii si creierul. De exemplu, eu nici nu ma duc peste el cand se joaca, fiindca se enerveaza foarte tare din cauza jocului aluia idiot si la o adica isi varsa nervii si pe mine. Deci cred ca porcaria aia de calculator le spala creierii, eu chiar vad ca are efecte negative asupra lui si recunoaste si el. Acum noroc ca nu mai are timp de ele din cauza serviciului, dar sigur problemele lui cu nervii au legatura si cu jocurile astea.

#30 2011-08-20 14:24:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si eu joc WoW dar sa dea dracu daca m-am enervat vreodata din cauza lui... adica, da-l in ma-sa, e un joc. Nu ma enervez pentru ca nu imi merge spell-ul... ar fi ridicol. lol

#31 2011-08-20 17:55:48

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

poate e bipolar...

#32 2011-08-20 18:00:42

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

k?reste a scris:

April, stiu ca esti tot in Tm, daca imi aduc aminte iti zic cum o cheama, poate ai facut cu ea si sti cum se comporta. As vrea sa stiu ce parere ar avea si altcineva vis-a-vis de ea big_smile

offtopic chiar te rog, daca iti amintesti, sa spui cum o cheama big_smile chiar daca n-am facut cu ea, poate voi face si sa stiu la ce sa ma astept lol

bebe V., soarele si luna

#33 2011-08-20 20:05:25

sweetmg
Membru
Inregistrat: 2011-08-20

buna tuturor. sunt noua pe aici asa ca va rog sa fiti indulgente cu mine. am citit ce ati dezbatut mai sus si mi-as da si eu cu parerea. nu cred ca e vb de labilitate psihica. parerea mea e ca pur si simplu nu te iubeste. nu sunt eu in masura sa judec p nimeni, mai ales ca in aceeasi situatie ma afu si eu, dar diferenta e ca eu sunt de cealalta parte a baricadei. o zi ma port frumos, sunt numai lapte si miere si in cealalta zi urlu, ma irit din orice si ii fac nervi. el se poarta extraordinar si zice" nu te inteleg fatoo!!!" problema e ca m-ar putea intelege daca i-as explica. iubesc pe altul dar cu actualul urmeaza sa ma casatoresc peste fix 3 sapt. in incercarea disperata de a- uita pe fostu m-am aruncat cu ochii inchisi si cu capul inainte intr-un...bazin ...fara apa. eu stiu de ce ma port asa. incerc, ma straduiesc sa uit dar apoi revin amintiri.... (mai ales ca ne cautam reciproc) si nu-l suport p actualul la 1 km de mine. oare am probleme?:

#34 2011-08-20 20:39:10

sonia30
Moderator

sweet,ai probleme grave daca iubesti pe altu si pe-asta cu care urmeaza sa te mariti nu il suporti la 1 km de tine.revino-ti si fa un bine.desparte-te de omu asta saracu,nu il lua de barbat ca sa il inseli.am fost cat de indulgenta am putut.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#35 2011-08-20 20:41:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

pe fostul o sa il uiti in timp daca asa ti-ai propus. nu casatorindu-te cu altcineva yikes

#36 2011-08-20 20:52:14

*joy*
Insomniac member

sweet,tin sa te contrazic. Daca ai citit bine ce am spus eu,ai fi vazut ca am mentionat ca il iubeam si inca il iubesc. Simteam ca mi se sfasaie inima in doua,dupa iesirile alea urate. Nu e vorba de iubire/neiubire  big_smile 
La tine e vorba ca iubesti pe altul,si automat cel de langa tine iti provoaca nervi. Si una peste alta,nu inteleg cum poti iubi pe altul si sa te casatoresti cu altul  butter  Te cam joci cu sentimentele oamenilor,si nu stiu daca si tie ti-ar conveni. Eu zic sa nu iti distrugi viata ta si pe a celui ce urmeaza sa iti fie sot;in primul rand te distrugi psihic,neiubindu-l si trebuind sa il suporti zi de zi,poate chiar sa te prefaci ca il iubesti (ma gandesc ca e totusi un stres sa stai langa o persoana ce nu o iubesti,doar ca e alegerea ta acest stres),si in al doilea rand,il distrugi pe el. Cum crezi tu ca se simte el,cum crezi ca se simte el cand simte respingerea ta(ca e totusi si el om si simte chestiile astea,nu cred ca e de fier).

Apropo,cel pe care il iubesti,nu iti impartaseste sentimentele,sau care e problema?(ca totusi spui ca va cautati reciproc...). Viitorul tau sot are cunostinta de adevaratele tale sentimente?

Si raspunzand la ultima ta intrebare:da,ai probleme,insa nu psihice,ci sentimentale. Nu vei rezolva nimic casatorindu-te,nu vei uita...din cate spui chiar tu,amintirile totusi revin,si vor reveni mereu,indiferent daca te leaga un act de o alta persoana.

#37 2011-08-20 21:29:18

sweetmg
Membru
Inregistrat: 2011-08-20

sunt constienta de acest fapt si de aeea am cautat un motiv"bun" sa ma despart de el. azi-noapte i-am facut bagajele si acum nu stiu ce sa aleg. problema grava e ca vreau din amandoi sa fac unu singur, dupa gustul meu. acum actualul sau ultimul "ex" nu intelege si ma cauta . el stia cand "m-a luat" ca nu il iubesc si m-a constrans cumva sa grabim nunta. ne-am cunoscut chiar cand sufeream mai tare si i-am cerut sa ma ajute sa-l uit pe ex-exul dar nu a reusit si asta i se pare o infrangere. si faza cea mai proasta e ca incercam sa facem bebe si ca sa fie si mai proasta, celalalt incerca si el (dupa depanarea amintirilor si un vin pe care l-am baut singura aproape ... de necaz). acum poate o sa ma judecati dar nu pot sa-i rezist celui pe care il iubesc si care de cand a aflat ca ma marit face IMPOSIBILUL sa ma intorc la el. deci daca sunt acum insarcinata, ceea ce inca nu stiu, nu stiu nici al cui e copilul. Viata mea e o telenovela... dar la care nu ii stiu inca finalul. mi-a cerut sa mergem sa ne cununam civil fara sa stie lumea si sa plecam din tara. ce sa fac?sunt disperata!!!

#38 2011-08-20 22:08:59

sonia30
Moderator

ai vrut sa faci copil cu un barbat pe care nu-l iubesti si de care vrei sa te desparti?pt asta esti cea mai vinovata!un copil nu e o papusa.sau un lucru la care sa  renunti cand nu mai ai chef!un copile o minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.